Gå til innhold

Barnum

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Barnum

  Smørefri fjellski

  Aha, nå ble jeg mye klokere. Takk!
 2. Barnum

  Smørefri fjellski

  Takk for tips! Jeg trodde integrerte feller kanskje var bedre, spesielt på glid. Eller er det bare bekvemlighet som gjør at integrerte feller er populært nå?
 3. Barnum

  Smørefri fjellski

  Hei! Som mange andre så er jeg interessert i smørefri ski. Men jeg er litt forvirret over hvilke teknologier som finnes, og da spesielt for fjellski. Jeg ser at Fischer har tre typer smørefri: crown, zero og skin. Og jeg tror Madshus har noe lignende. Men for fjellski tror jeg ikke Madshus har skin? Så ser jeg også at Fischer har noe som heter Easyskin og noe som heter Twin skin, men som alle nå forstår er jeg veldig usikker på alle typer og hva som er best. Det jeg ønsker er fjellski for dagsturer (ikke avanserte turer altså) med BC-binding og stålkant (helst 3/4). (I dag har jeg Madshus Voss med BC-binding og er egentlig veldig fornøyd, men jeg er så dårlig på å smøre....) Takker for all hjelp jeg kan få!
 4. Hei! Har noen her på forumet hatt karpaltunneloperasjon, og prøvd å gå på fjelltur innen rehab er ferdig (3-6 uker har jeg hørt avhengig av hvordan det gjøres)? Ser ut som jeg kanskje må opereres midt i beste fjellsesongen... Takker for svar!
 5. Takk for raskt svar, hadde ikke tenkt på at Nelo har nettside...skal se hva de svarer!
 6. Hei! Har en kajakk Nelo modell 1999 og trenger transporttrekk (om det skulle regne når en har den på biltaket). Har googlet en del og finner ikke noe spesielt til Nelo, men tror forumet at andre transporttrekk som regel passer? Bør man kanskje ta med kajakken til en butikk som har transporttrekk? Takk for svar!
 7. Barnum

  Crispi Stetind Sierra?

  Nå har jeg svaret, "Sierra" er kun fargen!
 8. Barnum

  Crispi Stetind Sierra?

  Hei! Noen som vet om Crispi Stetind BC "Sierra" er en variant av Crispi Stetind? Jeg var inne på Sport1 og prøvde en det sto Sierra på, men når jeg kom hjem og googlet så fant jeg ikke noen Sierra. Og de bilder jeg fant på Crispi Stetind var ikke helt lik den sko jeg prøvde. Tror jeg. Hun som jobbet i butikken på tidspunktet visste ikke. Takker for tips!
 9. Barnum

  220v på Trollheimshytta utenfor sesong?

  Jepp, snø over 1000 m cirka. Men det gikk an å komme seg frem. Kanskje 15 cm på det "dypeste".
 10. Barnum

  220v på Trollheimshytta utenfor sesong?

  Takk for det! Jeg kan bekrefte at det er riktig, var der i helgen
 11. Barnum

  220v på Trollheimshytta utenfor sesong?

  Nettopp det jeg tenkte, men på ut.no står det inget om sesong. Kanskje noen har førstehåndsinfo?
 12. Lurer på om noen vet om det finnes 220v på Trollheimshytta utenfor sesong? (Det står 220v på ut.no, men det kanskje ikke gjelder når den er ubetjent?) Takker for svar!
 13. Det ble en Atlantis 900. Motion hadde sikkert funket også, men den var over 2000 kroner dyrere. I Atlantisen er det god plass både til pulk og ski og mer
 14. Jepp, det er planen. Men alltid bra at høre erfaringer på forumet!
 15. Ok. Vet du om hvordan den er sammenlignet med Atlantis 900? De har ca. samme mål utvendig. Men de kan jo være ulike innvendig, og påvirke hva en får plass med....
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.