Gå til innhold
 • Bli medlem

Per Ericsson

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Per Ericsson

Nylige profilbesøk

494 profilvisninger
 1. Det var en kar som kjörte hemifrån, la ut depot över hele Norge, satte bilen i norr og tok sen flyet ned till Lindesnes og begynnte å gå. Kanskje kan du bruke deg av en lignende strategi ibland. Bare ett tips Å så kan Setesdal Austheiene ha mindre snö en Vestheiene. Se på senorge.no.
 2. Jeg tok kontakt med eiern av Argehovd och blev skjutsad över Kvennaosen i begynnelsen av juni 2019. Alltså nedströms öya ved Bekkestöl. Jag fann heller inga vad över Kvenna, förutom langt vest ved Litlos (för mycket snö) och över Rjukan ville jag inte gå (för mycket vei). Men om du vill utforska vidda sör for Kvenna är det ju mycket lättare att ta bilen till Songadammen och gå innover, så är du där direkt. Är bara en dagsetappe mellom dammen og Kvenna, med to åpne (var iaf för corona) hytter dessutom. Mannen som har Argehovd har, eller hadde, också en taxibåt på Mösvatn. Så om
 3. Ja, bluetooth. Söker den satelliter i påskrudd tilstand uten å vara i "bruk"? Trudde ikke det, men er det så får jeg dobbeltsjekke litt.
 4. Trur det går helt fint å ta Xenith 105 istedet for 95. 105 finns till salg mange plasser. Vurderte selv Xenith 105 mot Baltoro 95 og tok Xenith:en pga lavere vekt.
 5. Det kanske inte spelar någon roll om man vet om vassdraget er gyro-infisert eller ikke - alle större lakseförende vassdrag jeg vet har regler som sier att man må desinfisere utstyret (stänger, vadere, fluer, kano, packraft) för du bruker det i dem.
 6. Hvis du tar båten över Namsvatnet kan du nog vara i parken i 15:00-tiden på andra transportdagen. Du rekker sikkert en tidligere båt og.
 7. Min erfaring av Stetind og Ingstad med BC är exakt som willikovs. 😕 OG jag får masse gnag. Har länge vurdert Svartisen 75mm istedet for bedre stabilitet. Men det kanske finns mye å hente i å skaffe ett par skor som sitter bedre?
 8. Jeg lånet tråden litt: Vilken pels egner seg best till pelskant da? Er det rev? Jeg har nemmlig en byparkas med kaninpelskant som er svaert myk og behaglig. Men er den for myk till å fungere ute på tur?
 9. Streaking caddis, mörkbrun. Störrelse 12 eller 14. Er jo en törrflue men den fanger fisk når den er våt og.
 10. Det er sikkert et fint liggunderlag men till ungefär samme pris och mindre vikt får du ett Synmat UL Winter som också är en del varmare (R på ca 5 istället för 3,3). Det kanske är litt mindre robust bare. Vill du ha lettere men like varme finns det flere alternativer fra Exped og Thermarest. Noen er nesten halve vekten men då er punkteringsrisken sikkert höyere åsså.
 11. Sant, det var ett enormt grepp på de där till Cody Townsend. Är de litt ulik hverandre på bildene du viste? Det er noe hvitt mellom hver knopp på den ene bilden men ikke de andre. Kan det tyde på att de er litt tuklet med? De Armadastavene veier 220 gram/styck med Åsnestrinsene. Topper på att de originale var 15-20 gram lettere men de var särdeles elendige. Måtte bruke litt våld for å få åsnesene på men det gick akkurat. Köpte faktisk flere staver når jeg kjöpte disse fordi vekten ikke var å finne noet sted, så jeg kunde veie alle jeg kjöpte å beholde de letteste. Samboern syntes det va
 12. Jag använder de här stavarna men har byttet trinsen till en vanlig Åsnes lössnötrinse. De trinsene passer faktisk också på Black Diamond-staver.
 13. Si det. Jeg hade ett par Scarpa som ble reklamert på den måten etter diskusjon med Hektapåtur.no. Vis av erfarenheten gjorde jeg likedant med disse Briksdal og viste personalen på G-Max bilder på experimentet. De godtok det og ga pengene tilbake. Om det er noe som Crispi anbefaler eller ikke rörer vel meg kun indirekte, siden reklamasjoner oftest rettes mot selger og ikke produsent.
 14. Ja, det er som Kjell Iver sade anbefalt metode.
 15. Jeg kan fortelle at jeg reklamerte mine Briksdal i forrige uke fordi de hade beynnt å lekke. Oppdaget att jeg var litt våtere enn jeg burde på en myrat tur i september. Merket ingenting tidligere, ettersom jeg gått så lite i år, og kun godvaersturer. 5-6 punkter runt kaloscheringen släppte igenom vann når jeg fyllte skoene med vann. Ca 100 mil och 16 mån gamle. G-Sport var snill og tog de in uten spörsmål, synd bare at de har solgt slut på modellen siden de ska legge ned og bli Intersport.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.