Gå til innhold
  • Bli medlem

leerj

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av leerj

  1. Hei Jeg vurderer å skaffe meg en vinterpose nå, og har tenkt litt på Isbjørn. Både Jan Mayen og Bjørnøya da jeg ikke har noe problem med at det er litt vekt. Det det står på til meg er om Jan Mayen rett og slett kan bli for varm under "normale forhold" (f.eks -8 til -16) på det norske vinterfjellet med sin comforttemp på -22 .. Bjørnøya har jo en comforttemp på -14 men tenker lakenpose og ull nede i posen får opp comforttemp betraktelig om forholdene skulle bli ekstreme? Håper noen har litt greie, kanskje noen har brukt disse posene også?
  2. Driver å bestemmer meg for nytt telt nå. Ønsker meg et helårstelt, der det står mellom fjellheimen 3 camp 3.15 kg og fjellheimen x-trem 3 camp 3.55 kg. Oftest på fotturer vil jeg sikkert ha følge slik at vekt kan fordeles, men derfor må jeg også ha den størrelsen, men jeg må nok også belage meg på en del lange turer alene også. Så jeg lurte litt på hva folk tenker om vekt?
  3. Takk for gode tips jeg skal ta til meg disse til neste gang jeg drar dit om ikke så alt for lenge! ! Turen er nå vel overstått! Ble noen fine netter i telt i Moskenes området og noen litt mer "komersielle" toppturer, vi var jo ganske mange som dro, så det ble best slik. Hadde 4 dager med over 20 varmegrader og blå himmel, solet oss på Hauklandstranda kl1800 i 25 grader den ene kvelden
  4. Jeg og noen venner skal dit nå, og blir en ukes tid. Vi har bil og er bosatt hovedsaklig på Vestvågøy ca 20 min fra Leknes. Er det noen som vil anbefale noen fine turer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.