Mandarin

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mandarin

Nylige profilbesøk

140 profilvisninger
 1. Utstyrsrapport: Crispi Skarven klassisk fjellstøvel

  Slik jeg har forstått skal den ha mykere gummiblanding i såle, siden det har vært en del klager på at de har vært glatte. Om dette styrker sålen eller ikke er vanskelig å si.. Klarer ikke helt å se for meg at de blir sterkere av den grunn.
 2. Erfaring med drikkesekker

  Takk for alle svar. Nå unngår jeg skuffelsen. Holder meg til vannflaska jeg gitt!
 3. Erfaring med drikkesekker

  Smaker det annerledes enn fra plastflaske altså? Den tanken har ikke slått meg..
 4. Hei, fant ingen lignende tråder her inne. Noen som bruker drikkesekker på dagsturer og har noen erfaringer å dele? Helst med tanke på merke og utforming. Savner sterkt en selv, med drikkesystem, plass til matpakke og ett klesplagg. Men ser mange er veldig tilpasset jogging eller sykling. Vil jo ha en sekk med "vanlige" rom og ikke til sykkelverktøy og hjelm.
 5. Dere som har erfaring med stålflasker, opplever dere at flaskene svetter? Og holder vannet seg friskere/kaldere kontra plastflasker? Har lenge tenkt å skifte ut mine plastflasker, men klarer aldri å bestemme meg for om jeg skal ha dobbelvegget eller ikke. Slike silikonbånd for å ha rundt, mener jeg å ha sett på Kitchn.
 6. Tur rundt Trondheim med brattest stigning

  Husker ikke om den er merket, men stien er tydelig. Stien er samlet til å begynne med, så deler den seg til klatrestien og den vanlige stien. De åpnet for klatring for noen uker siden. Så da vil jeg tro det er greit å gå også. Det er ca 6km fra vanvikan og bort til stien.
 7. Yttertøy i bomull

  Har innsett at jeg er en godværsturist. Kjøpte dyr regnjakke som nesten er ubrukt. Angrer litt på det nå. De fra Klattermusen ser kjempefine ut, men for en pris! Edit: er Klattermusen veldig små i størrelsen?
 8. Tur rundt Trondheim med brattest stigning

  Er lite med bratte fjell her egentlig. Har du sjekket ut Rensfjellet? Munken er fin og forholdvis bratt hele veien. Stien starter på samme sted som via ferrata ruten. I Bymarka kan jeg foreslå å starte fra Skistua, gå til Herbernheia og Flakkheia. Gå ned ved Kongersåsvatnet, og bort på nedsiden av Elsetheia. Opp Steindalen til Bosbergheia. Her kan du også fortsette over til Storheia, og tilbake til Skistua. Har ikke helt oversikt over antall høydemeter her, men man går mye utenom sti. Stedvis myr og småkratt. Det kan være vel så tungt spør du meg.
 9. Yttertøy i bomull

  Takk for tipsene!
 10. Yttertøy i bomull

  Hei! Dette er nok litt spinnoff fra den andre tråden om yttertøy. Hvem andre enn Fjellreven leverer yttertøy i bomull/evt. blanding? Jeg savner en jakke som ikke er i plastmateriale. Drømmen er en halvlang jakke til dame som dekker rumpa. Som holder vinden ute nogenlunde. Puster godt, trenger ikke være vanntett. Ikke foret.
 11. Lofoten sommer 2017

  Oi, da var vi nok heldige. På Bunesstranda, med knallvær og den nydelige solnedgangen, var det kanskje 7 telt totalt. Men det er kanskje mange som tar dagstur uten overnatting. 🙂
 12. Lofoten sommer 2017

  Fiske er ikke akkurat mitt område. Men kan anbefale Reine. Fint å ta båt ut til Kirkefjord. Her er det flere topper og nydelig på Bunnesstranden. Har kjørt hele Lofoten og synes det var finest i vest mtp naturen. Var der rundt 16.juli 2015 og opplevde ikke turismen som skremmende. 🙂
 13. Damesko str. 43?

  På'n igjen! De siste ukene har jeg nok prøvd 20-30 forskjellige sko! Alt fra terrengløpesko til fjellsko! Salewa røk etter en liten sesong. Fikk heldigvis igjen pengene! Har nå kjøpt La Sportiva Ultra Raptor som er OK på sti. Men det er takket være 2x såler som bygger de opp nok innvendig til at de passer. Lav fot fra vristen og ut. Kan dette være en løsning i fjellsko også? Er redd jeg klarer å ødlegge enda et par dyre sko med mine bein!
 14. Ullgenser på fjelltur - hjemmestrikket eller kjøpt?

  Som ivrig strikker, så kan jeg si at det heldigvis finnes lett garn på markedet også nå. Og en genser på 500gr synes jeg er helt greit! Har en strikket T-skjorte som jeg har brukt mye. Fin og ha under jakke, fleece osv. når man trenger noe ekstra varme. Tar liten plass og veier 200gr.
 15. Bergans super lett jacket og bukse

  Jeg har Bergans superlett jakke og er fornøyd med den. Har ikke brukt den så mye på mer krevende turer med tung sekk enda. Så kan ikke uttale meg der. Men til dagsturer har den vært fin å ha. Liker luftemuligheten under armene. Som annet regntøy blir man litt klam i denne også ved aktivitet. Er kjapp til å ta den av ved oppholds. Tørker fort.