Gå til innhold
  • Bli medlem

bjaalean

+Støttemedlem
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

bjaalean vant dagen sist 29. desember 2023

bjaalean hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

78 Good

Om bjaalean

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg pakker alltid sekkene med en vanntett pose type 40-60 liter , deretter stapper jeg soveposen i bunn av sekken slik at den fyller ut tomrommet i bunn av sekken maksimalt. Har alt av klær og ting som skal bære tørt pakket i denne «baglineren» , du kan fint bruke en avfallsekk eller lignende til å stappe nedi sekken. Klem ut all luft og forsøk å lås posen på ett vis.
  2. Handler stadig litt Devold, fra outletbutikkene demmes på Sunnmøre. Ingen sur lukt å kjenne.
  3. Fant på Kiwi igår. Synd disse av miljøhensyn har en slags folie på innsiden, burde latt seg gjøre å lage noe i enkel papp..
  4. https://www.quintcraft.co.uk/ Fikk henne til å sy ett gear loft til mitt Unna, meget fornøyd
  5. Anbefale deg å bruke søkefunksjon på forumet, står mye om Cumulus her.
  6. Støtter denne, fikk faktisk laget pannekaker på min XGK med den 😄
  7. Hvilken av Bleiene er det du sikter til? Finns mange topper med dette navnet 😉
  8. Vakkert ! Hvordan stiller det seg med friluftsliv med tanke på allemannsretten man typisk har i Norge, er det restriksjoner for å slå opp telt og campe der du er?
  9. Jeg har X-lite , siste modellen før NXT X-lite , den er litt irriterende støyete. Men har også X-therm NXT , og verken jeg eller de jeg deler telt med blir plaget av denne. Dog litt lyd lager den, i forhold til blikk stille underlag som ME Aerostat og lignende, men abselutt ikke noe plagsomt. X-Therm NXT er også komfortabel nok for meg, og jeg er en tung mann som sover både på siden og ryggen. X-Therm NXT koster skjorta, men varmer godt 😄
  10. Kamik Canuck ble redningen for meg, disse veier litt men veldig pakkbare da de er myke og fleksible over sålen. Valgte to størrelser større for å ha rikelig plass til varme sokker evt kartank.
  11. Har Kodiak selv, brukt den i -27 i telt og -20 under åpen himmel. Før så var den spesifisert med -20 WM rating , og den gang oppga de ikke EN comfort rating av prinsipp. Kjøpte denne selv pga det var eneste som passet meg uten å føles klaustrofobisk , god skulderbredde. Lengden kan jeg ikke gi deg noe tips om men det forklarer de nok godt på hjemmesiden.
  12. Da trenger du rammebindinger, disse kan du bruke vanlig slalomstøvler i. i tillegg trenger du feller. Marker F12 Tour + G3 feller feks
  13. Western Mountaineering Flash Boots Fant disse ligge å støve i en lokal , god gammel jakt og friluftsbutikk. Fikk ett godt tilbud og slo til, disse kommer godt med
  14. Som flere nevner, forbindelsen til S6 klokka går tregt. Enkelte ganger tar det opp til 10 minutter å få forbindelse og temperaturmåling oppe å gå. Dette er for dårlig. Måleområdet oppgitt fra -20°C til +60°C, skulle helst sett at den gikk litt lavere temperatur.
  15. Jøss, trodde ikke WN drev med slik EN rating. Står forsåvidt -18 Wm rating på produktsidene men -15 i tabellen som jeg fant nederst på linken din. Min erfaring er at jeg har brukt Kodiak posen i -27 , riktignok med ett liggeunderlag med r verdi på 9, i ett lite Hilleberg Unna.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.