Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er det noen som har prøvd Sea to summit x-pot og vil dele erfaringer? Er jo en utrolig snedig og fin løsning om den funker som den skal!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Både jeg og Skjult lenke - logg inn for å se den har prøvd x-pot det siste året. Holdbarheten er nok ikke best - whistler sin store x-pot har allerede fått buet bunn og flasser litt innvendig - jeg ser samme tendenser på min men whistler sin er nok kokt litt mere i en den jeg har. Den store x-poten er dessuten litt ubrukelig å helle av da den ikke har hellekant/tut. Jeg har i tillegg den lille x-potten i "kaffekjele" utgave som jeg brukte i hele fjor, denne er så langt ikke blitt buet i bunnen men flasser litt innvendig.

Konseptet er genialt da en stor kjele tar veldig lite plass men om de bare holder rundt et år før de må byttes så spørs det litt hvordan man ser på det. I visse tilfeller veier kompakthet mye om man trenger en stor kjele, f.eks til snøsmelting, prisen er ikke så ille så det kan være vært det allikevel, selv om du kanskje må handle nye annenhvert år. Bruk den når du virkelig trenger den så varer den lengre, så kan du bruke andre kjeler ved andre anledninger.

Endret av Tor-Erik-L-77

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Som Skjult lenke - logg inn for å se den sier så er disse egentlig geniale, men holdbarheten er kanskje ikke helt på topp. Når det er sagt så er det nok snøsmeltingen på Optimus Nova bensinbrenner som har tatt knekken på belegget i bunnen av min. Ved litt mer forsiktig bruk med gassbrenner vil jeg tro den hadde holdt lenger.

Jeg imidlertid såpass godt fornøyd at jeg vurderer å kjøpe en ny, etterhvert..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har kaffikjel-versjonen av X-pot, genial ting som tek minimalt med plass i sekken. Gode handtak og fin å helle av. Har berre hatt den eit par mnd så kan ikkje uttale meg om haldbarheit, største risikoen er vel å brenne hol i silikonen på eit vis og då er sit ein jo fint i det om ein ikkje har andre alternativ med... Ser på risikoen for at det kan skje som liten iom. at eg ikkje har greid å øydeleggje den enno.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.