Gå til innhold
 • Bli medlem

chatmaster

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om chatmaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

781 profilvisninger
 1. Anbefaler denne [Hidden Content]. Beste og billigste sagen jeg har hatt. Langt, skarpt blad på 230 mm som sager som bare det. Utrolig nok aldri knukket og vært på utallige turer.
 2. Bruk en lang ullboxer, så er problemet løst. Aclima sin er veldig god for eksempel. 😉
 3. Tja, en to-delt stang er som regel mye mer solid og tåler mer, mens en fire-delt stang pakker mye mindre og er veldig kjekk på lengre turer/reiser. Det hele avhenger veldig av hvordan du skal bruke stangen og hva som er mest praktisk for deg. Jag har begge deler og tar alltid med den fire-delte stangen på telttur, mens den to-delte blir med på hytta. Veldig fornøyd med begge stenger.
 4. chatmaster

  chatmaster

 5. Hvor kjøper dere Anker 21W folkens? Er det noen butikker/sider utenom eBay som anbefales? Takker.
 6. Hvilken regnjakke er det du har som veier nærmere kiloen? 😂 Ikke rart det er mye å spare der.
 7. Så bra. Håper du blir godt fornøyd. Som du sier, svarer den ikke til forventningene, så er det bare å sende den i retur. Lykke til! 👍
 8. Ja, jeg har den nyeste modellen. Er 187,5 cm høy selv, men tipper den vil passe utmerket til deg også. Du kan jo dobbeltsjekke med størrelseguide-appen på Osprey.com for å være helt sikker. Er jo ikke dumt med 3 liter ekstra plass. 😄
 9. Hei, jeg har en Osprey Exos 58 og er knallfornøyd. Beste sekken jeg har hatt. Jeg har den i størrelse Large, det vil si 61 L, og den takler fint inntil 20 kg. Anbefales på det sterkeste.
 10. Jeg er helt enig, det hadde gjort det så mye lettere for alle. Dårlig at det ikke lenger er tilgjengelig i vanlige dagligvarebutikker. Bare nevner Nido tørrmelk som en knall erstatning for dem som har de butikkene i nærheten.
 11. Nido Dry Whole Milk er så og si samme produkt og smaker prikk likt. Kan kjøpes i de fleste innvandrerbutikker. Anbefales.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.