Gå til innhold
  • Bli medlem

borgern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    4 417
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

Hjelpsomme svar

  1. borgern's innlegg in Første Tur i Femundsmarka. ble markert som svaret   
    Er ganske så mange teltplasser i Femundsmarka. Gikk en rund i fjor fra Storvika opp på Røvollfjellet, ned til Grislehåen, så til Krokåthåen. Til slutt retur over fjellet til Haugen.
    Hadde ikke gått der før og fant enkelt camper. Ikke noe var opptatt heller. Er sikkert noen camps som er finere enn andre. Noen steder er det langt mer stein enn andre, i slike områder kan det nok være greit med noen tips. F.eks i Kratland.
     
    Her er kart med markering på de camps vi hadde i fjor.
    Camp ved Skogtjønna er flat og fin. Var minst en bålplass der. Noen små bjørk til å surre tarp.
    Camp ved Grislehåen ligger like ved innoset av Røa. Bålplass på odden og også en litt inn i skogen. Inn i skogen er best å sette telt. Mer i ly for vind og morrasol.
    Camp ved Krokåthåen ligger på en liten "kolle". Fin bålplass og en større steinhelle oppstablet som bord. Her blir det 30m til vannet ca.

  2. borgern's innlegg in Ringstind Superlighet bardunsproblem ble markert som svaret   
    Kontakt Helsport og spør hva intensjonen er med det opplegget. OM det bare er å spare vekt er det dumt hvis det går utover oppsett. Telt i slike lette materialer bør nok forankres så mye man kan, hvertfall på fjellet. Ta gjerne bilde av teltet oppsatt så de ser hva du mener ikke fungerer så bra. Godt mulig de sender deg litt ekstra bardun og et par plugger.
  3. borgern's innlegg in Såler ble markert som svaret   
    Jeg har støpt såler til mine støvler. De gir en god foreling av belastning på foten men de demper ikke veldig mye.
    En kompis har slike Sidas med gelpute og er fornøyd med de. Næmeste jeg har hatt av slike selv er Viking Comfort(noe slikt de heter) De har gelpute og demper bra men samtidig bygger den veldig høyt slik at hæl får litt for høy plassering. Dette vil nok variere litt fra sko til sko hva det er plass til og hva de var levert med orginalt. Men ta med sålene og støvlene når du skal kjøpe og sammelign nye mot gamle i forhold til tykkelse og test hva det er plass til i støvel. Bygger den for høyt kan støvel begynne gnage på hælen, slik det var tilfelle når jeg teste Viking sålene.
     
    Årets tur i Femunsmarka gikk jeg med de støpte sålene. Ingen tegn til gnagsår eller noe. Var litt mør i beina etter etappen fra Krokåthåen til Haugen men det hadde jeg nok vært uansett såle. Jeg har ofte "litt" last på ryggen, den etappen var det 21 kilo sånn ca.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.