Jump to content

chatmaster

Aktiv medlem
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

About chatmaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Recent Profile Visitors

1,260 profile views

chatmaster's Achievements

 1. Det er en Fjällräven sekk. Abisko 45L. Tung, men fin sekk. 👍
 2. Kjøp deg et Therm-A-Rest Neoair Xlite eller Xterm med en gang, så sparer du både penger og masse vekt i lengden. Erfaringen med begge er at de er lette, komfortable og ekstremt holdbare, og brukes henholdsvis sommer og vinter hos meg.
 3. chatmaster

  Ymse

  Ikke noe suksess på Tinder? 😁
 4. Beste rådet her. Gå for det tryggeste og beste stormkjøkkenet i Trangia 25-4 f.eks. Sparer mye gass også. Jeg er særs opptatt av vekt på min sekk, men velger likevel alltid Trangia sitt stormkjøkken på mine 2-3 ukers fisketurer i sommerhalvåret, selv om det veier mye mer.
 5. En som har glemt å stappe inn tampongen her chatten. Ting blir selvfølgelig aldri klippet på tv. Alt du ser er uredigert. 😁👍
 6. +1 for EVA-skum. Det kan være tungvint å få tak i.
 7. Crispi Valdres er mine nye go-to sko etter Crispi Skarven. Superkomfortable og 0,5kg lettere (det merkes). 2500kr vil jeg si er ok pris til å være topp fjellsko. Har brukt dem på mange lange fjellturer. Anbefales.
 8. De fleste vil jeg tro. 😄 Hvorfor skal man ikke bruke kokekaffe på lengre turer? Jeg pakker veldig lett, men kaffe må jeg så klart ha hver dag, selv på 2-4 ukers turer. Spiller ingen rolle om det 1 dag eller 4 uker, det utgjør veldig liten vekt i det store og det hele. 🙂
 9. Aura Flake 12 grams kobber og rød. ❤️
 10. Crispi Valdres er veldig lette til å være fjellstøvler og holder deg tørr på beina. Godt grep med sine Vibrax-såler også. Nettopp vært to uker i Femundsmarka med disse. Anbefales.
 11. Tarp, Therm-a-rest Chair Kit, Crocs og Whisky er mine favoritter.
 12. Finn fram/kjøp inn alt av utstyr du tenker å ha med på tur først. Da får du en viss formening om hvor stor plass det tar i sekken. Mitt tips er å kjøpe inn sekk til slutt.
 13. Med mindre du skal på ukeslange polekspedisjoner er det sjelden dette spiller noen rolle. Toppjakkene i dag har såpass gode glidelåser at du skal være veldig uheldig hvis de blir ødelagt. Har gode erfaringer med Arc'teryx Alpha Sv over flere år for eksempel. Buy once, cry once stemmer ofte.
 14. Elsker min Coldsteel SRK (SK-5). Den er stripset til sekken min. Funker perfekt til kløyving av ved, fiske og alt annet jeg trenger den til innen matlaging for eksempel. Anbefales.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy