Gå til innhold
  • Bli medlem

mor10

Aktiv medlem
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om mor10

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det er litt ekstra å bære om du velger å telte. Det er ikke så langt mellom Olavsbu og Skogadalsbøen om du går ruten om Rauddalen. Det ville vært mitt første valg om jeg var deg. Jeg har ikke DnT kartet her men synes å huske at det er en 6 timers tur - pluss pauser. En 12 åring som er vant til å gå på tur klarer det fint. Om du velger å ta med telt og annet overnattingsutstyr er det fint i Mjølkedalen. Plenty av fine steder å telte før du kommer ned til tregrensen. PS fisk vet jeg ikke noe om...
  2. Dette er en fin mulighet til å være med på en fin tur, det er jeg helt overbevist om. Og at Mark er en erfaren og bra fører er også helt sikkert. Altså - hele tur opplegget mener jeg er 100% topp. Men - jeg lurer på om dette er noe særlig rimeligere enn de franske guidene? Du skriver at føreren skal ha Euro 340 pr dag, men på hjemmesiden til Cosleyhouston står det at føreren skal ha USD 340 pr klatrer pr dag (forutsatt 2:1) ... Og reise, overnatting og mat kommer i tillegg...?
  3. nilshermann: Tok du ut snøprofiler mellom Spiterstulen og oppover mot Galdhøpiggen? Var det i så fall et sukkerlag nederst slik det er i en del andre områder??
  4. Nei Borgern - det er ikke ok å gå på beina i løyper i Oslomarka med 2 spor fordi det er der man kan gå i fristil - skøyte om du vil. Det finnes ikke 2 spors løyper som er lite brukt... Enig med 500fjell - la bikkja være hjemme til det er kjørt opp et par ganger
  5. La Sportiva er ikke de smaleste klatrestøvlene, men å kalle dem "geniale for oss med bred lest" blir litt drøyt da. (Burde jo uansett skrevet bred fot... .) Har du noe konkret å komme med her?
  6. De "brede" ("normale for meg,,) støvlene jeg kjenner til og som jeg har prøvd ut selv, er støvlene til Bestard. Det er en mindre produsent som holder til på Mallorca, de lager støvler med Europisk lest H. De fleste andre syd europeere lager med lest F....? Jeg har selv to par klatrestøver fra Bestard, og er veldig fornøyd. Første gangen jeg hadde på meg støvelene var jeg ute på en 15 timers topptur i Jotunheiemen uten å ha ett eneste gnagsår etterpå. Jeg har ikke selv den støvelen som er mest "is-klatrestøvel" men ser at den er ganske lik de øvrige støvlene deres: http://www.bestard.com/ficha_bota.php?id_bota=461 Tidligere solgte Marius Sport støvler fra Bestard, men Marius Sport er dessverre nedlagt... Jeg vet størrelsen min så jeg bestiller på internett fra en internetbutikk på Mallorca. PS Da jeg hadde slitt ut sålen på et par "godstøvler"sendte jeg dem tilbake til fabrikken for resåling - det kostet meg nesten ingen ting - dette er det ikke mange produsenter som gjør?
  7. Ser ut som en kjempefin søndagstur! - misunnelig på dere som var i fjellet i går, jeg hadde bare første halvdel av høstferien på fjellet, den var ikke den beste delen - værmessig altså... Er det slik at det bare var en passasje i østhellingen dere måtte bruke stegjern? Det ser på bildene (utmerkede bilder som alltid..!) ut til at det er tørt nok til å gå relativt ubekymret på topp eggene..??
  8. Gratulerer! Håper du fortsetter som bidragsyter med turrapporter!
  9. Håvard - hvordan er Tillak buksene i størrelsene?
  10. Jeg har Sir Joseph Koteka 290. Den virker veldig tynn i stoffet, men har fungert supert for meg som sommerpose. Det kom bitte litt dun ut av den til å begynne med og da ble jeg bekymret, men foreløpig uten grunn. Den blir utrolig liten når du komprimerer og er lett som en fjær. Er du bekymret for valpetasser kan du kanskje beskytte posen med å tre en lakenpose utenpå.. - uansett hvilken pose du velger?
  11. Takk for nok en fin turrapport med flotte bilder! Du var heldig med været - og også med underlaget. Jeg var der på alenetur sist uke, og kunne bare glemme å ta frem kamaraet de siste 100 høydemetre opp til Store på grunn av lavt skydekke. Da lå det også snø opp den siste bratta til toppen og videre bortover på toppeneggen - jeg misunner deg som hadde tørt føre bortover eggen mot Midtre og videre... Jeg snudde på Store bla siden jeg var den eneste som var oppe på toppene i dette området i det været..... Det er en øket risiko å traversere videre alene med de forholdene jeg hadde. Tidligere pleiede jeg å si at TUREN er målet; nå er det nesten blitt slik at at RETUREN er målet.... Dette er uansett en kjempetur og med godvær og retur over Visbretind og eggen ned til Kyrkjeglupen som en foreslo her på tråden begynner det å nærme seg en KONGE-tur. Jeg håper riktig få leser denne tråden slik at folk flest holder seg unna... Fortsatt lykke til med bestigningene Sondre!
  12. Flotte bilder og fin inspirasjon til de av oss som ikke har gjennomført denne traversen! Ps du bør rette opp overskriften - det var vel 4. september du gikk denne turen og ikke 4. august...
  13. Sondre - var det så glatt at dere brukte stegjern på Dyrehaugsryggen...?
  14. Hei Morten! Hva tror du om toppturer i Jotunheimen til helgen - blir det glatt.....? Det ligger litt melis på toppene fra 1800 meter ser det ut til på de ulike web cam og jeg er litt bekymret for bomtur om jeg skulle dra opp og så blir det glatt i høyden. Det har jo vært ganske kaldt.......? Takknemlig for svar fra deg eller andre Mor10
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.