Gå til innhold
 • Bli medlem

Boggabogg

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  190
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Boggabogg vant dagen sist 4. august

Boggabogg hadde mest likt innhold!

Om Boggabogg

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det kommer an på hvor volumet er plassert. Dersom det kan strammes inn på sidene når sekken er halvfull er det greit. Alt som stikker over hodet er irriterende. Jeg ville valgt 70 l dersom jeg ikke var helt sikker på at jeg blei å trenge de ekstra litrene.
 2. Har brukt Grevling EMT, som linket til tidligere i tråden, ved flere overnattinger under tarp vår, høst og vinter. Trekket har samlet opp dugg og rim (som forventet), men har ikke observert at posen inni er blitt fuktig.
 3. Ikke snakke tull nå! Restitusjonstid betyr at man skal ligge på sofaen og spise smågodt!
 4. Dersom du vil til Trollvatnet ville jeg heller gått fra Snarbyeidet. Når du passerer Trollvassbu er du på snaufjellet (pluss noe myr). Veit folk har teltet der, men har ikke vært der selv. Fra Skittenelv kan du svinge i retning Nordre Snyfjellvatnet. Her er det en del tørrabber oppfor myra. Men også her er du på tregrensa. Det er ikke så voldsom trafikk innover stiene her, men nå i sauleiting/elgjakta blir det selvfølgelig litt meir.
 5. Vi har vært på fleire turer. På tur 1 fant vi oss ei fin slette med dyp mosebunn i enden av et vann. Det var blikk stille og værmeldinga lovte svak bris og vakker morgen. Vi burde muligens tolket noe ut av at ingen busker var høyere enn 30 cm. På denne turen brukte vi kun de originale pluggene (type strikkepinner) og barduner. Når det på morgenkvisten blåste opp til liten kuling, våknet vi av teltet blei revet over hodet på oss. Det hjalp litt å legge stein på pluggene, men vi innså raskt at festet var for dårlig at det bare var å pakke sammen. Teltet står stødig, men pluggene fikk for
 6. Skittenelv: Parkering på oversida av veien ved campingplassen. Grusveien innover går rask over til sti.
 7. Sørvika ved Brensholmen. Stien starter ved trafostasjonen. 1,5 km å gå, campingplasskvalitet på underlaget og ferdige bålplasser. Vann i elva du krysser på veien. Dersom du følger stien innover Skittenelvdalen kommer du til et område med åpen bjørkeskog når stien har svingt seg opp fra elva. Her bør der være plass til et firemannstelt. (Finnvikdalen, dersom du tenker dalen veien går gjennom blir det fort enten litt vel kupert eller værutsatt. Den andre Finnvikdalen som går nordover er 80% myr.)
 8. Ettermiddagstur med @TerjeHtil Kattfjordeidet. Egentlig skulle vi til sommertoppen på Tverrfjellet (til venstre i bildet), men vinden blei sur og kaffetørsten stor, så vi tok pause og snudde på skitoppen. Utsikt mot Tverrfjellvatnet, Middagstinden og Skitntinden.
 9. Bilde fra sistereis til @TerjeHs Salomon et eller annet. De er straks ferdige med tro tjeneste og erstatterne står allerede heime i gangen. For å understreke at de var oppbrukte tok de eieren med på et lite hallingkast med telemarknedslag i en av gjørmebakkene på tur ned. Mine Mammut Alnasca bør helst holde noen mil til. De blei kjøpt til blodpris i en fysisk butikk når mine gamle anmarsjsko takket for seg. Perfekte sko i lett fjellterreng uten for mye blautmyr. GoreTexen holder fint etter ett års bruk.
 10. Vinterpose i sør er lik helårspose i nord. Tresesongspose i sør er lik sommerpose i nord. Sommerpose i sør er lik hytte- og gymsalpose i nord.
 11. Det er slike bilder de lager teite puslespill av.
 12. Jeg kommer ikke til å kjøpe slike på nytt i allefall. De er litt tunge, fungerer ikke spesielt godt som skjærefjøl pga rillene som skal gjøre at de passer til alle grytene og vi koker lite mat som krever siling. Vi bunglet vårt når vi forsøkte å bruke det som underlag mellom stormkjøkkenet og snø.
 13. Gubben kjøpte ei sånn og er veldig fornøyd med hvordan den virker mot innsekter. Jeg satte meg dog umiddelbart ned med sprettekniven og fjernet alt av merker unntatt flaggene (siden jeg var nødt til å se på dem...). Passformen på ermene er også merkelig. Splitten er så kort at dersom du har armer tykkere enn fyrstikker så får du ikke brettet dem opp slik at du kan benytte deg av de innsydde hempene.
 14. Mannen sverger også til ullsokker fra Urberg og har sluttet å kjøpe andre merker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.