Gå til innhold
 • Bli medlem

Alexander V

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Alexander V

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei folk! Jeg ser etter en god ryggsekk til dama. Hun er 150 høy, og en del sekker hun har prøvd er for lange i ryggen, selv på korteste innstilling. I tillegg er hun relativt muskuløs, og opplever at en del sekker er for smale i utspringet til skulderreimene, og dermed "gnager" inn i nedre del av nakken. Sekken skal brukes til alt fra dagsturer til turer med et par overnattinger, men jeg blir uansett å bære mesteparten med min (mye) større sekk. Tenker at rundt 35-40 L er en grei størrelse for hennes bruk. Jeg har sett litt på nett, og virker som Osprey Kyte 36 kan være
 2. Oppdatering: Fikk sekken tilbake etter ca. 7 uker, begge glidelåser både limt på nytt og sydd fast i tillegg. Har ikke fått testet sekken skikkelig ennå, men virker som det skal holde i lang tid fremover. Totalt ble det 500 kr for reparasjonen.
 3. Takk for svar folkens! Jeg tok med sekken til Norrøna-butikken her i Trondheim, og fikk den sendt inn til Oslo på reparasjon. Skal oppdatere med resultatet når jeg får tilbake sekken om et par uker. Det kan den, men det virker ikke som den sitter særlig tight på den måten. Det virker allikevel som dette er den tiltenkte festemetoden.
 4. Hei godtfolk! Jeg har en gammel Norrøna Nansen 65-sekk, kjøpt i 2008/2009. Den har ikke vært mye i bruk de siste årene, men når jeg tok den frem nå nylig ser jeg at tidens tann har ført til litt slitasje. Limet som holder glidelåsene fast i tekstilet har morknet totalt, og glidelåsene kan bare skrelles av uten merkbar motstand😥 (Bilde 1 og 2) Spørsmålet er da: Hva slags lim burde jeg bruke for å få glidelåsene til å sitte som de skal? Kan jeg gjøre det selv, eller burde jeg ta med sekken til skomaker/Mr. Minit slik at de kan lime og eventuelt sy? Bonusspørsmål: Er det noen
 5. Alexander V

  Alexander V

 6. Primus Omnifuel Ser frem til mange års bruk.
 7. Godt isolert også foran og bak glidelåsen for å unngå kuldebro. Varme sidelommer til hendene, brystlommer med god plass, to små innvendige nettinglommer.Det er en egen nakkekrave på innsiden som holder varmen inni jakka selv om du ikke har på deg hetta. Gore Windstopper-membranet er vindtett og sånn passe vanntett, men sømmene er ikke tapet. Denne jakken er uansett alt for varm hvis det er over -10°, så regn bør ikke være din største bekymring. Eneste lille irritasjonsmomentet jeg har vært borti er at den vannavstøtende glidelåsen kan være litt seig å få igjen hvis du er jævlig kald på f
 8. Jeg kjøpte sekken i butikk (Oslo Sportslager). Og det var jeg selv som fant frem sekken og "tok initiativet". Men allikevel synes jeg det er lumpent å ikke informere om at det ikke er siste modell. Mail til Norrøna med spørsmål om forskjeller på Nansen og Svalbard er sendt.
 9. Det var jo utrolig kjipt. Har de lov til å gjøre dette? Jeg tok forgitt at de solgte siste vare, ihvertfall når det ikke var tilbud. MEN, som sagt, ser jeg ingen forskjeller på min egen sekk og den som heter Svalbard 65L på Norrønas websider, bortsett fra navnet. Kompressjonsremmene i bunn har ikke jeg på min sekk, men er heller ikke på bildet av Svalbard 65L-sekken. Så kan hende det kun er snakk om en navnendring når det gjelder 65L sekken?
 10. Hei! Jeg kjøpte for ca. 10 dager siden en Norrøna Nansen 65L sekk fra Oslo Sportslager. Betalte 3299,- kr. I ettertid ser jeg på Norrønas websider at sekken jeg har (eller trodde jeg hadde) heter Svalbard, og ikke Nansen. Sekken jeg har ser helt identisk ut som Svalbard 65L-sekken Norrøna viser på websidene: [Hidden Content] Med unntak av at det står "Nansen 65" på min og ikke "Svalbard 65". Har jeg fått en eldre modell til prisen av den nye? Eller er sekken faktisk helt lik, bare at Norrøna endret navnet på de nye batchene med sekker?
 11. Har selv en finfin ullhettegenser fra Peak Performance som jeg fikk i gave for noen år siden. Brun, passe tykk og solid. Vet ikke om den lages lenger.
 12. Joikestål fra Knivsmed Strømeng (sjekk www.samekniv.no), med eller uten søringvern. Selv har jeg denne typen: Kjøpt fra magasinet.no
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.