Jump to content
IGNORED

Noen som vil anbefale turer/opplevelser i Lofoten? :)


leerj
 Share

Recommended Posts

Anbefaler virkelig å dra til Reine. Det blir kanskje litt utenfor der dere skal være, men. Ta båt fra Reine og gå over til Bunesstranda. Hvis dere vil ha en luftig topptur er Helvettestiden fantastisk. Denne turen kan man ta som dagstur, men den blir ekstra fin med en overnatting på stranda. 

Link to comment
Share on other sites

Det er nesten ubegrenset med muligheter. På Vestvågøy er Skottind et must. Kanskje dere bor like i nærheten, fra feks Ballstad er det bare å surre på seg skoene. Men som Mandarin er inne på, jo lenger ut/vest man kommer, dess mer spektakulært blir det. Inn Kjerkfjorden fra Reine og feks over på Yttersida til Bunes som nevnt. Men turen fra Vindstad, også inne i Kjerkfjorden, over til Hermannsdalen er kanskje min favoritt. Og litt mere tur. Men det eneste rådet du egentlig trenger, er å finne en tur som tar dere ut på yttersiden av Lofoten. Stikkord; mindre folk, mindre slitt, ikke biler etc og midnattsol rett i havet (!). 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Takk for gode tips jeg skal ta til meg disse til neste gang jeg drar dit om ikke så alt for lenge! ! Turen er nå vel overstått! Ble noen fine netter i telt i Moskenes området og noen litt mer "komersielle" toppturer, vi var jo ganske mange som dro, så det ble best slik. Hadde 4 dager med over 20 varmegrader og blå himmel, solet oss på Hauklandstranda kl1800 i 25 grader den ene kvelden  :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy