Jump to content

Hilleberg Saivo 3 vs. Hilleberg Keron 3GT


hakonmar

Recommended Posts

Er det nokon som har erfaring med noen av disse teltene? Lurer felt på kva for av desse eg skal kjøpe. Veit det med bruksområder etc. Har eit Ringstind2 til turer lange turer aleine, men vil gjerne ha ett til turer der vi er to eller kanskje 3 og skal ha litt mer komfor og plass. Skal ikkje ha lavvo, blir for lange turer til det.

Spm. er kva for av desse som er best komformessig, bruksmessig. Vil bli brukt i fjellet og på vidda, både sommer og vinter. Vekta er eg komfortabel med. Ligger på rundt 4,6 ogg 4,7 for begge.

Vil vere 2 eller 3 som vil vere i teltet ved bruk. Brukt i vind, dårlig vær og fint vær. Tenk på hvordan det vil vere å vere i teltet ein dag. Plassmessig, matlaging etc.

Er det noen som har ei formeining om kva som vil vere det beste valget? Skal kjøpe om kun kort tid, so innlegg tas med takk:)

Link to comment
Share on other sites

Annonse

keron 3gt er et stooort telt med masse plass!! det er luksus plass for to og god plass for tre! kansje det eneste tremanns teltet det virkelig er plass til tre!!!

med to yttertelt rom har du et rom til sekker evt. det utstyret du trenger og et rom som inngang og matlagings rom! teltet veier ca. 4,5 kg (noe som du sikkert har funnet ut selv) det er kansje tungt til å være tremannstelt, men jeg synes det er verdt det når teltet står oppe og alle mann er kommet i teltet og har good plass!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Keron (ikke GT) og det teltet har masse plass, med GT sitt fortelt så får du luksus.

Jeg er litt lang (ikke noe sånn voldsomt altså, bare ca 1,85) og Keron er et av svært få telt jeg kan sitte oppreist i uten å måtte bøye nakken.

Link to comment
Share on other sites

Då har eg kjøpt telt. Bestemte meg for eit Keron3GT då komfor stod i høgsetet. Har tilgang på eit Svalbard telt frå Helsport, som i grunn er ganske likt Saivo. Kjøpte det på www.skovdenatur.nu . Med valutaen ble det noe sånt som 5700 norske kroner uten frakt.

Takker for hjelp og gleder meg til å prøve ut luksusen i fjellheimen. Skal uansett ha det med til Vinjerock 4-5august:)

Takker for hjelp!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy