Gå til innhold
 • Bli medlem

Firebladei

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Firebladei

Nylige profilbesøk

873 profilvisninger
 1. Renseprosessen min lager trykk i beholderen, derfor er det et lite hull i beholderen for å slippe det ut. Derfor bør beholder oppbevares stående, derfor har jeg droppet å ha de i posen. Kan selvsagt droppe rensing når jeg er på tur og benytte en tett beholder.
 2. Jeg har tidligere beholdt kontaktliser på ved kalde netter på vinteren. Elsker å lese på kvelden og klarer ikke dette med linsene på. I helga hadde vi -15C. Jeg tok linsene av og oppbevarte beholder sammen med en håndvarmer inne i min vinterhanske og nedi støvlene. For sikkerhets skyld la jeg klærne over. Likevel var linsebeholder bunnfrosset på morgenen. Noen som har en god måte å holde linsebeholder frostfri?
 3. Nå prøvde jeg 5 tilfeldige selvbetjente hytter i Jotunheimen, Alle hadde pris 280 for overnatting pr seng.
 4. Dette er ikke riktig. Det er noen færre som får bo på hyttene, men du betaler bare for en seng likevel. Ser at noen hytter har et lite coronatilleg. Vi måtte betale kr 45 ekstra på Grimsdalshytta der vi har bestilt.
 5. Tror de er mest i området nord og øst for Rogen.
 6. At jeg har sett verre kryssinger er dårlig svar. Dette burde vært varslet om der stien tar av fra Rallarvegen. Sist jeg gikk her gikk jeg fra hytte til hytte. Ingen er dag forberedt til en overnatting ute i denne situasjonen. Dette er en ekstra krevende tur på 21,5 km (i følge ut.no), det blir en laaaang tur frem og tilbake samme dag
 7. Min erfaring er at skal en ligge godt på liggeunderlag i hengekøye, så bør den ha dobbel duk og liggeunderlaget imellom. Da legger det ganske rolig også for meg som er en snurrebass når jeg sover. Jeg bruker et exped synmat 9LW i hengekøya og det er nok ihvertfall ned mot -10C. Bruker også en Warbonnet Woki UQ når jeg ikke bruker underlag. Fordelen med underlaget er at den "breier" køya litt, bra for meg som er sidesover.
 8. I dag lager jeg en ny kano, denne gangen blir det en lett 14 fots enmannskano. Det er meningen den skal bli så lett at jeg lett kan håndtere kanoen opp og ned av biltaket alene. Satser på en vekt på ca 15 kg og det ser det ut til at jeg skal klare. Jeg har brukt gran og noe ceder for å lage mønster ved reling og i bunnen. Skroget har fått epoxy/glassfiberduk som forsterkning på innside og utside. Reling, seter og annet blir i ask. Jeg startet før jul og er ferdig i god tid til kanosesongen. Har hatt en del hjelp av sønnen. Vi laget en tilsvarende tomannskano for fire år siden, men den er
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.