Jump to content

Coupe

Aktiv medlem
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Coupe

 1. Pleier og skru korken av flaska, så ser de det på scanneren deres. Har ikke vert noe problem ennå.
 2. Den Danske momsen er allerede trekt ifra, så er vel den Danske krona litt sterkere enn den Norske. Må nok gjøre ett større innkjøp for att det skal lønne seg.
 3. Bestiller en 10 stykker så vil del vel lønne seg
 4. Var meget billig propan der synest eg, 20.88 dkr for 100g gass + frakt og Norsk moms. Vurderer og bestille par stykker..
 5. Ingen som vet, men er mest sansynlig bs som er faren. Da de har gått en del løst i sammen. Fødselen gikk veldig bra for tispa.
 6. Takker for tips, Har prøvd med en 15 liters sekk som var brettet ned i forkant. Så ut som hunden trivdest der, veldig nyskjerrig i begynnelsen men la seg ganske kjapt til ro. La ett sitteunderlag nedi slik att underlaget ble litt fastere.
 7. Er blanding av jack russel og berner sennen tror vi. Valpen er 9 uker, veier 2 kilo.
 8. Hva gjør dere når dere har valp med på lengre fjellturer? Har dere den i sekk? Vurderer og bruke en mindre sekk og skjære av toppen på den slik hunden ser ut. Så ha sekken på magen. Setter pris på tips erfaringer!
 9. Er ikke sikker på om det er berner sennen som er faren, men de to har gått mye løst i sammen. Så de harnok fått de til på noe vis.
 10. Har en Jack russel/berner sennen blanding (tror vi) 9 uker gammel
 11. Takker for tips! Fikk kjøpt en gammel bergans pakkrammesekk på loppemarked, så planen er og bruke ramma og lage en kopi av den som er beregnet til ally kanoen.
 12. Noen som har målene på pakksekken til ally 16,5? Har planer om og lime/sy en slik selv
 13. Finner en del info/videoer på youtube: [Hidden Content]
 14. Sportsnett.no har 50% på utvalgte soveposer og ryggsekker fra Arcteryx og Nanok.
 15. Er også en ganske "varm" person, og blir fort svett. Har selv denne jakka fra Rab: [Hidden Content] Puster bedre enn Arcteryx Alpha LT jakka mi, men har ikke vert ute i noe skikkelig regnvær så kan ike si noe om vanntettheten.
 16. Vet ikke om de har sluttet og lage de, men selges fortsatt hos f.eks www.sportsnett.no. Ser du kommer fra Bergen, i fjor sommer hadde de Ladakh inne hos MX sport ved lagunen storsenter. Kan være de har de inne fortsatt.
 17. Om du bestiller til Norge får du trekt ifra Fransk moms dvs 19,6% av kjøpesummen. Det får du vel ikke om du bestiller de til Sverige, men da slipper du den Norske momsen på 25% [Hidden Content] Har bestillt fra de to ganger før, uten problemer.
 18. Har skummet gjennom sekkene hos sportsnett og oslo sportslager, men finner ingen sekker som er dedikert til og trekke pulk. Størrelse mellom 20 og 45 liter er ønskelig. Skal trekke en paris pulk, med hjemmelaget drag. Alternativet blir og modifisere en sekk hos en skredder/skomaker.
 19. Bergans levere sånn pakke med strikk og krok for ca 60-70 kroner. Er beregnet for gamasjer, men passer nok til snøskjørt også. Så spør i din lokale sportsbutikk. Eller bestill her: [Hidden Content]
 20. Takker for info/bekreftelse! Bindingene ble satt på i dag, med 20mm oppbygningsplate. Mangler bare snø nå!
 21. Som overskriften sier, Har ett par åsnes nansen ski som eg skal montere voile 3 pin med vaier på, men er usikker om eg skal sette på oppbygningsplate. Bruksområde er løssnø, preparert løype, topptur, egentlig overalt bortsett fra skitrekk. Støvelen er av type varg skavl. Erfaringer/råd er gull verdt!
 22. Har selv arrakis 50, har bare brukt den på en dagstur med ca 8 kg i sekken. Bæresystemet er like bra som bora 80(har den selv), men litt enklere oppbygd. Gode solide skulderreimer. Hoftebeltet er bevegelig, så det følger kroppen når du går. Grunnen til eg kjøpte den var: Vanntett, feste for ski, godt ventilert i rygg, åpning i siden, klargjort for drikkesystem, sitter godt på ryggen, kvalitetsinntrykk, fikk rabatt Hadde ikke brukt 3-4 tusen på en sekk uten og prøve den først, men en kan jo benytte seg av angreretten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy