Gå til innhold
 • Bli medlem

Klodrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Klodrik

Nylige profilbesøk

2 298 profilvisninger
 1. Hei! Nærmer seg 3 uker på tur, 15. juni til 5. juli. Starter på Preikestolen før vi skal jobbe oss nordover, så nordøst og sirkle nedover med avslutning i Oslo. Røff skisse for turen er: - Bergsdalen - Siste etappe av Aurlandsdalen - Molladalen - Trollstigen (Kongen, Bispen, dronningen e.l.) - Innerdalen og Innerdalstårnet - Kjøre inn til Oppdal og sørover til Jotunheimen eller Rondane, avhengig av snøforhold - Sett litt på Urdadalstindene og Hellestugutindene Det jeg lurer på er: - Er truger nødvendig? - Snørapp
 2. Velg XL. Det jeg bruker på 88 liter Xenith - og jeg kan ikke dra trekket utenpå z-liggeunderlaget jeg fester i bunn av sekken. Med XL kan du forhåpentligvis det på 75 literen.
 3. Jo takk! Tenkte på å sende både grønt og rødt bilde til Helsport, da spesielt med en forespørsel om de kan produsere tresesongs i rødt. Epost med forespørsel om røde Superlight-telt er nå sendt avgårde.
 4. Skulle ønske tresesongsteltene til Helsport kom i rødt. Her representert ved Helsport Reinsfjell SL3 i photoshop-rødt, da jeg ønsket å se hvordan det ville se ut.
 5. Fra en med kronisk PF; Voltarol forte krem + fotrulle/massasjeball er eneste reseptfrie remedier som hjelper her i gården. Tar bort det verste av smerte, resten får man bare bite i seg.
 6. Nordheimsund ja.. Da vet du kanskje noe om forholdene i fjellområdet mellom Kvam og Bergsdalen(altså Høgabu, Gullhorgabu, Vending). Håper på en tidlig barmarksesong i området!
 7. Har som sagt allerede bestemt meg, for nå. Men nei Soulo var aldri mer i vurderingen. Lite plass og høy vekt gjør at det falt igjennom. Bygd for å tåle ekstremt mye, men det blir litt overkill rett og slett.
 8. Takk for mange svar folkens! Ser Niak høster gode tilbakemeldinger, og det er nok det jeg i lengre tid har vært mest innstilt på selv. Oppdaget derimot Nigor Wickiup 3 for en tid tilbake og ble med ett ganske så fristet. Slo dermed til på Nigor-pakken til @Svandal. Gleder meg til å teste! Eneste fordel Niak kontra Wicki Up slik jeg ser det nå (før test av noen av dem) er nok at Niak trolig er raskere å sette opp + at det er frittstående. Fotavtrykket er også noe mindre, hvilket kan være praktisk. Wickiup har derimot fordelen av et ganske så enormt fortelt, bittelitt lavere vekt me
 9. Hei! Har i lengre tid fundert på hva jeg skal gå til innkjøp av som mitt solotelt for bruk i årets 3 varmeste sesonger. Bruksområde er typisk høyfjell, altså sjeldent til aldri i bruk under tregrensa. Holder til vest i landet, så faren for regn og vind er stor selv om værmeldingen skulle mene noe annet. Har noen ønsker, men ingen spesifikke krav: - Takhøyde nok til at jeg på 185 kan sitte oppreist på underlag. - Stabilt i vind. Vil ikke kutte for mye på dette punktet da sikkerhet er desto viktigere når man reiser alene. - 100+ cm i sengebredde. Alt under
 10. Har brukt Hylo 3 i ganske røft vær i Jotunheimen. Var vel en 15ms i kastene og regnet pøste virkelig på. Teltet holdt tett, bortsett fra ett sted: i "hodeenden" hvor ventilen er over mesh-lommene på innsiden av teltet. Blåste rett og slett såpass kraftig at regnet pisket inn under ventilen og gjennom meshventilen. Ingen stor lekkasje å snakke om, men var vått i meshlommene og litt drypp under på teltgulvet. Kan nok fikses lett ved å stroppe en ekstra bardun til ventilen så man får dratt den mer nedover (står litt for vannrett ut til vanlig). Ellers gir teltet relativt lite kondens
 11. Blir med i gjengen av folk som skal på tur i området denne sommeren. På mandag går turen til Trondsbu og Tinnhylen. Første etappe går langs Tinnhylen på umerket sti ned til Snero for camp 1. Rask visitt av T-merket motorvei før det krysses over sørsiden av Ruvlenuten til Nordvatnet på dag 2. Camp 2 vil bli over flere dager og det skal fiskes i området Nordmannslågen/Nordvatnet/Holmavatnet/Andersosen. Retur på umerket sti fra Nordvatnet rett nordover, forbi Eitro før en svinger Øst retning Trondsbu. Om noen har tips til fine fiskevann (haha, ingen vil vel avsløre dette
 12. Hva med 3F UL Gear sitt Lanshan 2? Er vel en kopi av zpacks duplex, som jo går for å være et godt og relativt stødig telt.
 13. Men akkurat den her ventingen er ingen god følelse.. 😂 For å holde seg litt on topic: kjøpte nylig en Classic Gapahuk fra Magasinet også. Ops.
 14. Klarte ikke lenger å holde meg, så en dunpose er nå på vei i posten. Heldigvis kun 1249,- for en MH Ratio 32 på Fjellsport nå. [Hidden Content]
 15. Will do! Tenker 3 dager selv dersom jeg ender opp med å velge vidda. Start Hallingskeid. Dag 1 går til Rembedalsseter, dag 2 til Kjeldebu og dag 3 til Finse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.