Gå til innhold

Kjetil Aleksander

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kjetil Aleksander

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Fjellheimen

Nylige profilbesøk

105 profilvisninger
 1. Har alltid med meg to fulladet Adata P20000 på 450g hver så jeg får 40000mah totalt. Effektivt er vel nærmere 30 men man kan aldri få nok strøm på tur! Jeg elsker å se film i 4k på mobilen i teltet hver kveld med bluetooth høytaler og det hele Hver av de lader lett opp telefonen 5-6 ganger til 100% og jeg har et 3000mah batteri. Kostet kun 250kr stykket.
 2. Fjellsport har Marmot Fortress til OK pris nå! Ser jo ut som et veldig bra vintertelt der alt kan lukkes fra innsiden og med DAC stenger osv.
 3. Du burde anmelde det til politiet. Å gå inn på eller endre ting på din konto uten ditt samtykke er straffbar datakriminalitet.
 4. Superfornøyd med mitt Urberg Dome 2 2018 modell. 😃 Har campet ute vinterstid uten problemer i tett snø(dog under tregrensen) 😃 Campet ved glitterheim i snøvær i Juli med ganske ekstrem vind nå nylig og det gikk utmerket det også! Ble en del is på utsiden av ytterdeltet da men det var jo bare å raspe vekk om morraen . Som med alle telt er det viktigste at man bardunderer godt. I tillegg er innerteltet for det meste polyester med kun mesh øverst (og i dørene hvis man ønsker, dobbel glidelås så man kan velge), så man får en "double-wall" som isolerer svært godt! Har aldri hatt problemer med kondens 100% vanntett og vindtett. (Blir badstue i direkte sol dog, så ville gått for et telt med mye mer mesh om jeg skulle bruke det som et rent sommertelt! Bildet fra påsken da jeg tok Langfredag på trytetjønnknatten i åmli 😃 Jeg tror det er umulig å få et bedre "skandinavisk" telt til 1200 kroner. Forteltene duger greit også, ett til bagasje og ett til matlaging pleier jeg å kjøre . Såklart, ville nok ikke brukt dette over tregrensa vinterstid Men har brukt det mye på bykleheiene nå i det siste i god vind og det står fjellstøtt Funfact: Har til og med hatt det i vaskemaskinen på 90 grader og det fungerte like bra etterpå! 😛 (Men tror ikke jeg tar sjansen på det igjen! Sølte bare en del kakao og middag ved en tur )
 5. Må ha minst 100 liter og 30kg+ på ryggen hvis ikke så ser man jo ikke Lars Monsen-aktig nok ut Så jeg ville gått for en slankekur! Er i gang med dette selv, siden jeg nekter å ofre luksustingene mine som helinox stol, ekstra ulltepper osv osv. Prøver å bli kvitt 10-20kg rundt livet før jul 😃 Kjenner godt at knær og ankler er på vei til dit peppern gror når man bærer en ekstra fettsekk foran
 6. Jeg forsøkte meg på Glittertinden fra Glitterheim Torsdag 3. juli og det var et blåsende vinterhelvete som jeg aldri har sett på sørlandet selv i januar. Nesten umulig å holde seg oppreist og måtte snu på 2230 meter. En advarsel til alle om å ta værmeldinga seriøst når det dreier seg om Jotunheimen! Jeg trodde at det bare skulle være lett snø i lufta og frisk vind, men lærer til neste forsøk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.