Jump to content

BIpåtur

Aktiv medlem
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BIpåtur last won the day on July 22 2014

BIpåtur had the most liked content!

Reputation

11 Neutral

About BIpåtur

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Jørn og Bossanova, tusen takk for rask og god tilbakemelding
 2. Godtfolk, er det noen her inne som kan si noe om snøforholdene på aksen p-plassen ved Nordstulvatnet - Bletoppen? I følge yr.no blir det noe snø i de kommende dagene, men jeg lurer på om det er fremdeles går greit å rusle i de områdene uten ski eller truger.
 3. Flotte bilder fra helt sikker en enda bedre topptur Kan du si hvilken rute du valgte opp?
 4. Camp ved Storvatn i Molladalen på Sunnmøre. Uvanlig varm dag opp, så drikkeflaska var sjelden i ro. Å stå opp til dette synet om morgenen...takk!
 5. Da er turen gjennomført langs aksen Alta- Stilla- Joatkajávri- Iesjavri- Moleshoka- Gardin- Assebakti- Karasjok. Glimrende tur og anbefales. Stort sett flatt hele turen med noe småbakker. Riktignok føles nedkjøringen fra Gardin til Assebakti bratt med en tung pulk i helene. Takk for gode tips og innspill før turen ble gjennomført:)
 6. Takk fpr tips og godt å vite det er gode hjelpere hvor det er dårlig med OT.
 7. Takk M-Nilsen for kloke ord. Tenker foreløpig det blir slik:)
 8. Takk for gode råd Anti:) Selv tenker jeg at det er med fordel å gå med sola mot seg og ha en god nedoverbakke etter å ha krysset vidda. Altså startpkt i nord og mål nærmere Karasjok. Ja, det blir nok å finne frem Hillebergteltet under turen;)
 9. Jeg planlegger å krysse Finnmarksvidda på ski ila av første kvartal på nyåret. Så langt har jeg planlagt å gå aksen Alta-Karasjok. Jeg trekker da pulk med telt og nødvendige forsyninger. I den anledning spør jeg her i fjellforum om noen kan bidra med gode råd om 1) Er Alta-Karasjokaksen et bedre alternativ sammenlignet med Karasjok-Altaaksen, da med tanke på fremherskende vindretning og sollys? 2) Hvor er nøyaktig sted for beste startpunkt for selve skituren og hvor er beste målpunkt? Dette må sees i sammenheng med mulig off.trnsp. 3) Går det skuterspor hele veien mellom start- og målpunkt? 4) Annet av gode rutetips? Takk for hjelpen
 10. Ja Pumaen (6.0") hadde nok holdt i massevis, temperaturen tatt i betraktning. Enig i hva du sier og glad jeg valgte 6.6" Bison. For korte poser blir til irritasjon og fort kalde slik jeg forstår.
 11. Takk for gode tips Snublefot og Corrado Soprano:) Jeg testet begge posene. Puma GWS 6" føltes noe kort og føttene buttet i bunnen. Opplevede det også som litt trangt og jeg vet at det ville blie et irritasjonsmoment under bruk. Valget falt derfor på Bison GWS 6,6" som kjentes ritkigere mtp størrelse. Selvom jeg ikke er 6.6" men snarere 182, føltes det som posen la seg godt inntil og at det ikke blir rom for kuldegrop ved føttende. Jeg får heller lufte litt ekstra på de varmeste nettene;)
 12. Hei, trenger noen tips fra dere erfarne. Står nå mellom å velge mellom et tilbud å kjøpe Western Mountaineering sin Bison GWS (-40) 6,6" og deres Puma GWS (-25). 6.0" Er selv 182cm, frosset nok i felt fra før, og tenker å bruke posen i hele den kalde årstiden. Posen skal brukes bl.a. under soloturer med telt og pulk på de store viddene i Norge. Synspunkter?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy