Gå til innhold
 • Bli medlem

kremfløte

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kremfløte

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Jeg er i gang med en bacheloroppgave i Arktisk Friluftsliv. Temaet til oppgaven skal være lange skiturer med pulk og telt, naturopplevelser og motivasjon for å dra på slike turer. Jeg vil komme i dybden av dette fenomenet gjennom et intervju, og har behov for å komme i kontakt med deg som har en del lange skiturer på merittlista og som gjerne har reflektert litt over hvorfor du velger å dra på slike turer. Jeg bor rett utenfor Oslo, og vil helst møte deg ansikt til ansikt. Enten det er på en café i Oslo, eller rundt et bål i østmarka. Jeg har ingen problemer med å kjøre et styk
 2. Lynx har klørne til Mountaineer trugen. Det er den eneste praktiske forskjellen. Bedre til skare føre, men like god til løssnø.
 3. Helsport Svalbard Pro high ligger ute på outleten til Helsport. Kanskje vekta er litt over din preferanse, men det er masser av plass. Ventilasjonen er god, forteltet er gigantisk føler nå jeg, og med mindre dere er veldig høye er det ikke noe problem å sitte oppreist. Eneste minuset er som nevnt vekta.
 4. Norrøna Svalbard HD er en bra bukse, men norrøna har valgt billigste løsning på glidelåser. Har fikset på 3 forskjellige glidelåser fordi ting går i oppløsning av vanlig bruk. Hvis jeg skal anbefale en bukse så er det klättermusen gere. Den tåler mye juling, og er veldig komfortabel å gå med. Minuset er vel prisen, men første generasjon er ofte på tilbud, og den er bedre enn 2.0 spørr du meg.
 5. Snakket med en kar på en sportsbutikk som sa at arcteryx kommer til å justere opp prisene sine med 30% i snitt når sommerkolleksjonen kommer ut til våre. I følge han vil Alpha AR som har en veil pris per i dag på 5000 til å koste over 7000. Det samme gjaldt visst norrøna, som visstnok skal justere veil prisen på trollveggen jakka til rundt 6500. Jeg skjønner det slik at siden varer blir kjøpt i dollar og solgt i kroner her til lands, og dollar og kronekurs er som den er blir det slik. Er ingen økonomiekspert, så jeg skjønner ikke helt sånne ting. Et eksempel jeg har lagt merke til gjelde
 6. kremfløte

  Alta

  Bare å spørre i vei. Kos deg på tur.
 7. kremfløte

  Alta

  Bensinbrenner er ikke et must. Det er alltids mulig å dele med andre som har. Vinterpose blir et must. Vi hadde -20 grader på det som blir beskrevet som en mild vinter. Du burde ha en 3 sesongspose som dekker vår og høst da dere skal på en del turer tidlig på høsten og våren. Lurer du på noe annet så er det bare å spørre
 8. Hypotetisk sett, hva ville skjedd om det ble totalforbud i ett år i mange områder? Ville det vinninga gått opp i spinninga. Altså mer rev og andre skadedyr. Samt sykdommer osv.
 9. Hei alle sammen. Min far, bror og meg selv er på utkikk etter en ovn til lavvo som brenner både ved og parafin, bensin o.l. Er det noen her som vet om hvor man kan få tak i dette. Ikke altfor stiv pris naturligvis.
 10. Skal opp til hindsæter og besøke en som skal jobbe der i sommer. Mitt problem er at jeg ikke finner ut hvordan jeg skal komme meg dit. Er veldig lite kjent i området og håper noen kan hjelpe meg med og finne en bussrute jeg kan velge. Skal forøvrig bevege meg inn i Rondane etter hvert. Hvordan er det og komme seg dit fra Hindsæter?
 11. Kom hjem derfra i går. Vært en del dårlig vær den siste uken så det har vært skiftende med mygg. Kan blåse det ene minuttet og da er det ingen mygg, men 5min senere er det vindstille og det kryr av dem. Brukte jungeloljen 3 ganger på 6 dager og gav resten til en som skulle være der i 2 uker og ikke hadde fått tak i det. Men myggen lever for og si det sånn!
 12. Jeg er på jakt etter sidelommer til en arcteryx Bora 95. Enten orginale lommer eller noe som kan passe i kompresjonsreimene? Har snakket med Arcteryx og de produserer de ikke lenger.
 13. Arcteryx Bora 80 og 95 til henholvdsvis 2799 og 2999 på sportsnett i dag.
 14. På coop ops har de noe som bare trengs og tilsette vann så blir det varmt av seg selv. Er ikke noe gourmet mat, men det er bedre enn real. Husker ikke helt variantene, men det er hvert fall hjortegryte og egg og tomatbønner. Anbefales fremfor Real.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.