Gå til innhold
 • Bli medlem

Atomsilda

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  678
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Atomsilda

 • Bursdag 06. sep. 1960

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei!! Og du fikk ikke noen regning i posten i ettertid om å betale avgifter..?
 2. Bilde fra Isfjorden i påsken. Måtte bare stoppe ved veien da jeg så denne sjøørretfiskeren prøve lykken. Det var en flott dag i Romsdal.
 3. Hei Dag!! En helvetes mørk og deprimerende høst har det vært....og som du nevner nå er vi inne i det mørkeste døgnet! Nå går det bare én vei...og det er veldig godt å tenke på. Det går sakte til å begynne med...men når vi kommer til ca. 10 dager ut i januar merker vi forskjell Sol, glitrende skiføre, herlig snø og store forventninger til tiden som kommer.....vårskiturene. Husk på det dette siste døgnet...det går fort dit nå... God jul til deg og dine der nede i sør...
 4. Vi får gratulere Birgitte med seieren i år. Kjempeinnsats og stor respekt for den børen hun hadde.. Vilje av stål. Hvem hadde veddet på henne som vinner av 71 grader Nord ved starten. Grattis!
 5. Atomsilda

  Problemer med giret

  Enig med glote! Det kan være at girøret har fått seg en smell. Det er jo også meget lite som skal til for at giret "jukser" litt. De to små skruene H og L er det litt skummelt å skru på dersom man ikke er dreven på dette.....Et godt reinhold...smøring, nye wire og strømper...justering av disse to skruene slik at giret IKKE flytter seg for mye utover eller innover,- så bør det bli bra. Har selv lært mye ved å kikke på meget informative videosnutter på Youtube.
 6. Det var visst Tindra som skulle ha mitt spørsmål..
 7. Hei Andreas! Hvordan var snøforholdene der oppe? Er det løs snø mellom steinene nå,- eller har den "festet" seg og er litt crispy? Da er det jo enklere å gå i mye ur.
 8. Sjekk ut denne turrapporten her...en litt spenstig variant til topps. Det enkleste og tryggeste er vel å gå enkelt opp fra nord. [Hidden Content]
 9. Hva med Mario i siste episode? Han VILLE tydeligvis ikke være med videre kunne det se ut som i duellen med Astrid... Tålte han ikke kritikken på navigasjonsfeilen....følte han seg "uønsket"..? Noen kommentarer??
 10. Fantastisk tur!!! Kanskje det er DEN turen jeg bør ta til sommeren. Jeg har igjen Maradalstinder, Sentraltind og Vesttoppen. Må være et flott å gå breen opp på Maradalsryggen som dere gjorde. Da er det bare å prøve å få med seg folk som kan lede klatringen....
 11. 71 grader nord engasjerer...også i år. Irriterer meg grenseløst at bergenseren Astrid går videre på bekostning av noen som har slitt for henne...båret alt hun har av utstyr...Skjønner godt at Mario koker litt..
 12. Hei!! 1 av 4 som prøver seg på denne farlige toppen omkommer....så oddsen er dårlig Skjønner jo godt at klatrere sikler på denne toppen, men er det verdt det?? Det er jo så mange andre topper å bestige...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.