Jump to content

Holmeslett telt - Brukererfaringer


mortimeir

Recommended Posts

Siutasjon: Ser etter et vintertelt for meg, kona og hund (border collie) - samt luksustelt på kanoturer der vekt spiller liten rolle. Har per idag Exped orion. Prøvd det en gang nå i vinter, og kjenner på at det blir for lite til vinterstid. Som solotelt vinterstid konge da. Til sommerstid kongetelt for to.

Ser på backwood og riverside som mest aktuell for oss. Heller mer mot riverside pga ekstra plass for evt framtidige smårollinger.

Har søkt på forumet og funnet en del tråder ang. holmeslett. Mesteparten av kommentarene går på synsing om vekt og pris, og sammenligning mot andre telt. Ser ikke for meg å bruke dette teltet på snaufjellet i den værste vintersesongen (les vind/storm). Heller mot holmeslett pga komfort og invendig høyde, men virker også robust og virker til å tåle en støyt til tross for sin høyde.

Håper på inspirerende innspill med erfaringer :lol:

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Er stolt og fornøyd eier av Riverside. Bruker den hovedsaklig på vintertid og er særdeles godt fornøyd. Teltpluggene som følger med er ikke særlig "vintervennlige", og har selv anskaffet helsport sine snøplugger på 50 cm som fungerer bra. Teltet tåler mer vind enn man skulle tro ut i fra høyden. Har ingen betenkligheter med å anbefale Riverside.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var en av de første i landet som kjøpte Backwood. Det var stas med høyden for meg som kom fra et tradisjonelt, lite tunneltelt for to. Likevel merket jeg fort at noe godt basecamptelt for lengre opphold var det ikke. Det er fremdeles ikke mer gulvplass enn for et vanlig romslig tomanns og produktbeskrivelsen er misvisende når Holmeslet snakker om "ståhøyde". Det er 180 cm MIDT i teltet. Men et solid vindfang i vinterstormen, det får du... Skal du dimensjonere for to pluss hund med litt å gå på for event. familieforøkelse, skal du ikke kjøpe Riverside heller. Du skal helt opp til Explorer! Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Har begrenset erfaring med Holmeslet, men det lille jeg har er bare positivt!

Bra telt med solide stenger(Easton alu.) Gullfint med litt ekstra høyde, og på mange måter en ideel mellomting mellom et tunneltelt og en lavvo.

Eneste minus er vel prisen?(Ser at prislista på nettsida er fra 01.01.2009..)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy