Jump to content

Barnum

Aktiv medlem
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

About Barnum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Barnum's Achievements

 1. Godt poeng, det er nok ikke så sort-hvitt som jeg tenkte først, men ulike fjellski for ulike typer bruk/føre/terreng. Kan bli en spennende utprøvning i vinter, håper der blir tidlig vinter
 2. Jeg fant også en Fischer: "Twin Skin E89 er en ny allsidig stålkantski med integrert fell som benyttes mest i løyper, men også utenfor ved fast underlag i marka og på fjellet." Kanskje feil å kalle dette fjellski, bedre er langrennski med stålkant?
 3. Interessant, takk. Bruksområdet er fjellturer utenfor løyper. Men bare dagsturer (og ikke tung sekk), og i samme terreng som mange andre går i med vanlige langrennski. I dag har jeg fjellski med 3/4 stålkant og BC-bindinger/skor. Hadde et håp om å kunne få noe lignende, men med samme integrerte feller som mine langrennsski (Intelligrip). Men det kanskje var for optimistisk :-)
 4. Takk for svar, men jeg har funnet dette om Madshus Fjelltech M44: "Lett, allsidig markaski med _ stålkant og integrert fell.". Så det hadde vært interessant å vite om noen har prøvd dem.
 5. Hei! Jeg vil gjerne ha felleski (integrerte feller) på fjellski med stålkant, og ser f.eks. på Madshus Fjelltech. Er det noen som har erfaring av disse? Går det å bruke BC skisko til dem (dvs. finnes det BC-bindinger til dem)? Takker for svar!
 6. Og første turen (Trollheimen) unnagjort. Meget fornøyd!
 7. Ok, takk for info! Nå ble det Skarven på meg igjen
 8. Takk for svar! Skal gå og prøve på XXL nå. Skal mye til om jeg dropper Skarven, har som sagt vært veldig fornøyd. 1500 kroner er det verdt med bra skor!
 9. Hei! Noen som har erfaring med både Crispi Besseggen og Crispi Skarven 2.0? Jeg har hatt Crispi Skarven i mange år nå og vært veldig fornøyd. "Komfortabel inne i og stabil utenpå". Nå er det på tide for nye, og ser at XXL har Crispi Besseggen til halve priset av Skarven 2.0. Så det er jo et fristende pris.. Hadde vært fint å høre om hva som er forskjellen mellom de!
 10. Akkurat det jeg opplevde i helgen. Kom også inn i nykjørte løyper en liten bit, og der var det perfekt.
 11. Hei! Prøvde Fischer XC Control 17/18 i størrelse 42. Vanligvis har jeg 41-42 i skor, men disse var for små (tærne buttet mot). Er det flere som har opplevd at Fischer er små i størrelse?
 12. Takk for interessant rapport. Jeg hadde en tur i steinharde løyper på fjellet i helgen. Det var på grensen til isete, så det var nok bare klister som hadde funket. Det ble en del fiskebein til tross for "posisjon mest feste". Skulle hatt fjellskiene med stålkant i utforkjøringene.
 13. Du er nok inne på noe der. Skiene er stive, de er veldig bra i utforkjøringer (nesten like stabile som mine fjellski). Og at de er bedre om en går "aktivt". Skal prøve neste gang spesielt hvordan gliden påvirkes av innstillingen. Har mest tenkt på feste...
 14. Takk for svar. Ja, spenn for gode løpere har jeg ikke. Jeg er en glad amatør
 15. Hei! Noen flere her som har felleski med Rottefella Move? Jeg kjøpte det til Madhus Ultrasonic felleski og jeg er storfornøyd. Men det jeg stusser litt over er at det ikke er så stor forskjell når jeg flytter bindingen. Første gangen var jeg ute i litt harde spor, og da hadde jag veldig god glid og "ikke helt spikerfeste" når bindingen var lengst foran. (Lengst foran er best feste, dårligst glid.) Nå i helgen var det litt trått føre, og jag hadde veldig bra feste også med bindingen lengst bak. Hadde kanskje trott at plasseringen av bindingen skulle gi større forskjell. Men totalt er jeg altså storfornøyd, har aldri hatt bedre ski Takker for synspunkter!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy