Gå til innhold
 • Bli medlem

Synken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Synken

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Uvdal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg syklet deler av ruten sist uke, fram til Jegerbu ved Festningnutan. Vil tro du fint klarer å sykle til Lågaros på en dag, jeg brukte ca 4 timer på min tur. Det er en ganske seig tur, 40,5km helt inn og på humpete veiTror ikke veien går helt til turisthytta, den stopper vel nede ved gamle Lågaros ved elva. Vær obs på at reinsjakta starter til helga, er sikkert endel folk der inne, både i terrenget og på hyttene.
 2. Forholdene er fine, skare fram til 10-11 på formiddagen. Bakken opp fra Haukeliseter begynner å bli bar, men etter det er det fint inn til Hellevassbu. Gikk fra Solheimstulen til Haukeliseter med pulk i påska. Lite snø på østvidda, men på godt med snø lenger vest. Anbefaler deg å starte tidlig på dagen, sparer tid og slipper overvann. Feller kan være lurt å ta med.
 3. Nei, kanskje jeg rekker en tur senere i juni, men jeg tviler. Skal begynne i ny jobb 1 juli, og er nok på flyttefot de siste ukene i juni.. men men, det kommer flere muligheter senere. Litt kjipt, hadde gledet meg til lange, lyse kvelder med fiskestang og bål. På den andre siden slipper jeg spøkelser på Roastbua som Anders Giljam, [Hidden Content] Tankene vandrer også til denne meget godt skrevet fortellingen fra eaa [Hidden Content]. Fort gjort å bli litt småskremt langt inni marka hvis man begynner å tenke tilbake til slike historier! Kan også anbefale de
 4. Snakka med Langen, og det er nok for tidlig å dra gitt. Isen holdt på å gå på Femunden, og i Rogen lå isen iallefall i 2 uker til. Var jo på skitur i Jounheimen forrige uke, så det var vel i tidligste laget å starte padlesesongen i Femundsmarka. Jaja, får finne på noe annet på Østlandet i stedet =)
 5. Takk takk! Aldri feil å være på tur, iallefall ikke i Femundsmarka. Takk igjen for alle tips, du får kose deg med turrapporten om noen uker
 6. Sånn er det når man reiser på denne tida, ingen som har ferie nå Men det kommer nok til å bli en super tur, deilig å finne roen og stillheten langt inne i marka!
 7. Ja, planen er å ta det rolig og utforske det jeg har lyst til/orker.Blir noe noen dager hvor jeg ligger i ro og fisker. Ofte enkelt å sitte hjemme å se på kartet å legge opp en alt for lang rute. Det er jo veldig greit hvis man kan ha kanoen oppslått, men blir bæringene for lange så har jeg en 130liters sekk som jeg nok får den oppi.
 8. 2 uker. Fant stien du nevnte på Mapsource nå, ser bra ut å gå over der.
 9. Revbua og Styggsjøkoia har jeg tenkt å svinge innom, ser utrolig koselig ut der. Supert med tips om sti, skal notere det bak øret. Burde nok anskaffet meg det kartet, det blir nok litt kort tid mtp postgang. Har Røakartet som dekker endel, tar noen utskrifter av områdene jeg mangler. Gleder meg til å besøke områdene rundt Vonsjøen. Vurderte å ta en avstikker nordover til Muggsjøen, men det spørs om tida strekker til.
 10. Det er tidlig, men har ikke mulighet senere i sommer dessverre.. Har ikke undersøkt om vannene er isfrie, mulig jeg tar en telefon til Langen Gård. Skal nok klare å bære kanoen opp, helst oppslått. Alt går =) Noen tips om åpne koier som er verdt å besøke? Turrapport kommer!
 11. Takk for gode tips! Ja, å padle Grøtåa motstrøms viste jeg egentlig at ville bli tungt. Alle de områdene du nevner har jeg med i planene, har kun padlet Kärringsjøvallen og ned Røa tidligere, samt en avstikker innom Revsjøen. Bæringen opp til Røvolltjønna ser overkommelig ut, eller er det veldig tett skog der? Reiser allerede til uka, så satser på at vannføringen, fisket og været er ålreit. Er nok ikke en sjel der inne på denne tida heller. Har to uker til rådighet, så det blir god tid til utforsking av nye områder.
 12. Løfter denne tråden litt. Har tenkt meg tilbake til Femundsmarka om et par uker med Ally`en. Lurer litt på å ta en alternativ rute opp, padle fra Synnervika til Røvollbekken og jobbe meg opp småvanna der. Enten helt opp via Grøtåa til Vonsjøen og Rogen, eller brekke av Abbortjønna/Skogtjønna og ned til Øvre Roasten og videre innover derfra. Er dette en ålreit variant? Reiser aleine denne gangen, og bæringa opp fra Røsanden til Nedre Roasten frister ikke så altfor mye. Litt spent på om isen har gått på alle vanna, men den varmen som er i disse dager hjelper vel godt.
 13. Hehehe, mye morsomt her! Moro med filmer fra hjemlige trakter, likte reklamene godt Håper jeg er like spenstig når jeg blir voksen!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.