Gå til innhold
  • Bli medlem

Elisepåtur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Elisepåtur

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tusen takk for forslag Har utsatt turen litt for da har jeg muligheter for å låne bil, så skal se nærmere på Langsua.
  2. Hei Jeg skal ut på min første tur med pulk til helgen (pariserpulk med stivt drag), men synes det er litt vanskelig å finne et bra sted å dra. Hadde satt veldig pris på forslag Jeg bor i Oslo og er avhengig av å kunne ta kollektivt sammen med hund (kan derfor feks ikke ta Norway Express-bussene). Tenkte å dra tidlig fredag morgen og sove i telt helst 2-3 netter. Skiferdighetene mine er ikke blant de aller beste og hunden min er litt vilter, så bør være et sted som ikke er alt for kupert eller med veldig mange mennesker 😅
  3. Jeg har aldri slengt kommentarer etter syklister og skjønner meg ikke på andre som gjør det med mindre syklingen oppleves som farlig. Har imidlertid flere ganger opplevd at syklistene kommer på løpende bånd i full fart og jeg bare må hive meg over i grøfta/krattet og bare stå der til de er borte. Aldri en eneste gang fått et lite "takk" tilbake, noe som jeg synes hadde vært på sin plass.
  4. Elisepåtur

    Elisepåtur

  5. Hei! Jeg skal kjøpe meg nye fjellskistaver, men er litt usikker på om jeg skal velge teleskop eller fast lengde. Skal brukes til både turer med sekk og turer med pulk. Tenker Jostedalsbreen, Hardangervidda og Hallingskarvet i 2024 og Finnmarksvidda i 2025. Jeg har et par teleskopstaver til toppturer, men de har for liten trinse og for hardt grep til at jeg kan bruke de på lengre fjellskiturer. Har også et par fjellskistaver i fast lengde, men som bør byttes ut. Jeg ser i tidligere tråder at det er flere som anbefaler Gipron sine teleskopstaver, men synes personlig at grepet på Åsnes sine staver ser bedre ut. Er det noen som vet noe om påliteligheten av Åsnes sine teleskopstaver, om jeg heller burde gå for fast lengde?
  6. Jeg trenger ikke å logge inn for å komme til outlet, men mulig de har endret det i løpet av de siste timene?
  7. Tusen takk for gode innspill Jeg er ganske høy og tror kanskje at Abisko Shape blir litt lavt for meg. Ser at det skal være 90 cm høyt innvendig? Jeg har en sittehøyde på 99 cm, så kan i så fall ikke sitte oppreist.
  8. Hei! Jeg har planer om å gå Norge på langs sommeren 2024 (oppstart i mai/juni, avhengig av når jeg er ferdig med eksamener) og har begynt å gå igjennom hva jeg trenger av nytt utstyr. Jeg trenger blant annet nytt telt. Jeg har egentlig ikke så mye kunnskap når det gjelder telt. Jeg skal gå sammen med hunden min, så jeg må ha et 2 personstelt. Jeg er opptatt av at det må være ganske lett, men kjenner at jeg fortsatt er litt skeptisk til å gå for et ultralett telt som ikke er fra de klassiske, kjente teltleverandørene. Jeg har blant annet vurdert Helsport Fjellheimen, Lofoten og Reinsfjell (uten at jeg har noen favoritt av de). De er riktignok litt dyre for meg, så jeg må i så fall spare over lang tid for å få råd. Noen som har noen gode tips/innspill?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.