Gå til innhold
 • Bli medlem

Arcticpeak

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  667
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Arcticpeak vant dagen sist 11. juni 2013

Arcticpeak hadde mest likt innhold!

Om Arcticpeak

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. De lager av og til litt lyd på hardt føre, men ikke plagsomt.
 2. Jeg har Madshus Voss, både i smøreutgave og i smørefri utgave, etter at jeg kjøpte de smørefrie har jeg ikke brukte de som må smøres, det er utrolig mye mindre mas å komme seg ut i marka nå, bare å spenne på seg ski og gå.
 3. Dersom man er ute i ordentlig styggevær hvor snøen blåser inn overalt er det greit med snølås på jakka, ellers er den stortsett i veien.
 4. Stormmatter er ikke nødvendig, Hilleberg har f.eks. ikke stormmatter på sine telt og Hilleberg Keron er et av de mest kjente vinterteltene. Uansett, jeg ville nok vært litt skeptisk til å legge ut på vintertur i høyfjellet med et "billigtelt", men jeg vet ikke noe om kvaliteten på dette teltet heller, man kan jo bli overrasket....
 5. Exped Downmat UL Winter er ganske kald, jeg ville derfor tatt med en Mammut Bamse liggeunderlag i tillegg til å legge oppå, det gir i dessuten litt ekstra sikkerhet i tilfelle Downmat skulle punktere. Er du opptatt av å spare vekt/plass kan du ta barneversjonen. [Hidden Content]
 6. Jeg vet ikke hvor du holder til i landet, men dersom du er i nærheten av Nittedal, så har Glømmi Sport kontakt med en lokal syerske som utfører reparasjoner.
 7. Jeg har også Unna og samme som tubbs har jeg mange netter med Expep Synmat 9 LW i teltet, og da er det god plass til sekken inne i teltet. Det er forøvrig ikke noen fare forbundet med å la sekken ligge ute heller, men på grunn av rev er det greit å ta med maten inn i teltet.
 8. Jeg har god erfaring med Bikester. Jeg fikk blant annet en sykkelpumpe med feil, som jeg returnerte og etter ett par uker kom det penger inn på konto.
 9. Inreach er allerede nevnt, men det finnes en mye billigere metode så lenge du har en mobiltelefon og er innenfor dekning, trenger du bare å sette opp LiveTracker og aktivere det.
 10. Hvorvidt det er tilrådelig eller ikke kommer nok mest ann på dere selv, og på hvordan det oppleves når dere er der. Selv hadde jeg sannsynligvis startet dersom været blir som meldt, men det kan hende at jeg hadde snudd når jeg kom opp i høyden og været føltes ubehagelig, det har jeg gjort på flere turer. Det er da viktig at man ikke venter så lenge med å snu at man ikke har mulighet for å returnere.
 11. Jeg har hatt Fjellreven Keb i mange år, og det er bukser man kan gå virkelig langt med uansett temperatur. Er det varmt åpner jeg glidelåsene, er det kaldt lukker jeg de, er det skikkelig kaldt bruker jeg ullstillongs under. Buksene er gode når man går med sekk da baksiden har lite som kommer i klem mellom nedre del av ryggen og sekken. jeg har også brukt Keb til å sykle med, og de fungerer til det også.
 12. Jeg har en lignende fra Sea to Summit, og den er tilnærmet ubrukelig. [Hidden Content]
 13. Jeg husker dessverre ikke produsent, så de for et par år siden i en av sportsbutikkene på Beitostølen. (Husker ikke navn på butikken heller, men den har en pub på høyre side og ligger nedenfor veien.)
 14. Jeg kunne jo ikke la anledningen gå fra meg der! 🤣🤣🤣
 15. Her må man jo bare peke på det helt åpenbare, Dyreparken safaricamp, ferdig oppsatte telt og Kristiansand Dyrepark med mange eksklusive dyr i umiddelbar nærhet! 🤣 [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.