Coupe Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Som oversikten sier, halve bladet er taggete som på bildet i linken. http://cgi.ebay.com/SOG-Navy-Seal-Pup-Knife-M37-NEW-Insured-Shipped-FREE_W0QQitemZ390079342931QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5ad28a6953&_trksid=p3286.c0.m14 Ser for meg at en må bruke ett rundt bryne.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
runegutt123 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Du kjøper to sliperondeller fra clas ohlson Her er det du trenger, håper du har drill allerede: http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=19752555 Start med sisalbørsten og den groveste slipepastaen. slip FRA deg Så fortsetter du med bommulslamellene og den fineste pastaen. Jeg har brukt dette som siste finish på høvler, tappjern og kniver i en del år. Fant det som eneste mulighet for å få satt opp seratert egg. Lykke til Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 Takker for tips! skal teste dette! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
runegutt123 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Ser forresten at Sløyddetaljer selger samme systemet, sånn i tilfelle Clas skulle være fri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankj Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Har lest at "pinnebryner", både runde og trekantede, er tingen for å få kvesset serratert egg. Har aldri prøvd det sjøl - er tilhenger av rak egg for mitt bruk. Noen tips fra forfatteren av "sharpening made easy": http://users.ameritech.net/knives/serrated.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.