Gå til innhold
  • Bli medlem

chatmaster

Aktiv medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om chatmaster

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

846 profilvisninger
  1. Tarp, Therm-a-rest Chair Kit, Crocs og Whisky er mine favoritter.
  2. Finn fram/kjøp inn alt av utstyr du tenker å ha med på tur først. Da får du en viss formening om hvor stor plass det tar i sekken. Mitt tips er å kjøpe inn sekk til slutt.
  3. Med mindre du skal på ukeslange polekspedisjoner er det sjelden dette spiller noen rolle. Toppjakkene i dag har såpass gode glidelåser at du skal være veldig uheldig hvis de blir ødelagt. Har gode erfaringer med Arc'teryx Alpha Sv over flere år for eksempel. Buy once, cry once stemmer ofte.
  4. Elsker min Coldsteel SRK (SK-5). Den er stripset til sekken min. Funker perfekt til kløyving av ved, fiske og alt annet jeg trenger den til innen matlaging for eksempel. Anbefales.
  5. Jeg sier tarp slik som de engelskspråkelige sier det. Det stammer jo fra de to ordene "tar" og "palling." Tarpaulin eller tarp.
  6. Anbefaler denne [Hidden Content]. Beste og billigste sagen jeg har hatt. Langt, skarpt blad på 230 mm som sager som bare det. Utrolig nok aldri knukket og vært på utallige turer.
  7. Bruk en lang ullboxer, så er problemet løst. Aclima sin er veldig god for eksempel. 😉
  8. Tja, en to-delt stang er som regel mye mer solid og tåler mer, mens en fire-delt stang pakker mye mindre og er veldig kjekk på lengre turer/reiser. Det hele avhenger veldig av hvordan du skal bruke stangen og hva som er mest praktisk for deg. Jag har begge deler og tar alltid med den fire-delte stangen på telttur, mens den to-delte blir med på hytta. Veldig fornøyd med begge stenger.
  9. chatmaster

    chatmaster

  10. Hvor kjøper dere Anker 21W folkens? Er det noen butikker/sider utenom eBay som anbefales? Takker.
  11. Hvilken regnjakke er det du har som veier nærmere kiloen? 😂 Ikke rart det er mye å spare der.
  12. Så bra. Håper du blir godt fornøyd. Som du sier, svarer den ikke til forventningene, så er det bare å sende den i retur. Lykke til! 👍
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.