Gå til innhold
 • Bli medlem

TurFinn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TurFinn

 • Rang
  fisk så får du fisk
 • Bursdag 25. mars 1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  skauen, fjellet, havet, fiske , hund, musikk, mat, Gitar, Lyd i stereo, motorsykkel(Royal enfield) og dingsebomser som er til hvadenåskullevære
 • Sted
  namsos

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. hvis posen er grei og ikke for tung ser jeg ikke noen grunn til at du skal kjøpe en til..pakk den i posen og reim`en fast oppå eller under sekken alt etter hvor du har liggeunderlag og telt til du har god balanse God tur og ha en flott sommersesong!
 2. Har fått en gammel Jøtul peis 1 som i disse dager skal monteres bakerst i hagen og brukes som varmepunkt, grill og røykovn. har planen klar med rørsystem og eksternt røyk-kammer.. er det noen som har erfaringer de har brennende lyst til å dele om temaet er det bare å hyle ut ha en fortreffelig turdag!
 3. har du sjekket om det er en liten gummiknott i enden på hannene?.. en mulighet ihvertfall løkke t med rep!
 4. Har ikke peiling på lengde og hva som kreves for at det skal kalles "juniorvåpen" annet enn at kolben bør passe sånn nogenlunde . Det jeg har erfaring med er at treningen med luftgevær, med og uten kikkertsikte og ei bue som vi bruker , har gjort dem tryggere iht sikker våpenbruk og at det igjen har gjort utslag i at de har blitt mer tålmodige også på andre områder . lykke til!
 5. Ikke idag.. men igår gikk turen til Stavika på Kvaløyseter i Flatanger. Lita vik med masse rekved og ikkenoe stress. litt fisking, fuglekikking og kos for Mor, Sønnen på ti også meg , da
 6. TurFinn

  stæsj

  littavhvert av ting og tang til tur
 7. TurFinn

  "nødvendig" tilbehør

  littavhvert
 8. for meg, med såpass lite rygg og gå på. ser jeg alltid fordelen med lav vekt , skal sjekke ut disse båtene. Det eneste som gjør meg skeptisk er at den norske importøren går så bombastisk ut på både pris og kvalitet på et så seriøst forum. Som Kjell Iver skriver over her tror jeg og at det nok kommer tilsvarende produkter på det norske markedet med samme kvalitet og til lavere pris men som sagt . skal skjekke ut .
 9. Skriver..eller har tid til å skrive her ,bare om våren. Rett før ny sesong. I sesongene har jeg jo mer enn nok annet å gjøre :)

 10. Langen gjestegård og så innafor buholmen,rundt odden og opp mot langtjønna/løpet på Mugga er jo et alternativ. Det samme er ut fra femunden canoe camp og ned mot isteren .synnervika-langtjønna-håa og til røros er vel også en finfin tur på ca 50 km.eller ut fra Käringsjön/ Käringsjövallen. på svensk side og padle Vingarna eller uti rogen..mulighetene er så mange. Ta en telefon eller tre og snakk med kanoutleier .Da får du fort en følelse på hva som passer best for dere. Det finnes ikkenoe oppskrift. alt er mulig God tur!
 11. vel ..klappe elg kan du gjøre i nesten alle norske dyreparker vær i naturen og vis respekt for dyr og planter.. Utrolig hva som dukker opp når man minst venter det. Jeg har, som veldig mange andre sett, Ulv ,Bjørn,"kroppskræsja" med elg på gåtur i mørket(vi skvatt like mye begge to) , Rådyr, gaupe,mår , moskus, jerv,bever, røyskatt,ekorn ,hare, orm, mus flere revearter, fisk jeg ikke visste finnes og ett vell av fuglearter som har lekt og spillt og kurtisert.men ikke alle samtidig og sjelden når jeg har "skullet " se visse arter..har helt sikkert glemt veldig mange akkurat nå. poenget
 12. sammen med oss bor, Buck. blandingshund mor: Berner Sennen far: flatcoated retriever mellomstor gutt med masse godt humør og sterk som en bjønn
 13. lurt..er en på vei til Namsos takk for tipset!
 14. Blir tur til Nordli Lierne til svigers. er man heldig blir det isfiske .Garantert er det derimot at det blir svinsing og svansing rundt i fjella og i skogen God påske!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.