Gå til innhold
 • Bli medlem

Arcticpeak

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  675
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Arcticpeak vant dagen sist 11. juni 2013

Arcticpeak hadde mest likt innhold!

Om Arcticpeak

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, det skal gå ann, det enkleste er å legge kartet på et minnekort. Du må huske å gå inn i menyen og aktivere kartet.
 2. Vi har Hilleberg Keron 4 og det fungerer svært bra. Enkelt å sette opp og veldig solid. Man kan også få det i en utgave med ekstra stort fortelt, men vi valgte vekk det for å spare litt vekt. Det er veldig god plass i teltet p.g.a. rette endevegger.
 3. Jeg har ikke med meg vindmåler på tur, så jeg skal ikke skryte på meg at det har vært kuling, men jeg har satt opp Unna i svært kraftig vind flere ganger. Man samler stengene, og stå med ryggen mot vinden, så slipper man å få teltet i trynet.
 4. Det virker ikke slik når du skriver: "Når første stang er tredd i og satt i stangkoppen vil den stå opp i bue som et lite seil, og gjøre oppspenningen av stang nummer to litt vrien." Da har du tredd stangen for langt inn.
 5. Her er et lite tips til deg (og for så vidt andre med Unna eller lignende telt): Tre den ene stangen inn først, tre den helt inn i stangkoppen i enden av stangkanalen, men ikke sett den inn i stangkoppen der du stikker inn stangen, så gjør du det samme med den andre stangen, så kan du bøye stengene og sette de inn i stangkoppene der du stikker inn stengene. Når jeg gjør det på denne måten kan jeg stå helt i ro og slå opp teltet, plassere det der hvor jeg vil og så sette opp barduner og plugger.
 6. Jeg har hatt Unna i mange år, og jeg er kjempefornøyd med teltet. Jeg skjønner ikke hvorfor "ketilring" mener det er knotete å sette opp i vind, da jeg mener det er ett av de aller enkleste teltene å sette opp uansett vind eller ikke. Det er to stenger man trer inn i hver sin kanal, og vips er teltet oppslått, og så er det bare å plassere teltet der man vil ha det. Er det mye vind slenger jeg gjerne sekken inni mens jeg setter ned plugger og barduner. Det tar sjelden mer enn 2-3 minutter. Som solotelt synes jeg at Unna er ganske luksus, med mye plass i teltet, og når været er fint har jeg
 7. Jeg forstår ikke hvorfor folk synes corona-reglene og anbefalingene er vanskelige, man må se på essensen av de de vil oppnå, nemlig at færrest mulig folk samles og sprer smitte, dersom man er alene eller sammen med de man vanligvis bor sammen med og ikke treffer noen andre, spiller det jo ingen rolle om man befinner seg hjemme, på hytta, på vidda i et telt eller i en hengekøye i skogen. Man skal bare ha minst mulig kontakt med andre folk, det kan da umulig være så vanskelig å forstå.
 8. Dette kan også ha med å gjøre at WWF er en ganske omstridt organisasjon.
 9. De lager av og til litt lyd på hardt føre, men ikke plagsomt.
 10. Jeg har Madshus Voss, både i smøreutgave og i smørefri utgave, etter at jeg kjøpte de smørefrie har jeg ikke brukte de som må smøres, det er utrolig mye mindre mas å komme seg ut i marka nå, bare å spenne på seg ski og gå.
 11. Dersom man er ute i ordentlig styggevær hvor snøen blåser inn overalt er det greit med snølås på jakka, ellers er den stortsett i veien.
 12. Stormmatter er ikke nødvendig, Hilleberg har f.eks. ikke stormmatter på sine telt og Hilleberg Keron er et av de mest kjente vinterteltene. Uansett, jeg ville nok vært litt skeptisk til å legge ut på vintertur i høyfjellet med et "billigtelt", men jeg vet ikke noe om kvaliteten på dette teltet heller, man kan jo bli overrasket....
 13. Exped Downmat UL Winter er ganske kald, jeg ville derfor tatt med en Mammut Bamse liggeunderlag i tillegg til å legge oppå, det gir i dessuten litt ekstra sikkerhet i tilfelle Downmat skulle punktere. Er du opptatt av å spare vekt/plass kan du ta barneversjonen. [Hidden Content]
 14. Jeg vet ikke hvor du holder til i landet, men dersom du er i nærheten av Nittedal, så har Glømmi Sport kontakt med en lokal syerske som utfører reparasjoner.
 15. Jeg har også Unna og samme som tubbs har jeg mange netter med Expep Synmat 9 LW i teltet, og da er det god plass til sekken inne i teltet. Det er forøvrig ikke noen fare forbundet med å la sekken ligge ute heller, men på grunn av rev er det greit å ta med maten inn i teltet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.