Gå til innhold
  • Bli medlem
IGNORED

Preikestolen nå til helgen!


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! Lurer litt på om det er noe mer man ska se når man enda er i nærheten? Og noen som vet om turistsesongen fortsatt er i full gang eller det starter å ta av litt?

Mvh

Med god værmelding,og godt vær i forkant, vil det antakelig bli ganske livlig på Prekestolen i helga.

Sesongen er nok på hell, med det vil fortsatt være mange på tur her.

Om det er andre ting å se eller oppleve, kommer Ann på interessen din. Det er svært mange andre merkede løyper sør Rogaland.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde familiebesøk - og med 2 nevøer på 12 og 16 som ikke hadde vært der før måtte det jo bli Prekestolen lørdag i flott vær.  Og som REJohn sier så er nok ikke turistsesongen helt over.. var jevnt sig av folk både opp og ned.  Opplevelse det og med alle verdens språk og folkeslag (mye asiater).  Jeg har ikke vært der siden 2009 og det har jo blitt betydelig flere folk siden da. Og veldig annerledes med "sherpastien".  Nå var det jo trapper der det før var steinur.. er vel like greit. Og at de har lagt planker over myrer (det er gjerne ganske lenge side) er jo naturvern på sitt beste - hadde ikke vært mye igjen av myra ellers.. 

 

Prekestolen er altså nå ikke et sted der man går for å oppleve fjellets ro - regnes vel nå som et reisemål på høyde med grand canyon og niagara falls etc... - men utsikten er jo fortsatt fantastisk:-) Om ikke folk hadde hatt det som turmål hadde de gjerne spredd seg rundt i området, så er gjerne like greit at "alle" skal dit så kan man gå for seg selv andre steder.. Jeg forsøkte litt forsiktig å si at vi kunne ta kaffepause litt unna prekestolen og mer for oss selv - men ble nedstemt...men går man 10 minutter tilbake og svinger av stien finner man raskt en knaus for seg selv:-)

 

Gutta synes det var kjempegøy med prekestolen - og med ridetur i vagleskogen fredag og tur langs jærstrendene søndagen - der vi tilfeldigvis endte på Hellestøstranda med død hval-  fikk de et tverrsnitt av friluftsmulighetene i området - men kanskje ikke riktig inntrykk av hvordan vestlandsværet ofte er på høsten...

 

Så tror nok preikestolsesongen varer en stund til - slo meg at de bør sette opp skilt ved starten som en ikke kan unngå å se (og gjerne også underveis) med om når det blir mørkt.. Er merket underveis med avstand men vi gikk rett ut fra parkeringen uten å gå på infotavle der..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.