Gå til innhold

chatmaster

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

Om chatmaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

474 profilvisninger
 1. Tja, en to-delt stang er som regel mye mer solid og tåler mer, mens en fire-delt stang pakker mye mindre og er veldig kjekk på lengre turer/reiser. Det hele avhenger veldig av hvordan du skal bruke stangen og hva som er mest praktisk for deg. Jag har begge deler og tar alltid med den fire-delte stangen på telttur, mens den to-delte blir med på hytta. Veldig fornøyd med begge stenger.
 2. Hvor kjøper dere Anker 21W folkens? Er det noen butikker/sider utenom eBay som anbefales? Takker.
 3. Hvilken regnjakke er det du har som veier nærmere kiloen? 😂 Ikke rart det er mye å spare der.
 4. Så bra. Håper du blir godt fornøyd. Som du sier, svarer den ikke til forventningene, så er det bare å sende den i retur. Lykke til! 👍
 5. Ja, jeg har den nyeste modellen. Er 187,5 cm høy selv, men tipper den vil passe utmerket til deg også. Du kan jo dobbeltsjekke med størrelseguide-appen på Osprey.com for å være helt sikker. Er jo ikke dumt med 3 liter ekstra plass. 😄
 6. Hei, jeg har en Osprey Exos 58 og er knallfornøyd. Beste sekken jeg har hatt. Jeg har den i størrelse Large, det vil si 61 L, og den takler fint inntil 20 kg. Anbefales på det sterkeste.
 7. Jeg er helt enig, det hadde gjort det så mye lettere for alle. Dårlig at det ikke lenger er tilgjengelig i vanlige dagligvarebutikker. Bare nevner Nido tørrmelk som en knall erstatning for dem som har de butikkene i nærheten.
 8. Nido Dry Whole Milk er så og si samme produkt og smaker prikk likt. Kan kjøpes i de fleste innvandrerbutikker. Anbefales.
 9. chatmaster

  Addnature?

  Jeg har handlet mye hos Addnature og har bare gode erfaringer. Billig og kjapp levering.
 10. Nok en stemme til Biltema sin campingsag. Billig og knallgod.
 11. Jeg har én Cold Steel SRK (SK5) og én Gerber LST. De dekker alle mine behov, uansett type tur. Rimelige er de også. Håper det hjelper.
 12. ^Ja, Arc'teryx Alpha SV Bib er knall. Løfter tungt selv og har store lår. Håper det hjelper.
 13. Hestra Fjellvotten med tovede votter. Håper det hjelper.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.