Jump to content

Likse

Aktiv medlem
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Likse last won the day on April 16 2021

Likse had the most liked content!

About Likse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Likse's Achievements

 1. Angrer på at jeg ikke kjøpte i titan. Synes det blir litt voldsomt å ha både stål og titan utgave. Stålutgaven blir kun med på dagsturer. Når det er sagt, så har jeg solo stove også. Og den blir gjerne med på lengre turer, men de to ovnene er egentlig ikke sammenlignbare. Solostove er superkjapp til å koke vann og den er veldig ren, men gir ikke samme «bålfølelsen» som firebox.
 2. Takk for tips, vil heller støtte en norsk bedrift enn å støtte nestle så melk er bestilt. Likte særlig at de hadde Apple pay løsning, superenkelt å bestille. Trykke 2 ganger på knappen på telefonen og varene er betalt og bestilt :).
 3. Man trenger virkelig ikke bruke masse penger på kniv hvis du allikevel skal ha med øks. En mora kniv til en hundrelapp er mer enn bra nok. Dersom du tenker å klyve ved med kniven bør du imidlertid opp noen hundrelapper slik at du får en kniv som er fulltang (disse er i tillegg til å være dyrere også som regel tyngre).
 4. Dersom du allerede har flere soveposer, kan du vurdere å kombinere de i stedet for å kjøpe en dedikert vinterpose. Dersom du kombinerer 2 må du tenke på hvilken du skal ha ytterst, den fuktigheten du produserer i løpet av en natt vil kondensere på den ytterste, så dun kan være et dårlig valg som ytterpose.
 5. Du kan vurdere disse kanskje. Mulig de gir for lite feste for 40 kg pulk. Men har dratt pulk med disse i relativt lett terreng uten problemer. Gir veldig bra glid sammenlignet med tradisjonelle feller. [Hidden Content]
 6. Typiske varmelamper på uteserveringer er infrarød. De varmer ikke opp lufta, men varmer opp deg.
 7. Jeg klarer ikke helt å se fordelen med å ro. Kanskje for dorging, men for fremdrift så ser jeg ikke at det kan være noe særlig å hente. Personlig tror jeg at jeg har bedre fremdrift med å padle enn å ro en packraft.
 8. Har sovet med denne på øvelse ned mot minus 10 uten fyring. Gikk helt fint.
 9. På grunn av logistikkutfordringen med å starte og avslutte turen på to forskjellige plasser som ligger langt fra hverandre er det nok mest vanlig å starte og slutte på samme sted. Har inntrykk av at det er mest vanlig å ha Kjäringsjøen som utgangspunkt for å slippe å bære opp til Roasten. Med packraft går det fint uansett. Personlig foretrekker jeg Kjäringsjøen som utgangspunkt.
 10. Anbefaler å høre episoden til Randulf Valle om bensin.
 11. Spennende, men har ingen forslag. Du kan prøve å spørre NGU [Hidden Content]
 12. Her er observasjonene av arten i følge artsdatabanken.
 13. Jeg har denne [Hidden Content] fungerer veldig bra, har ikke hatt behov for å lade den på ukesturer med relativt mye bruk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy