Jump to content

Lett sovepose vår/sommer/høst


Recommended Posts

Annonse

Bruker du Alta Wide fordi du trenger litt ekstra bredde i posen?'I tilfelle tror jeg den posen du linker til kan føles litt snau.

WM Megalite eller Alpinlite er poser som er litt bredere. Førsnevnte har komforttemp på -2 og den andre på -7. Selv synes jeg en 3 sesongs pose til bruk i Norge bør ha komforttemp ned rundt 0 grader. Men WM posene koster litt. Selv endte jeg opp med Moutain Hardwear Phantom 32 Long. Ikke fullt så bred rundt skuldre som dde Wm posene men bredere rundt hofte og i fotende. Veier 670gr og pakkvolum er veldig lite. Kjent for å ha litt dårligere "loft" enn WM posene men den er og en del billigere. Jeg er veldig fornøyd med min så langt.KOmfort temp på - 2.

Fås på nett fra kr 3000,-. WM MEgalite koster i long versjon fra 5000.

Link to comment
Share on other sites

kjøpte wide grunna at den var rimelig og fungerer. Har jo plenti med plass i den og kan uten problemer legge meg oppi den med full bekledning m/kniven i belte ;) . Planen er å bruke Wide etter innkjøp som pose ved turer i nærområdet og kortere fisketurer

Link to comment
Share on other sites

Skal tenke over den og takker. Målte meg skulder fra skulder og er der ca. 45cm. Så da fungerer en ME pose m/75cm. skulderbredde vil jeg tro. Det var litt som po****. Oslo Sportslager hadde tilbud på Xero 550 i går. Skulle kjøpt den da, men har enda ingen hast. Får sitte å tenke litt å se etter tilbud. Ser ut som Xero 550 og Helium 600 er de 2 meset aktuelle da jeg skal bruke soveposen på høyfjellet og slikt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Western Mountaineering Summerlite som jeg er veldig fornøyd med og som jeg i sin tid fikk til en OK pris. Men for meg er ikke dette en pose til annet enn sommerbruk. Hvis posen skal dekke vår/sommer og høst på fjellet ville jeg hatt en pose som i hvert fall dekket noen minusgrader, helst ned til - 10.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy