Gå til innhold
 • Bli medlem

Jørn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Jørn vant dagen sist 10. april 2016

Jørn hadde mest likt innhold!

Om Jørn

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vestfossen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var innover på Storeble mandag og kjørte inn Storeblevegen ( ja, kan nå bekrefte at den står skiltet som det ) fra Juveli . Kan også bekrefte at fiskekortkassa står ved bommen og der selges fiskekort for Juvavassdraget grunneierforening ( Åkliaområdet, Kjørkevatn m.fl. i Flesberg og Rollag). Ørret ble det også !
 2. Morten har rett- kassa på Storeblevegen står i enden av parkeringen ved Nordstul. Vegen fra fv98 ved Juveli inn mot Eriksbu har i årevis stått skiltet som " Store Bleveg" ,(kanskje er den fortsatt skiltet som det ?)derav navneforvirringen fra min side. På denne vegen står fiskekortkassa ved bommen, hvert fall gjorde den det så sent som i februar 😊
 3. Brosjyren her viser de forskjellige områdene: [Hidden Content]. Fiskekortkassa på Eriksbu er, meg bekjent, fjernet. Du får kjøpt fiskekort ved bommen i "Storeblevegen". Ellers har Lampeland hotell fiskekort for alle områdene på Ble.
 4. Kjøpte Osprey Xenith 105 for 2 år siden og er meget godt fornøyd.Har fått prøvet den skikkelig på flere vinter- og sommerturer og her får du, etter min mening, mye sekk for penga. Selv med mine 191 cm er det god bærekomfort.Liker også løsningene mht. lommer, justeringer, utvendige "festeanordninger" etc. Enig i at det er en stor sekk, men for meg som liker å ha alt nede i sekken synes jeg det er en god løsning.Har båret 23 kg på det meste og det gikk veldig greit.
 5. En tredagers på Hardangervidda, fra Solheimstulen til Rauhellern og tilbake. Tynt med snø i starten, men fortsatt gode forhold innpå vidda, mer snø jo lengre vest man kommer.
 6. Ikke veldig godt kjent, men noen forslag finner du her : [Hidden Content] og her : [Hidden Content] [Hidden Content]. Ved å google "Eventyrløypa" kan du jo også få noen tips - kommer jo litt an på hvor du/dere starter fra
 7. Kjøpte et par Åsnes Gamme i fjor og det er en god og markert smørelomme, godt tilpasset kortfell, så jeg ville nok returnert de du har fått tilsendt. Beskrives også av fabrikanten: [Hidden Content]
 8. Tror nok det går helt greit på bena - var på Blefjell i går, på ca. 700 m o h.- ingen snø overhodet. Pga dårlig sikt var det ikke mulig å se høyere oppover, men har vært veldig mildt i området siste ukene så antar det går helt fint.
 9. Sitter i hyttestyret for Sigridsbu og kan bekrefte at dørene nå er i orden i gjen. Alle utgangsdørene ble skiftet i fjor, men viste seg, til tross for leverandørens forsikringer, ikke å være egnet for det værharde klimaet der oppe. I påvente av en løsning av reklamasjonssaken er dørene blitt høvlet ned to ganger og går, enn så lenge, igjen som de skal. Fine bilder, Johan2000 !
 10. Jeg kjøpte min på www.outdoorfair.de
 11. Har en Exped lightning 60 og har gode erfaringer med den, spesielt positivt overrasket over polstring og bærekomfort sett hen til vekten. Opplever den som noe "ustabil" på ryggen når jeg har pakket den helt full, men helt ok for lettvektsturer på sommer.Får plass til både telt, sovepose, kokesaker og det jeg trenger til 2-3 dagers sommerturer på fjellet. Viktig å tenke på vektfordelingen i sekken for å få den så stabil som mulig.
 12. Har hatt denne selv noen år: [Hidden Content] Min erfaring at den holder i nær 3 timer på full styrke med batteriet innenfor jakka.
 13. Var på Sigridsbu og i toppen av Langedalen i går - gikk til fots uten noen problemer. Steinhard skare som du går greit på toppen av. Er heller ikke mange snøpartiene som må forseres. I bunnen av Langedalen ligger det snø men når denne begynner å bli bløtere er det greit å gå på siden av den.
 14. For noen av oss "dedikerte" er vårskiturene årets desiderte høydepunkt. Stor var derfor gleden da turkamerat Lars inviterte til tur i midten av mai langs en rute han hadde gått for en del år siden. Utgangspunktet var Gaularfjell og målet var Snauedalen og Veitastrond. Med på turen ble også Anne Kari, en dreven skiløper samt unge Ruud, ung hollandsk statsborger (!) med stort pågangsmot og et ukuelig, optimistisk syn på livet- og med allerede gode skiferdigheter etter ikke for mange fjellturer. Ruud og undertegnede var teltkamerater på fjorårets tur Josten på langs og jeg var således ikke beky
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.