Rolf_E

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  592
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  6

Rolf_E last won the day on Mars 10 2016

Rolf_E had the most liked content!

Om Rolf_E

 • Bursdag 05. mars 1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://reutstyr.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lier

Nylige profilbesøk

1 236 profilvisninger
 1. Gourmet-tur til Rondane

  Det ordner seg ja, Og har skiboks på bilen da så det blir god plass inne i den. Kjører via Oslo tenker jeg så da kan de som ønsker transport hoppe på der det passer seg
 2. Gourmet-tur til Rondane

  Kjører selv fra Drammen den fredagen tenker jeg. Blir i såfall plass i bilen vis noen skulle trenge transport
 3. Vil bare informere om at vegen opp mot bom fra Solbergelva kan være glatt og er heller ikke den bredeste. Var opp mot bom selv i går kveld. Det som kan være alternativ rute og parkering kan være å kjøre til Eiksetra og videre til Solvang og parkere der. Får da en noe lenger skitur, men for oss med ski og pulk er det fine forhold og det er fint med en liten tur.
 4. Kjører opp til Eiksetra
 5. Finnemarka Frozen But Hang 2017

  frem til

  Vil bare informere om at vegen opp mot bom fra Solbergelva kan være glatt og er heller ikke den bredeste. Var opp mot bom selv i går kveld. Det som kan være alternativ rute og parkering kan være å kjøre til Eiksetra og videre til Solvang og parkere der. Får da en noe lenger skitur, men for oss med ski og pulk er det fine forhold og det er fint med en liten tur. Jeg drar ut ved 12 i morgen fra Solvang
 6. Nå nærmer det seg. Selv kjører jeg bil opp tidlig fredag så det er mulig å sitte på vis noen skulle ønske det.
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  Hatt en fin tur nord i Finnemarka ved Breiliflaka lørdag - søndag. Synd det er litt dårlig med snø, men kom frem selv med en pulk .
 8. Tenker å ta turen. Mulig jeg arrangerer ett tref lenger nord i marka i mai/juni måned neste år.
 9. Lillomarka treff?

  Frister å ta turen så om jeg har tid så kommer jeg en tur . Kjører da i såfall fra Lier så har da alltid plass til noen.
 10. Forsommerhenget 2016

  Er desverre opptatt den helga. Dukker nok opp ved senere anledning.
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Er 3 tarper på bildet. Den helt til venstre er en Dovrefjell 3x4m. Den i midten er en Warbonnet Superfly og den gule er en DD Superlight Tarp som de kaller den.
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kommet hjem etter 2 flotte dager i Finnemarka med en kompis. Herlig vær, men noe snø i terrenget enda så litt krevende ferdsel i skyggeområder.
 13. Kommer man fra Hof så er det skilta mot Eidstoppen. Vegen går i allefall oppover der. For å se om det er bomveger på veger som jeg skal inn bruker jeg Gulesider, Norgeskart, UT.no og slikt.
 14. Var -25 natt til i dag på det verste. Selv da jeg lette på øya ved klokka 7 var det -19 grader. Så det er fint, men samtidig kaldt om natta
 15. ja, men jeg ser at noen har glemt å bruke solkrem . Har gått i rimelig bra tempo i dag og hatt godt driv. Var oppe tidlig også så nå sitt jeg her å glor, men nå skal denne karen i dusjen sia det er noe som stinker her . Når man har egen bil så må en jo ikke vente på ett tog