Gå til innhold

Boggabogg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Boggabogg vant dagen sist April 12

Boggabogg hadde mest likt innhold!

Om Boggabogg

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. For ei stund siden havnet svigermor litt brått på gjesterommet ei ukes tid i forbindelse med at svigerfar måtte på sykehus. Hun hadde ikke allverdens med klær med seg og tok en tur på den lokale coopen for å handle undertøy. Sokker og truser fant hun greit, men når hun spurte meg til råds om en PierreRobert sports-bh hun i desperasjon hadde kjøpt måtte jeg bare legge ned veto. Hun fikk i allefall forbud mot å prøve å ta den på seg mens hun var aleine heime... Ellers vil jeg bare fortsette å anbefale ull innerst både oppe og nede til all aktivitet som ikke innebærer rett ut - rett inn og i dusjen. Hver gang jeg jukser og dropper ulltruse, står jeg der seinere på toppen med våt og kald mikrofiber rundt stumpen og angrer. - Det er lite varme i svette blonder.
 2. Så er det kanskje et poeng å få fram at en ull-bh ikke er i 100% ull. Skal man få til støtte og elastikk så må det andre materialer til. Men noe ull må det være for å egenskapene man er ute etter: Varme selv om man er våt. Det verste ekseplet jeg nettopp så var 20% ull i foret, resten var ulike kunststoffer. - Da fortjener man egentlig ikke å bruke ull i navnet!
 3. Jeg har to Smartwool merino seamless racerback bra som jeg roterer på. Kjempefornøyd og merker ikke at de har blitt dårligere etter mange vask. Ingen sømmer, passe støtte og ikke for stram til å få av og på. Jeg er ikke blant de mest topptunge, så dette vil selvfølgelig virke inn. Litt tykke til sommerbruk, men velger disse foran polyester på alle turer som innebærer pauser underveis. Har også en Devold-sak som er ubrukelig (vaskeklut med smale stropper...) En mer velutstyrt kjenning sverger til Northern Playground sin Zip Bra
 4. Å, så fint bilde av ei sovende rype! Ja, for den sover bare, ikke sant?
 5. Jeg ser ikke helt for meg hvordan man skulle få nakkekrage til å fungere godt på små barn som ikke har skjønt hvordan det er "fornuftig" å ligge i sovepose. Begge mine sov best med armene i "hands up"-stilling til de var et par år gamle.
 6. Normalt pleier ut.no å vise høydeprofil på turene sine. Det ser ut som om de har sviktet denne gangen. Ta deg en tur til norgeskart.no og velg «tegn høydeprofil». Jeg syns ikke det så så veldig flatt ut.
 7. Sørg for å ha tørt skift til å ha i teltet/posen. Ta på deg de våte klærne når du skal ut.
 8. Puter?!? Dersom butikken har hundeavdeling er hundefôr god sort å teste ryggsekker med.
 9. Vi pakker til langtur med sekk og hadde siste handlerunde i dag. Egentlig skulle vi bare ha Real og et sommer-ull-sett til herren, men tror du ikke jeg sopte med meg et Exped 7 UL M i samme slengen. Innser at 9 cm LW er vekt- og plassmessig luksus man ikke kan unne seg hver gang. Deretter svingte vi innom en parkeringsplass der herren byttet til seg et brukt Thermarest NeoAir, så han får letta sekken han også.
 10. E4. Kjedelig motorvei, men det er tross alt motorvei med mulighet for å kjøre forbi bobilene E45. Skog, skog, veiarbeid, skog, veiarbeid, smalt, skog, veiarbeid. E6 Nordland: Just say no.
 11. Boggabogg

  Anmarsjsko?

  Anmarsjsko har hard tupp og er gode for oss subbere som ikke gidder å løfte føttene og dermed stuker tærne i alt som finnes. Er veldig glad i den stive sålen når jeg går i steinete terreng.
 12. Siden du allerede har en 35-liter ville jeg gått for 45. Som tidligere nevnt er sko veldig vanskelig å komprimere. Sekken du ser på har jo kompresjonsreimer som kan brukes når du har lite oppi.
 13. En god PC-sekk (inkludert reise på todagers jobbmøte) har flere rom: Et polstret for laptop, rom for sakspapirer og jobbeting og et rom for klær, toalettsaker etc. PC-sekker er forholdsvis tunge og er ikke gode å bære langt. Dersom du fortsatt bare vil ha en sekk vil jeg anbefale å kjøpe en god tursekk i passe størrelse (45 liter? Sko på reise tar mye plass) og i tillegg skaffe ei polstret mappe til laptop/papirer. Pluss noen pakkposer slik at du slipper å flashe truselageret på kundemøtet. Stilig ja, men de veier jo et tonn i forhold til størrelsen! Sleng oppi en laptop/strømforsyning/ladere/powerbank og du har både full sekk og vondt i ryggen. Selv har jeg stort sett pensjonert PC-sekken og gått over til liten og lett tursekk med PC i mappe, da denne sitter mye bedre på ryggen til og fra jobb. Bonus med å bruke tursekk til formålet er at jeg alltid er beredt med førstehjelp, nødrosiner, sitteunderlag, rescue blanket og stormlighter! Og ikke minst: Whiteboard-tusj. PC-sekken blir fortsatt med på jobbreiser på grunn av meir hensiktsmessig rominndeling.
 14. Dette varierer fra person til person. En jeg kjenner har kjempetrøbbel oppover, men spretter nedover samme rute som ingenting. Noen er har høydeskrekk på egne vegne, andre blir mest redde av personene rundt som man ikke har kontroll på. Er man sliten kommer skrekken fortere. Så: Kjenn din egen høydeskrekk og gå et par turer i forkant som du syns er eksponert for å øve deg. Ta pauser og hvil deg når det begynner å "klø". Skulle du gå i panikkfrys er trøsten at det går over. Det sies (greide ikke finne referanse i farta) at kroppen ikke greier å utskille adrenalin mer enn 15-20 minutter av gangen, så etter dette vil du føle deg bedre. - Det virker sikkert som et par livstider der og da, men du vil altså ikke bli sittende i fosterstilling på fjellet til evig tid.
 15. Pinsehelga innebar en del jobb for @TerjeH og fare for en del vind og regn. Dermed gjorde vi unna litt turing på fredags kveld ved å kjøre til yttersida av Kvaløya og gå en tur på Rundheia (Ti på topp - fin utsikt mot Storstolpan, men ellers ikke så spennende) og deretter gå på Brosmortinden for å spise kveldsmat. Jeg hadde ikke vært der før (mye på grunn av den elendige veien i retning Tromvik), så vi måtte nytte høvet mens vi først var i nærheten. Det er fortsatt store mengder snø i fjellene, så vi forsøker å starte sesongen i ytre strøk. For anledninga trakk skyene seg unna og sola tittet fram. Fantastisk fin lavterskeltur!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.