Gå til innhold

Peter Andresen

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Peter Andresen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Peter Andresen

  Tips til slitesterk jakke

  Mange gode tips her. Takker. Skal se litt nærmere på jakke til fjellreven. Arbeidsklær har jeg ikke tenkt på nei, men kanskje det finnes noe brukbart som ikke er altfor stort og tungt. Jakkene til Norrøna og Devold skjer skikkelig fine ut, men så dyre jakker vil jeg ikke turde bruke nær et bål. Så de er utelukket.
 2. Peter Andresen

  Tips til slitesterk jakke

  Er der noen som tips til en slitesterk jakke som kan holde til å bli brukt? Jakkene mine lever et hardt liv, med mye tur og ikke minst mye bål. Jeg har i de siste par brukt ulike jakker fra klättermusen, arcteryx og norrøna men syntes de blir så fort slitt og er lei av å glo-huller i goretex-jakkene. Derfor er jeg på jakt etter en jakke som tåler litt hard bruk og som tåler å bli brukt ved bålet. Jeg har en goretex-jakke til våte dager og lange turer. Så det er en slitesterk jakke til dagsture jeg er på jakt etter. Jeg vekter derfor slitestyrke høyere enn vanntetthet og vekt. Noen som kan anbefale noe?
 3. Peter Andresen

  Hvor kastes utslitt skalljakke?

  Jeg har en gammel skalljakke med gore tex som er helt utslitt og må kastes. Hvor kaster dere gamle gore tex-plagg? Gore tex indeholder vel ulike giftstoffer, så restavfald er kanskje ikke det beste.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.