Gå til innhold

Arcticpeak

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  531
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Arcticpeak vant dagen sist Juni 11 2013

Arcticpeak hadde mest likt innhold!

Om Arcticpeak

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Arcticpeak

  Stem på meg i Fjellreven Polar!

  Tusen takk. Ja det hadde vært moro!
 2. Arcticpeak

  Stem på meg i Fjellreven Polar!

  Tusen takk! Hehe, ja, jeg har nok ikke så mange Facebook-venner jeg har liksom holdt meg til folk som jeg faktisk kjenner der jeg.
 3. Arcticpeak

  Stem på meg i Fjellreven Polar!

  Det blir plukket ut 2 stk fra hver region, den med flest stemmer i hver region får automatisk bli med, den andre blir plukket ut av en jury. Norge er i region Nordic West, sammen med Island og Danmark.
 4. Arcticpeak

  Stem på meg i Fjellreven Polar!

  Tusen takk! Jeg trenger hver eneste stemme jeg kan få!
 5. Arcticpeak

  Stem på meg i Fjellreven Polar!

  Tusen takk! Ja, du har rett, det er en drømmetur! Jeg får jo aldri ut fingeren til å gjøre noe på egenhånd, så dette er en unik mulighet for meg til å få oppleve noe sånt.
 6. Vær så snill og stem på meg i Fjellreven Polar! http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=358 Fjellreven Polar er en 300 km lang sledehund ekspedisjon arrangert av Fjellreven, deltakerne er vanlige mennesker som er valgt ut basert på stemmer på Fjellrevens hjemmeside og av en jury.
 7. Arcticpeak

  Hvordan forme sko?

  Takk for tipset, jeg tror jeg må prøve det.
 8. Arcticpeak

  Hvordan forme sko?

  Jeg har noen fjellsko som jeg inntil i sommer har vært svært fornøyd med. Men i sommer begynte ankelen på den ene skoen å bøye seg innover i stedet for utover når jeg bøyer ankelen, det resulterer i at det begynner å gjøre svært vondt i ankelen min etter noen timer. Er det mulig å få skoen til å bøye seg utover igjen? Og i så fall hvordan skal man gå frem for å få til dette? Skoene er svært slitesterke og svært dyre og ikke minst svært gode å gå i når de "virker" så jeg vil gjerne prøve å "redde" skoen.
 9. Arcticpeak

  Fjelltur Aurlandsdalen

  I Stemmerdalen, i nærheten av Steinbergdalshytta er det mange fine teltplasser rett ved siden av veien.
 10. Arcticpeak

  Hardangervidda eller Filefjell. Telttur

  Til deg kan jeg anbefale en tur til Olavsbuvatnet. Se for øvrig dette blogginnlegget: http://bjarnesturblogg.blogspot.no/2017/06/olavsbutvatnet-et-rom-med-utsikt.html Det var en del is og snø der den 28 juni som man ser på bildene, men det meste er nok smeltet nå.
 11. Arcticpeak

  Hardangervidda eller Filefjell. Telttur

  Rett etter Dyranut Turisthytte på Hardangervidda kan dere ta av på Tinnhølvegen mot Tinnhølen og Trondsbu, langs veien er det mange fine teltplasser.
 12. Arcticpeak

  Hilleberg Unna XL

  Jeg har Unna og er 185 cm og ligger på et Exped SynMat 9 LW, og det går fint, jeg har litt plass i hver ende av liggeunderlaget som jeg bruker til å legge sekken, klær eller lignende på, så det er god plass. Det er ingen problemer for meg å sitte oppreist i store deler av teltet, selv når jeg sitter på liggeunderlaget.
 13. Arcticpeak

  Helsport Trolltind Superlight 2 og Hilleberg Unna

  Ja, jeg bruker Unna mye, når jeg er alene er det det teltet jeg bruker, jeg har også brukt det når jeg har vært sammen med en av ungene. Jeg synes at luftingen på Unna fungerer greit, men man kan sikkert tenke seg tilfeller hvor det er veldig varmt, veldig mye regn og veldig mye mygg samtidig slik at man ikke har mulighet for å åpne døren og er avhengig av å ha myggnett på hele døren på innerteltet hvor det sikkert kan bli for varmt, men det blir litt søkt og konstruert problemstilling. Er det varmt åpner jeg hele døren, problemet løst. Regner det er det lite mygg, og jeg åpner bare døra på innerteltet. Som du sikkert vet, går det ann å få ett innertelt i myggnetting, det vil sikkert fungere fint for de helt spesielle tilfellene. Jeg for min del har aldri opplevd at det ikke blir god nok lufting i Unna.
 14. Arcticpeak

  Helsport Trolltind Superlight 2 og Hilleberg Unna

  Jeg har Unna og er veldig fornøyd med det. Det er veldig god plass i teltet og det er veldig solid. Det er svært enkelt å sette opp. Den gang jeg kjøpte det, vurderte jeg også Trolltind, men Trolltind virket rett og slett ikke så solid. En annen ting er at Trolltind har inngang på kortsiden, mens Unna har inngang på langsiden, på godværsdager kan jeg ligge og slappe av i soveposen og nyte utsikten utenfor teltet. Jeg har også brukt Unna på hytte-til-hytte tur med hele familien og satt det opp når vi skal spise, da kan hele familien sitte i ly for vinden.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.