Gå til innhold
 • Bli medlem

Anna Hansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anna Hansen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Ønsker å ta en helgtur med ungene i slutten av april. Leie en campinghytte og å gå turer. Viktig for oss er en fint naturopplevelse, vann, fjell. Vi har kjørt flere ganger gjennom område Nesbyen - Tunhovd-videre til Aurland. og synes det var veldig fint der. Tenkte å overnatte på Nesbyen eller område rund. Er det forsatt mye snø på veiene og langs veiene på slutten av april ? Jeg husker at det var flere rasteplasser, veilommer, kan bilen parkeres og bare gå en vandretur. Eller kanskje det fins bedre forslag? Vi kjører fra Ringerike og ønsker cirka 2,5 time kjøring. Kanskje det
 2. Hei. Trenger tips om korte turer i Trollheimen område. Viktig at det er et sted man kan parkere bil og enten noe serveringssted på vei eller mulighet for å sette seg ned og spise egen matpakke. Gapahuk kanskje. 4åring klarer fint 4/5 km tur retur. Et slags trivelig dagstur.
 3. Hei. Ønsker å finne telt som er litt eller veldig lystett :). Fant de som er med black out fra Coleman , men de har høy vekt. Finns det noe telt som du våkner ikke i kl 4 av det sola skinner rett i øynene 😂?
 4. Skal telte med barna i sommer. Ser etter rimelig liggeunderlag. "Bamse" tar mye plass i bilen, om vi skal ha utstyr til 4 😂. Har noen erfaring med disse [Hidden Content]?
 5. Hei.Klarer ikke å bestemme oss om teltvalg :))). 2 voksen + 2 barn(4og10). Planer er å kjøre 1-1,5 uke og sove på campinger. Vi tenker enten 2+3 mans ( med tanker å bruke mindre teltet hvis det er kun en av oss skal på tur med barn eller alene:)))eller telt til 4 pers? Jeg tenker det må være godt med fortelt, så vi kan spise inne hvis det regner? Også betaler man for 2 teltplasser på camping hvis en familie setter 2 telter ?
 6. Hei:) Planlegger noe korte turer i juni...med en på 10 og en på 4. Hadde tenkt å ta en tur til 1)Snøhetta. Har lest at går turiststi fra parkeringen, som.er cirka på 1,5 km. Er den grei å gå for små barn? Ikke veldig brått? Også trenger overnatting tips med telt i samme område. Hvis campingen vil forsatt være stengt. Hvor kan vi sette opp telt slik at det blir nær bilen? 2) Madonna på Eggedal. Hvor på Eggedal kan vi overnatte med telt på samme måte? Nær bilen.
 7. Hei. Planlegger innkjøp av utstyr :)))Og vil kjøpe mest av bruk. Planer er å reise/sove over Hardangervidda, Dovre fjell. Juni - begynnelse av august. Med barn og bil Tenker å sove på campingplasser stor sett. Hvilken egenskaper på soveposene skal jeg se etter ? På finn ligger masse men utgåtte modeller og derfor vanskelig å velge. Omgående liggeunderlag. Er det slik at det anbefales å bruke to en type bamse og en oppblåsbar? Blir det kald å sove i posen som har komfort +6/7? Hvilken av eldre modeller Ajungilak kan dere anbefale? Eller hvor gammelt kan en sovepose være?
 8. Trenger tips/turforslag til dagstur...med treåring på Norefjell. Med mulighet for parkering og enkelt sti (Ikke skog) og gjerne primus :))). Han klarer å gå maks i 2 timer totalt. Vi bruker ikke bæremeis.
 9. Hei. Har også noe spørsmål om denne turen og vil spørre her til å ikke åpne likt tema :)) Vi skal på en helgetur til Rjukan og vil blant annet ta Gaustadbannen. Vi har med oss en treåring. Men, jeg tenker hvordan er det på selveste toppen? Kanskje det er litt dumt spørsmål men er det trygt på toppen for en treåring?:))
 10. Hei. Fins det kart som viser alle rasteplasser i Norge? Slik er bedre planlegge lang bilreise :)))
 11. Jeg er så glad at jeg har meld meg på Ti på Topp. Har blitt kjemt med flere fine ruter. Skardtjern. Ønsker man å då til Gyrihaygen eller Mørkogna så anbefales å gå gjennom Skardtjern.
 12. Anna Hansen

  Glatte sko

  Hei. Har kjøpt meg sko og byttet ut innersåle til en som passer bedre til meg. Og da ble det veldig "glatt" inne i skoene. Jeg kjenner at sokkene glir og selv om jeg strammer skolissene dette føles ikke veldig stabilt. Jeg vil ikke bytte sko fordi de er veldig gode og jeg blir ikke sliten i beine ( jeg har problemer med å finne riktig sko). Men jeg vil finne noe løsning på dette så jeg kan gå litt krevende terreng:)) Noe innlegg, eller sokker med antiskli for voksne? Tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.