Gå til innhold
  • Bli medlem

VictorG

Aktiv medlem
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av VictorG

  1. Det var et fint alternativ @bjojor. Tauet skl brukes innendørs på 15-20meters vegg på led.
  2. Jeg er da som titteln sier. Helt ny til klatring. Jeg lurer egentlig bare på om dette som jeg hadde tenkt å bestille fra fjellsport.no håller mål til en nybegynner. Fikk brattkort i tirsdags og har sko og klatresele siden tidligare https://www.fjellsport.no/dmm-shorty-10-0mm-x-40m-green.html https://www.fjellsport.no/petzl-universo-taubrems-m-karabiner-rod.html Og noen som vet hvor på forumet jeg finner rabattkoden till fjellsport? MVH VictorG
  3. Anbefalerogså chainsen pro, har störrelse large og funker på alle mine skor. 42-44 EU
  4. Et ganske stort utbud av ski på Gsport hønefoss. Kjøpte selv et par Madshus MGV+ til 400kr.
  5. Jeg syns at det jobbiga er å få på et jevnt lager med voks på de steder jeg ønsker. Tar 2 timer å vokse mina fjällräven Nils bukser og 5 minuter og varme det in. Ska pröve Nikwax.
  6. En kamera tripod som kan festes til trær og andre rare objekt samt en festeanordning til mobil til tripoden. Blev også 8 nye teltplugger. Allt ble kjøpt på dx.com før 70kr inkl frakt. Kvaliteten återstår at se:)
  7. Tack för alla svar! Gikk opp på lördagen som var! Fint väder och väldigt lite folk när jag gick upp och väldigt få uppe på platån. Påvägrn ner så var det extremt mycket folk:0 vi startade från fjellstua kl 08.30
  8. Preikestolen idag. Vi startade att gå från Preikestolen Fjellhytte kl 09 med litt overskya. Det var var førvånande lite folk, vi gikk ikapp og forbi en grupp på 15st når det var 2km igjen. Himmeln klarnade og solen lyste høyt, vi kommer opp på preikestolen og det er totalt 4 personer der! Etter ett sykt sug i magen etter å ha dingla litt med beinen over kanten å massor av fine bilder så tok vi en lunsjpaus. http://i62.tinypic.com/rbhctz.jpg[/img Kort stund etter så startet det å bli en del folk Påveien ned så var det lemmeltog hele veien ned till parkeringa.
  9. Hei alle sammen! Lurer litt på om det er noe mer man ska se når man enda er i nærheten? Og noen som vet om turistsesongen fortsatt er i full gang eller det starter å ta av litt? Mvh
  10. Bivoks på xxl til 59kr!Hadde samme problem tidligere. Samme steder samme materialer men av annat merke.
  11. Rottweiler, Dobberman og Støver.. Skikkelig gatumiks som ikke helt klarer å avgjøre vilken instinkt hun skal følge. Hun både jakter å vakter og ibland også på samme gang så allt er vel ikke helt bra oppi i hodet hennes. Men hun er fortsatt den beste hunden jeg veit om
  12. "Ubrukt Ajungilak Mamut sovepose" hvis du søker på finn.no. en ubrukt oppdal winter til 1000kr høres ut som en grei pris.
  13. Fantastiskt fin tur! Har akkurat sendt in våpensøknad da jeg blev ferdig med jegerkurset nå i sommar! Planerer en lignende tur til neste år:)
  14. Min far i Jotunheimen. Min far tar med mig och min lillebror över Besseggen på vår första fjälltur och som också startade vårat friluftsintresse. Efter 23 år i Stockholm får han äntligen visa upp sitt eget hemland, en gnutta lättelse och stolthet finns i bilden.
  15. Takk! Ska se på de sistnevnte alternativen.
  16. Finns det noen bra alternativ til gåstaver? Har sett litt på Tarptent Stratospire 1 som trenger gåstaver før at kunne slås opp. Men da jeg aldrig brukt gåstaver og aldrig følt et behov før det så letar jeg etter ett lettere alternativ.
  17. Har gått litt i Nordmarka med hunden. Tverrsjøstallen-spålen-bleiksjøen-vesleflåtan og avluttet på damtjern.
  18. Har ikke kjøpt men såg en https://www.gsport.no/produkt/727357/lowe-alpine-tfx-lhotse-nd65-80till 499:- på min lokale g-sport. Regner med at det er en feil fra deres side noe som har skjedd mane ganger før!
  19. Ja det kan jeg gå i god för! En 400g ørret på flua er mer spennende en 10kg sei på havet.
  20. Tror som sagt tidigare att det har blitt veldigt populært med å eie hund som en accsesoar og at man har mye fokus på utseende istedet for bruksområde. Må si at samtliga jeg møtt som er aggressiva og slenger ord efter hunden min er utlendinger.
  21. Kjøpte et 4-delt Greys 9fot stang dammen med snella og allt før 1000kr på MXsport, veldigt firnøyd
  22. @Oslo den såg jo helt ypperlig ut! Nesten så att jeg ska kjøpe den selv:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.