Gå til innhold
  • Bli medlem

Likse

Aktiv medlem
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Likse vant dagen sist 1. desember 2022

Likse hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

176 Excellent

Om Likse

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Bruker tennstål på bensinbrenneren, har en eske fyrstikker i zip pose i stort sett alle sekkene mine, men synes det er enklere å bruke tennstål på bensinbrenneren.
  2. Lover og forskrifter har gjerne en formålsparagraf som sier hva intensjonen eller hensikten med regelverket er. Dette er for ta høyde for ting man ikke kjenner til.
  3. Dårlig erfaring med: Tactical foodpack Trek N Eat Gilde Monsen Adventure food Mountain House (har bare prøvd ett par) Merker som jeg synes er ok: REAL, synes mange er gode (men de er for dyr) Blå Band Summit to eat (har ikke prøvd så mange) Fire Pot Synes Real har de mest smakfulle rettene, og er ett hakk over de andre merkene. Blå Band er også jevnt over bra.
  4. Foretrekker at det er såpass grunt at jeg tar i bunnen når jeg setter den ene foten inn i packraften, men flyter når jeg får fordelt vekta. Synes dette er en såpass stor fordel, at jeg velger å lete etter plasser for dette. Går inn og ut av packraften fra siden.
  5. Har footprint til mitt Hilleberg Soulo, men må innrømme at jeg ikke egentlig har tenkt så mye over det. Bruker det ikke når jeg vintertelter med teltet.
  6. Har tzip på min, har aldri brukt det. Skulle jeg ha kjøpt i dag, ville jeg ha droppet det. På turene jeg foretar blir det en del bæringer, å bruke innsiden av packraft for å transportere utstyr blir for tungvint. Dersom man planlegger turer med minimalt med bæringer kan det ha noe for seg, men jeg har erfart et det er ikke slik jeg benytter packraften. Jeg tror tzip kan være en fordel dersom man har behov for å reparere packraft, men har ikke hatt skader på min enda. Dersom du benytter en liten batteridrevet pumpe for å fylle packraft (noe jeg anbefaler), så kan man bruke den også til å enkelt tømme packraft fullstendig for luft.
  7. Anbefaler denne. Bruker den i alle sammenhenger hvor jeg før brukte engangsgrill.
  8. Jeg har xl variant. Jeg har med en liten elektrisk luftpumpe, og bruker den til både å tømme og blåse opp packraft. Har aldri savnet å bære den oppblåst på sekken. Dersom det er veldig kort mellom vannene tar jeg den bare under armen, eller eventuelt går to turer. Skjønner at man sparer litt tid på å ha den oppblåst dersom det er mange korte bæringer, men jeg har det aldri så travelt på tur. Liker xl variant pga at den er retningsstabil og jeg får plass til å stroppefast sykkel også.
  9. Devold Breeze er et veldig behagelig plagg, men de to skjortene jeg har hatt er nå begge pensjonert. Den ene pga at den tovet seg (min feil), den andre rett og slett pga slitasje. Jeg tror ikke Devold er mindre holdbart enn andre merker, jeg tror bare at så tynne plagg i 100% merinoull med aktiv friluftsbruk ikke kan forventes å vare veldig lenge.
  10. Har god erfaring med skjorter fra Mons royale, disse er er blanding mellom meriono og kunststoff.
  11. Oppfordrer ikke til å bryte regler. Men dersom du går igjennom livet uten å bryte en eneste regel bevisst eller ubevisst vil jeg tro du er unik. Å bryte en regel kan ha konsekvenser i form av straff. Å starte en brann kan være straffbart uavhengig om det er forbud mot åpen ild. Dersom man absolutt vil bruke gassbrenner i tiden med forbud mot åpen ild, er det ingen som fysisk hindrer deg, men du kan bli straffet for det. Det betyr ikke at din bruk av åpen ild har medført risiko for brann, det kommer an på hvordan du har brukt brenneren. F.eks har du tent opp brenneren på en stein omgitt av vann så kan ikke din bruk medføre noen som helst brannfare, det er fremdeles ikke lov hvis det er totalforbud.
  12. Forbud er forbud, men det er betyr ikke nødvendigvis at risikoen er stor. Det er forbudt å bryte fartsgrenser også, men det betyr ikke at risikoen for ulykke du utsetter deg og andre for ved å bryte den alltid er like stor.
  13. Taco lefser, salami, baby bel og pakker med sennep fungerer som lunsj/middag. Granola og tørrmelk til frokost.
  14. Jeg antar at dersom du ikke tenker å forflytte deg særlig langt hver dag, så kan man jo ta flere bæringer. Jeg hadde ikke klart 47kg, det høres ikke gøy ut i det hele tatt. Frokosten du legger opp til hadde ikke jeg klart å spise. Skjønner heller ikke hva du skal med ostehøvel. Det ser ut for meg som du har med alt for masse ting som du neppe får bruk for. For eksempel: Trenger du virkelig 3 gryter og en kaffekjele? En burde holde.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.