Gå til innhold

tberg4

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om tberg4

Nylige profilbesøk

2 160 profilvisninger
 1. tberg4

  Finnmark i juni?

  15 Juni er du safe når det gjelder snø, Om det ikke skulle bli et spessielt extrem år, kan ligge snø på bakken på de høyeste fjelloverganger, men veier er bare på den tiden.
 2. Hadde samme utfordring som deg med for liten pulk på lengre turer, siste turen brukte jeg en Fjellpulken 188 og et pariserbrett, men kommer nå til å bytte konsept og bruke 2 stk Pariserbrett med pakkbagger, Mye lavere egenvekt pr Pulk, de er like brede så de går i samme sporet, de er lett å transportere...Blir å teste dette på en 3 ukers tur nå.
 3. Hiver stengene i frysern før vintertur.
 4. Har hatt Herre modelen Glacier 1000 noen år nå, den har anbefalt komfort tempratur på -16 men har brukt denne når det har vært mye kaldere, så godt fornøyd med mitt produkt på alle mulige måter!
 5. tberg4

  Primus kokebord...

  Ja blir bra det her! Flasken er festet inne to halvmåner av nylon, det er festet stropper inne i halvmånene .
 6. tberg4

  Primus kokebord...

  Har altid med meg en Stor smartstore plastkasse med meg på vintertur, Fine å pakke i også flotte til å bruke som bord! Har hatt Primus stånede på denne, men har gått å fundert på å videre utvikle denne... Så etter 2 Dager i Boden er resultatet klart, Må si meg meget fornøyd, god plass til primus og kjeller på Kryssfinerplata som er limt fast i plastkassa, Ikke den beste finish på prosjektet men planen er å gjøre samme løsninger på Zarges Kasse, da plast og streng kulde over lang tid ikke altid er forenlig.
 7. tberg4

  Hva har du kjøpt nå!

  Etter mye styr med mitt Store vintertelt..ble det i går bestillt inn et Svalbard 6 Camp, Er i overkant glad i god plass..og med 2 Huskyer inne i teltet skulle dette bli bra! teltet vil bli testet på en 6 ukers tur, starter ca 1 Februar.
 8. tberg4

  Bergans Alpinist vs Osprey Xenith

  Alpinisten må vell være en god del tyngre...
 9. tberg4

  Blefjelltur

  Dachs halveis til Bletoppen fra Eriksbu, Dachs gikk helle vein og ned igjen:) Flott tur!
 10. tberg4

  sovepose - noen med erfaring med disse to?

  Hei Har brukt Warmpeace viking 300 I ganske mange døgn her oppe i Finnmark på sommern..Sommer her oppe kan jo være så mangt..Har ligge i denne posen ned mot Null Grader og da ble små kjølig..men fra 7-8 Grader og oppover var den varm nok, ellers god kavlitet, ingen dun lekasje.
 11. tberg4

  Blue fox isfiskestang - ræl

  Sporer litt av jeg.. Ble veldig nyskjerig på de krokene du snakker om her..Hvilken størrelse bruker du til Røye, type grov..?
 12. tberg4

  Tips til vinterbukse med bib og dropseat

  Ok, heldig du da Gjorde ikke med min Kjøpte den på tilbud...
 13. tberg4

  Tips til vinterbukse med bib og dropseat

  Har hatt denne nå i 3 år, og er utrolig fornøyd med den, Er brukt på flere lange turer, den kan virke litt "stiv" og voldsom men det merkes overhode ikke i bruk, Stoffet i hele buksen er G1000 HD Dette er deisidert det mest slite sterke stoffet jeg har vært borti på en turbukse, og jeg har hatt en del..Funksjoner som Droppseat, Glidelås hele veien, Lommer på knær og rompe for å legge inn isloernede stoff( Klipte til en bit av ett underlag) Det er en topp bukse.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.