Gå til innhold
 • Bli medlem

kai

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. when you get to Bodø there are many crags with climbing from grade 3 to grade 9-, all well bolted, and everything from slabs to well overhung routes. 95 % of the sportclimbing crags are roadside and pretty close to each other. here is some info about the guidebook and the area the guidebook covers [Hidden Content] here is a link with some photos of climbing oround bodø and other nicde places: [Hidden Content] the guidebook also covers areas in Mo i Rana, and Fugeløya, an island outside Bodø with tradclimbing
 2. litt på siden av det du spørr om men, jeg vil anbefale deg å benytte annet sikkerhetsutstyr enn recco. stort sett ingen av de som driver redningstjeneste benytter utstyr til å søke opp signaler fra reccobrikkene.
 3. I slutten av April/starten av Mai skal jeg en tur til Kongsvinger, er det noen som vet om det er etablerte crag i nærheten der? , jeg har sett at det er en del opp mot Hamar og ned mot Fetsund, er det de nærmeste?
 4. disse førerne ønskes kjøpt!! hvis noen har de eller kjenner noen som har de, enten elektronisk eller i bokform og er interesert i å selge den/de blir jeg en meget glad mann:)
 5. kommer man lengre inn i trøndelag går den såkallte trebjørnen/ ekornet for teillbjønn, teill=tre, bjønn = bjørn. uttales med tjukk L i teill
 6. i sommer blir det 14 dager i Sarek nasjonalpark
 7. kai

  Gærningen Dan Osman

  han døde i ett av hans pendelhopp hvor tauet røk, det ligger en del videosnutter ute av disse hoppene også
 8. kai

  Kite

  hehehe kort tenkt av meg å ikke tenke på at det finnes en nettside med det navnet
 9. kai

  Kite

  hvor går det an å få kjøpt rimelige brukte kiter?? er visst ikke så stort marked for brukte kiter...
 10. jeg lurte på om noen vet om det er lov å fiske i Sarek nasjonalpark?
 11. hvis det er den fra cato ringstad tåler den godt under 30 blåe, brukte den under åpen himmel på finnmarksvidda, riktig nok med reinsskinn og jervenduk, men den er varm og god, den er også god å bruke i varmere tempraturer den blir ikke klam. den negative siden ved posen er at den er så tung og romstor, jeg har en slik selv og er på utkikk etter kompresjonstrekk som passer, posen som følger med komprimerer dårlig synes jeg!
 12. Helsport sin er også likeså bra vil jeg si, iværtfall hvis vi sammenlikner de store forede utgavene til begge produsentene, i og med at Helsports utgave er ca. 1000,- kr billigere vil jeg si at Helsports utgave er et bedre kjøp iforhold til pris, selv om nå Jervens utgave kan holde en grad eller to bedre på varmen.
 13. jo du er inne på noe der, og kan vel ikke si annet en at jeg er enig med deg der hvis vi ser slik på saken.
 14. det deles jo ut priser for årets villmarking! lite fokus rundt denne prisutdelingen, eneste jeg vet er at Lars Monsen fikk den etter Canada. hadde vært morsomt med slike priser i flere kategorier, f.eks. årets vinter/sommerekspedisjon, årets sykkeltur, årets tinderangler. etc...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.