Gå til innhold
 • Bli medlem

Keldrek

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har dessverre ikke prøvd Exped, men har Sea to Summit Ether Light XT-liggeunderlag. Vil bare skyte inn et lite tips: Hvis du ikke er over 183cm høy og sover best på siden, bør du vurdere den kvinnelige varianten av madrassen. Large-varianten av den kvinnelige madrassen er omtrent like stor som den mannlige wide-varianten, men isolerer bedre og veier litt mindre. Så får du bare tåle at det er et kvinnelig kjønnsymbol ♀ i lilla på madrassen
 2. Sikker på at du slipper unna karantenehotell? Husk at du må teste deg 7 dager etter ankomst til Norge. Og ikke minst: Når du er i karantene kan du ikke gjennomføre reiser innenlands. Det du henviser til over, at det er greit å gå turer, gjelder kun i nærmiljøet.
 3. Jeg har denne. Veldig fornøyd. Den er liten og kompakt. Min veier 166g med ledningen som fulgte med. Tror ikke du finner lettere powerbank med denne kapasiteten på markedet nå.
 4. Det ligger nok an til at jeg gjør det. Takk for tips!
 5. Hei! Planlegger en tur fra Mogen og innover mot vidda i retning sør-vest. Ser det finnes noen stier innover der fra Lægeret, sør for Argehovd. Men da må altså Kvenna krysses. Er det mulig? Hvis jeg har forstått det riktig, finnes det ingen broer eller naturlige krysningspunkter i nærheten (nærmeste er vel ved Vollevatn). Er det i så fall mulig å leie båtskyss eller noe tilsvarende for å krysse elva?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.