Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjørn-Even

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  243
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørn-Even

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bjørn-Even

  Romsdalshorn

  Hei, det er boltet 3 standplasser oppe i veggen etter det jeg husker, men noen steder må man lage og det er forholdsvis greit å sette sikringer der. Vi kom opp på 4 taulengder, tror man må belage seg på et sted mellom 4-6 taulengder. Man kommer nok ned med enkelttau, men det er mye raskere med to stk.
 2. smaken er som baken Bjarne kult at dere tok video av turen!
 3. jeg snakker ikke om bildet som viser rappellruta, men det neste bildet.
 4. hvor er bildet etter rappellbildet tatt? kjenner meg ikke igjen
 5. poenget mitt var at man skal være påpasselig på stein uansett om man går med tau eller ikke, og da kanskje ekstra påpasselig når man er bundet inn i tau.
 6. skulle jeg gått romsdalshorn via nordveggen en annen gang, hadde det nok blitt kortet ned til 2-3 taulengder, løse steiner er farlig uansett om man er bundet inn i tauet eller ikke.
 7. Jeg synes nå fortsatt nordveggen er mer spennende en T-tind, min oppfatning er at klatringen både er luftigere og brattere på Romsdalshorn. Det overassker meg heller ikke at du, Emil, ikke får nok utfordring i nordveggen da du har andre og sikkert mer krevende klatreturer bak deg;)
 8. Klatringa opp eggen var ikke mye å ta bilde av, var i det hele tatt kun et parti som var "bratt" og der var det heller ikke passende å ta et bilde. Det er ikke klatringen som gjør denne ruten interessant, men omgivelsene. Ruten er fin til å øve på flertaulengdersruter, men for de som tar turen til romsdalen vil jeg heller anbefale nordveggen på romsdalshorn eller østeggen på Bispen(her har jeg ikke gått, men denne har blitt skrytt mye av).
 9. Mente hva du har klatret i dine yngre dager
 10. du har litt av en merittliste Bjarne! har det blitt noen andre klatreturer på deg opp igjennom?
 11. Etter 2 solfylte dager i Åndalsnes bestemte vi oss for å ta en siste tur før vi vendte nesa mot Sondres hytte i Stryn. Opprinnelig var planen å ta Kvanndalstind og Vengetind via Drømmediederet (5-) en annen dag, men vi sparte den. Idag var det Romsdalshorn som skulle klatres. Været var sånn passe i forhold til de forrige dagene, men solen skulle vise seg mer mot slutten av dagen. Vi parkerte innerst i vengedalen halv 9 på morgenen, der møtte vi en rekke andre lag. Denne gangen havnet vi først i "køen". Når man parkerer her er anmarsjen til Romsdalshorn frydefult kort men vi kjente det nok b
 12. Takk for fin turrapport og fine bilder, Jeg tror ikke vi har tatt knekken på Olav, med de 14 intense timer på tur, men jeg skjønner at sånne lang-turer kan sette en stopper for turgleden etter hvert, derfor har jeg og Sondre overtalt han til å samle på pf 30, hvis han absolut skal samle da..
 13. Kaffekoppene mine holder altfor godt på varmen! Hva kan man gjøre som tidsfordriv mens man venter på at kaffen skal senke til en temperatur som ikke pådrar en tredje-gradsforbrenninger? Facebo.. TURRAPPORT! Dagen i forkant av turen hadde vi spist en koslig frokost på bakeriet i Lom og vendt nesa nordover, bilen ble parkert ved en bom nesten innerst i Snøheimvegen, der var det tåke og lett regn. Tåken var faktisk veldig tjukk, vi så ikke lenger enn ett par meter. plutselig ser vi et lys i tåken, det må være fra Snøheim, vi går mot lyset og annkommer straks Larsbu, en liten hytte man kan sove
 14. Flott rapport! jeg kan ikke tenke meg at et slikt prosjekt kan avsluttes mer verdig en dere gjorde her med god mat og drikke, hyggelig selskap og upåklagelig vær! Håper du ikke er gått(bokstavelig talt) lei av tur, gratulerer med vel overstått tur-prosjekt og forlovelse
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.