Gå til innhold

Anna Hansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anna Hansen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Trenger tips/turforslag til dagstur...med treåring på Norefjell. Med mulighet for parkering og enkelt sti (Ikke skog) og gjerne primus :))). Han klarer å gå maks i 2 timer totalt. Vi bruker ikke bæremeis.
 2. Hei. Har også noe spørsmål om denne turen og vil spørre her til å ikke åpne likt tema :)) Vi skal på en helgetur til Rjukan og vil blant annet ta Gaustadbannen. Vi har med oss en treåring. Men, jeg tenker hvordan er det på selveste toppen? Kanskje det er litt dumt spørsmål men er det trygt på toppen for en treåring?:))
 3. Hei. Fins det kart som viser alle rasteplasser i Norge? Slik er bedre planlegge lang bilreise :)))
 4. Jeg er så glad at jeg har meld meg på Ti på Topp. Har blitt kjemt med flere fine ruter. Skardtjern. Ønsker man å då til Gyrihaygen eller Mørkogna så anbefales å gå gjennom Skardtjern.
 5. Anna Hansen

  Glatte sko

  Hei. Har kjøpt meg sko og byttet ut innersåle til en som passer bedre til meg. Og da ble det veldig "glatt" inne i skoene. Jeg kjenner at sokkene glir og selv om jeg strammer skolissene dette føles ikke veldig stabilt. Jeg vil ikke bytte sko fordi de er veldig gode og jeg blir ikke sliten i beine ( jeg har problemer med å finne riktig sko). Men jeg vil finne noe løsning på dette så jeg kan gå litt krevende terreng:)) Noe innlegg, eller sokker med antiskli for voksne? Tips?
 6. Takk for tips! Skal sjekke.
 7. Anna Hansen

  Ringkollen

  Hadde flere fri dager, og brukte dem til å gå turer Tur til Mosatjern ( Ti på Topp Ringerike har den turen ). En veldig bra oppmerket tur. Og neste dagen vandre tur på Ringkollen med minstemann:) Hadde prøvd å gå til Ringkoltoppen men han ørket ikke hele veien.
 8. Hei! Gutten på 9 år er inviteret på sin første telttur:)) Den voksen som tar barna på turen ordner alt bortsett fra soveposene. Vi har en pose ( som han bruker på campinghytter) Med Tcomf+11 Tlim+7 Text-5. Gutten bruker ikke ull. Det er ikke snakk om det))) Men han kan sove med klær på og med en fleece genser ,ull soker er greit. Det jeg tenker - blir det varmere å sove hvis han vil bruke en tynn fleece teppe inne i posen? Jeg har kjørt gjennom alle butikkene vi har i byen og fant soveposer som har Tcomfort: 3°C Tlimit: -2°C Textreme: -18°C eller Tcomf 0. Varemelding sier at blir cirka +3 på natta til helgen. Må jeg kjøpe ny pose allikevel eller det kan gå å bruke pose+teppe? De skal ikke bære lenge, så vekt er ikke så viktig her. Jeg vil ikke bestille på nett, fordi det er ingen garanti at posen kommer til helgen. Og litt begrenset i hvor mye kan jeg betale for det også
 9. Selv om det er litt "gammelt" rapport..håper jeg på svaret:) Planlegger en tur midt i juni på tre dager ( fredag-søndag). Hadde tenkt å ta Solstien og Krossobanen. Har med meg to barn på 9 og 3 år. Hvor langt tid tar turen fra går av Krossbanen? Er den markert? Forstår jeg riktig at vi tar Krossobanen helt til siste stopp. Går tur og tar bannen ned igjen? Blir det en rundtur eller tur-retur på samme stien?
 10. Hva er greit å kjøpe brukt av tur utstyr? Jeg ser på Finn, for eksempel er mulig å kjøpe brukte sekker/telter under halv pris. Hva man risikerer? Hva er det ikke anbefales å kjøpe brukt?
 11. Hei. Jeg har vurdert lavvo. Men vet ikke om det er alt ( bunn, regntrekk) som følger med, eller må kjøpes separat? Lavvo nok er mer gøy for unger enn telt:)
 12. Jeg tenkte telt med innertelt og 2 soverom. Den må nok settes enkelt opp:) Vet ikke om telt fra Europris kan fungere...
 13. Vi er to voksne og to barn. Det er 4 + telt trengs:)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.