Jump to content
IGNORED

Hvordan slipe kniv med "Serrated Edge"


Coupe
 Share

Recommended Posts

Du kjøper to sliperondeller fra clas ohlson

Her er det du trenger, håper du har drill allerede:

Hidden Content

306460_X_2007-07-04_075406_559.jpg

Start med sisalbørsten og den groveste slipepastaen.

slip FRA deg

Så fortsetter du med bommulslamellene og den fineste pastaen.

Jeg har brukt dette som siste finish på høvler, tappjern og kniver i en del år.

Fant det som eneste mulighet for å få satt opp seratert egg.

Lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Har lest at "pinnebryner", både runde og trekantede, er tingen for å få kvesset serratert egg. Har aldri prøvd det sjøl - er tilhenger av rak egg for mitt bruk.

Noen tips fra forfatteren av "sharpening made easy":

Hidden Content

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy