Rolf_E

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  603
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Rolf_E last won the day on Mars 10 2016

Rolf_E had the most liked content!

Om Rolf_E

 • Bursdag 05. mars 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://reutstyr.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lier

Nylige profilbesøk

1 279 profilvisninger
 1. Vår/sommertreff Finnemarka

  frem til
  Kalenderevent for Vår/Sommertreff i Finnemarka.
 2. Finnemarka Frozen But Hang 2017

  frem til

  Vil bare informere om at vegen opp mot bom fra Solbergelva kan være glatt og er heller ikke den bredeste. Var opp mot bom selv i går kveld. Det som kan være alternativ rute og parkering kan være å kjøre til Eiksetra og videre til Solvang og parkere der. Får da en noe lenger skitur, men for oss med ski og pulk er det fine forhold og det er fint med en liten tur. Jeg drar ut ved 12 i morgen fra Solvang
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hatt en fin tur nord i Finnemarka ved Breiliflaka lørdag - søndag. Synd det er litt dårlig med snø, men kom frem selv med en pulk .
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Er 3 tarper på bildet. Den helt til venstre er en Dovrefjell 3x4m. Den i midten er en Warbonnet Superfly og den gule er en DD Superlight Tarp som de kaller den.
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kommet hjem etter 2 flotte dager i Finnemarka med en kompis. Herlig vær, men noe snø i terrenget enda så litt krevende ferdsel i skyggeområder.
 6. Kommer man fra Hof så er det skilta mot Eidstoppen. Vegen går i allefall oppover der. For å se om det er bomveger på veger som jeg skal inn bruker jeg Gulesider, Norgeskart, UT.no og slikt.
 7. Optimus Nova+ med filterproblem

  Har selv 2x Nova+ som jeg har kjørt mye rart på. Aldri hatt problemer med filtret på den, men har skiftet det ved generell service på brennerne. Kjører nå alkylatbensin fra Biltema på mine og testbrente den ene i overkant av 4t uten problemer. Mine har ellers blitt kjørt på parafin, diesel og mye annen "morro". Men nå er planen å teste bensin fremover.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  En tur på Norrønabutikken i Drammen og pelskant i ekte pels kjøpt inn . Montert på min jakke fra Bergans uten ett eneste problem
 9. Hva har du kjøpt nå!

  5L alkylatbensin fra biltema. Testes nå på brennerenså får se om jeg bruker det litt i vinter.
 10. turer i Hønefoss?

  Du kan også dra opp til Ringkollen og dra innover Nordmarka. Da har du mange vann og mange muligheter
 11. Statkart som garmin gps kart?

  @Tom 42 Har aldri brukt innstallasjonsprogrammet her. Laster ned "File for GPS" som jeg "pakker ut" og kopierer filen som blir pakket ut til mappen "garmin" på garmin enheten. Da slipper jeg å innstallere noe program på PCen jeg ikke har nevneverdig bruk for. Er jo også veldig lett å kopiere inn filen inn på GPSen. Kan med fordel også endre navn på kartet slik at man vet hva man har på GPSen. Har kalt mine kartfiler med navn som tilsvarer det de er og har Topo Summer og Topo Winter på min lagt inn.
 12. Statkart som garmin gps kart?

  Men du kan bruke http://frikart.no/garmin/velgkart.html
 13. Bålforbud, nok en gang.

  http://allemannsretten.no/2016/01/08/nytt-om-balreglene/ http://www.dsb.no/Global/Veiledning%20til%20forskrift%20om%20brannforebygging%20-%20versjon%201%20-%2028.%20des%202015.pdf Ja, det er nye regler. Peronlig kommer jeg alltid til å fyre opp bål vis jeg ser det forsvarlig når jeg er på tur
 14. Hva har du kjøpt nå!

  Henta på posten en titankjele og den første i mitt eie. Første friluftsutstyret som er kjøpt inn i år også mener jeg å huske. Veide på vekta her 127gr med oppbevaringsposen
 15. Finnemarka Kosetreff

  frem til
  Kalenderevent for treff i Finnemarka februar 2016