Gå til innhold

PålP

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Spørsmål om brennere

  Fire Maple kjøpes billigst fra aliexpress.com. Model FMS-118 har forvarmingsrør, veier 146 gram og koster under 300 kr fraktfritt. http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150726060025&SearchText=fire+maple+fms-118
 2. Julebord i Danmark

  Herlig turrapport Christian. Mer av disse. Pål V som ikke fikk lov til å bli med?
 3. Ta ut i såle for kortfeller.

  Du kommer rett inn på trekjernen og den vil da etterhvert trekke vann. Jeg prøvde å frese ut der fellefestet sitter men fyllte det igjen med Swix repair stick da jeg så jeg kom rett inn på trekjernen og skrinla dermed hele prosjektet.
 4. Ta ut i såle for kortfeller.

  Sålen er ikke mer enn 2mm tykk så vær ytterst forsiktig. Egeneerfaring;-)
 5. Dings til å feste wire?

  Det heter steel cable ferrule på engelsk. På norsk kalles det presslås.
 6. Folde kano.

  Hei På linken under ser du hvordan den skal monteres og kan lese litt om dens historie. http://www.folding-canoe.com/assembly.php Ser ut til å være en russisk kano laget av et firma som lager kanoer til det russeske forsvar. Lykke til:-) Pål
 7. Silent cap til Omnifuel

  Hei, Jeg kjøpte min fra http://www.sixygear.com. Denne siden ruter deg til quietstove.com. Jeg er kjempefornøyd med lydnivå, men syntes forvarming ble dårligere. Virker som fuel legger seg oppe i muter i alle hull og ikke renner ned på puten med det resultat at forvarming ikke skjer fra bunnen av, men kun på toppen. Løser dette ved å snu muter på hodet når jeg slipper frem bensin til forvarming slik at bensin treffer toppen av muter og renner ned på puten. Leveringstid fra sixygear (som det het den gang) var kun noen få dager. Dyrt? Ja Verdt det? Ja, for meg var det verdt det og på quietstove sine sider står det "13 month money back guarantee" og "lifetime warranty"
 8. Dunpose på rundt 1kg og -10C

  Takker for svar og tips. Da ble det en tur på Sportsnett og er lykkelig eier av en WM Badger.
 9. Dunpose på rundt 1kg og -10C

  Jeg har sett på VM Bagder MF og lurer på om litt på lengde. Er selv 177cm lang, vil da en pose på 180 cm føles kort? Noen med erfaring?
 10. Hajeren

  Eh, what? Vi padlet på Hajern på lørdag og da var det isfritt
 11. Hvor i landet befinner du deg?
 12. Selvberging (kajakk)

  En bra side med video og forklaring på flere selvbergningsteknikker er http://www.qajaq.no/technique.asp
×