Gå til innhold

Barnum

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Akkurat det jeg opplevde i helgen. Kom også inn i nykjørte løyper en liten bit, og der var det perfekt.
 2. Hei! Prøvde Fischer XC Control 17/18 i størrelse 42. Vanligvis har jeg 41-42 i skor, men disse var for små (tærne buttet mot). Er det flere som har opplevd at Fischer er små i størrelse?
 3. Takk for interessant rapport. Jeg hadde en tur i steinharde løyper på fjellet i helgen. Det var på grensen til isete, så det var nok bare klister som hadde funket. Det ble en del fiskebein til tross for "posisjon mest feste". Skulle hatt fjellskiene med stålkant i utforkjøringene.
 4. Du er nok inne på noe der. Skiene er stive, de er veldig bra i utforkjøringer (nesten like stabile som mine fjellski). Og at de er bedre om en går "aktivt". Skal prøve neste gang spesielt hvordan gliden påvirkes av innstillingen. Har mest tenkt på feste...
 5. Takk for svar. Ja, spenn for gode løpere har jeg ikke. Jeg er en glad amatør
 6. Hei! Noen flere her som har felleski med Rottefella Move? Jeg kjøpte det til Madhus Ultrasonic felleski og jeg er storfornøyd. Men det jeg stusser litt over er at det ikke er så stor forskjell når jeg flytter bindingen. Første gangen var jeg ute i litt harde spor, og da hadde jag veldig god glid og "ikke helt spikerfeste" når bindingen var lengst foran. (Lengst foran er best feste, dårligst glid.) Nå i helgen var det litt trått føre, og jag hadde veldig bra feste også med bindingen lengst bak. Hadde kanskje trott at plasseringen av bindingen skulle gi større forskjell. Men totalt er jeg altså storfornøyd, har aldri hatt bedre ski Takker for synspunkter!
 7. Aha, nå ble jeg mye klokere. Takk!
 8. Takk for tips! Jeg trodde integrerte feller kanskje var bedre, spesielt på glid. Eller er det bare bekvemlighet som gjør at integrerte feller er populært nå?
 9. Hei! Som mange andre så er jeg interessert i smørefri ski. Men jeg er litt forvirret over hvilke teknologier som finnes, og da spesielt for fjellski. Jeg ser at Fischer har tre typer smørefri: crown, zero og skin. Og jeg tror Madshus har noe lignende. Men for fjellski tror jeg ikke Madshus har skin? Så ser jeg også at Fischer har noe som heter Easyskin og noe som heter Twin skin, men som alle nå forstår er jeg veldig usikker på alle typer og hva som er best. Det jeg ønsker er fjellski for dagsturer (ikke avanserte turer altså) med BC-binding og stålkant (helst 3/4). (I dag har jeg Madshus Voss med BC-binding og er egentlig veldig fornøyd, men jeg er så dårlig på å smøre....) Takker for all hjelp jeg kan få!
 10. Hei! Har noen her på forumet hatt karpaltunneloperasjon, og prøvd å gå på fjelltur innen rehab er ferdig (3-6 uker har jeg hørt avhengig av hvordan det gjøres)? Ser ut som jeg kanskje må opereres midt i beste fjellsesongen... Takker for svar!
 11. Takk for raskt svar, hadde ikke tenkt på at Nelo har nettside...skal se hva de svarer!
 12. Hei! Har en kajakk Nelo modell 1999 og trenger transporttrekk (om det skulle regne når en har den på biltaket). Har googlet en del og finner ikke noe spesielt til Nelo, men tror forumet at andre transporttrekk som regel passer? Bør man kanskje ta med kajakken til en butikk som har transporttrekk? Takk for svar!
 13. Nå har jeg svaret, "Sierra" er kun fargen!
 14. Hei! Noen som vet om Crispi Stetind BC "Sierra" er en variant av Crispi Stetind? Jeg var inne på Sport1 og prøvde en det sto Sierra på, men når jeg kom hjem og googlet så fant jeg ikke noen Sierra. Og de bilder jeg fant på Crispi Stetind var ikke helt lik den sko jeg prøvde. Tror jeg. Hun som jobbet i butikken på tidspunktet visste ikke. Takker for tips!
 15. Jepp, snø over 1000 m cirka. Men det gikk an å komme seg frem. Kanskje 15 cm på det "dypeste".
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.