Gå til innhold
 • Bli medlem

aamodt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

aamodt vant dagen sist 3. mai 2015

aamodt hadde mest likt innhold!

Om aamodt

 • Bursdag 26. april 1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Mandal

Nylige profilbesøk

3 458 profilvisninger
 1. aamodt

  Turtips i Telemark?

  Hei hei! Jeg lurte på en telttur i Telemark 16-18mai, om det blir fjell eller skog spiller ingen rolle, så lenge det er snøfritt. Men jeg trenger tips. Lifjell, Skrim, Blefjell eller andre tips? Jeg kjører fra Mandal helt i sør, så om bilturen blir kortere så gjør ikke det noe
 2. Høyden blir ikke noe problem for meg da Hvor mye veier den?
 3. OCD`en får virkelig ben å gå på med den matta, merker det verker i sjela xD Hehe, 15min var det nok ikke, var nok nærmere 60min
 4. Hei hå godtfolk! Jeg har nettopp gått til innkjøp av en Ally kano, så har jeg montert den og lurer på om det ser greit ut? Flytematta ligger litt skjevt, men hvor mye betyr dette? Bør jeg endre på det? Hvordan ser det ut ellers?
 5. Vegår så fin ut ja! Den må nok testes ut
 6. Hvordan ligger dere ann på snø og isfronten i Finsland? Begynner det å forsvinne? Lurte kanskje på en tur neste helg!
 7. Det hørtes ut som en knall tur! Den må nok testes i sommer, er det noen grei plass å parkere ved Livannet? Kan anbefale Myklandsvatna, fin tur med mange muligheter
 8. Øyuvsbu til Ljosland hørtes spennende ut! Jeg har kikket litt på å begynne med rosskreppfjorden og følge grensen mellom aust og vest-agder sørover Oggevatn er fint, men litt for mye folk etter min smak, fin tur med unger eller nybegynnere Er det mange fine vann oppe i Finsland? Mye bæringer da? Jeg bor i Mandal, så er ikke lange turen. Er fiske også ja! Jeg kjøpte 16,5. Hvilken har du?
 9. Hei hå! Jeg har nettopp investert i en Ally kano, så lurte jeg på om noen har noen tips om fine kanoturer på sørlandet?
 10. Jeg er meget godt fornøyd med Msr Freelite 2 også, om du kan se bortifra duken som ikke går helt ned på utsiden. Vekten er det hvertfall ingenting å si på [Hidden Content] Jeg er 175cm og har med meg en hund på 18-20kg inni, det går veldig fint Kan sitte inni, men det er ikke noe høyere enn det må, men litt kan jeg ofre for den lave vekten!
 11. Er vel helst det at jeg har gps fra før (Garmin GPSmap 64st), og at Inreachen er så svindyr
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.