Gå til innhold

tberg4

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  377
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om tberg4

 • Bursdag 20. nov. 1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Karlebotn

Nylige profilbesøk

2 413 profilvisninger
 1. Ja er Polar jeg har, Bruker størrelse 44 men kjøpte 47 for å bruke kartanker, men kartanke ble for store, så jeg har brukt en sports sokk og flere tjukke ullsokker, har fungert opptiamalt for meg..Liker konseptet med hel Gamasj, fint når man skal ut av teltet på do og lignende..Har vell brukt mine ca 2000 Km, men nå sendes de in til Alfa sin skomaker da det er flere ytter sømmer som er gått opp, Burde vært hel kalosjering over ytre sømmer for å spare de for slitasje.
 2. Hadde det vært meg hadde jeg hatt med 2 bukser, en lett bomuls bukse og en skal bukse enten i den beste Gore-tex kvalitet eller Dermizax. du må ha noe som er vantett, på over kroppen, Ull skjorter, Flecce,lett dunjakke, ser ikke behovet for stor dunjakke på sommern..og en god skalljakke i samme matrialer som nevnt ovenfor, noe mere trenges ikke.
 3. Ringstind 2 er altfor lite til 2 Mann og en hund.
 4. Etter å tråla nettet for å finne reserve krone til mitt Heinola 155 MM isbor så fant jeg et på slomp på en butikk i Finland i dag, og det var det siste de hadde igjen. Så nå er fisketuren inn til Stor røyas rike reddet!
 5. Absolutt ikke ubrukelig uten liner og Kartanker.."Slitt" ut et par ved bruk uten begge deler
 6. Finnes det en gps app der man kan legge til gpx filer??
 7. 15 Juni er du safe når det gjelder snø, Om det ikke skulle bli et spessielt extrem år, kan ligge snø på bakken på de høyeste fjelloverganger, men veier er bare på den tiden.
 8. Hadde samme utfordring som deg med for liten pulk på lengre turer, siste turen brukte jeg en Fjellpulken 188 og et pariserbrett, men kommer nå til å bytte konsept og bruke 2 stk Pariserbrett med pakkbagger, Mye lavere egenvekt pr Pulk, de er like brede så de går i samme sporet, de er lett å transportere...Blir å teste dette på en 3 ukers tur nå.
 9. Hiver stengene i frysern før vintertur.
 10. Har hatt Herre modelen Glacier 1000 noen år nå, den har anbefalt komfort tempratur på -16 men har brukt denne når det har vært mye kaldere, så godt fornøyd med mitt produkt på alle mulige måter!
 11. Ja blir bra det her! Flasken er festet inne to halvmåner av nylon, det er festet stropper inne i halvmånene .
 12. Har altid med meg en Stor smartstore plastkasse med meg på vintertur, Fine å pakke i også flotte til å bruke som bord! Har hatt Primus stånede på denne, men har gått å fundert på å videre utvikle denne... Så etter 2 Dager i Boden er resultatet klart, Må si meg meget fornøyd, god plass til primus og kjeller på Kryssfinerplata som er limt fast i plastkassa, Ikke den beste finish på prosjektet men planen er å gjøre samme løsninger på Zarges Kasse, da plast og streng kulde over lang tid ikke altid er forenlig.
 13. Etter mye styr med mitt Store vintertelt..ble det i går bestillt inn et Svalbard 6 Camp, Er i overkant glad i god plass..og med 2 Huskyer inne i teltet skulle dette bli bra! teltet vil bli testet på en 6 ukers tur, starter ca 1 Februar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.