Gå til innhold
 • Bli medlem

cthore

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cthore

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis eBay selger ikke har fyllt ut tollerklæringen rett , så plikter DHL å kreve inn MVA. Ofte fylles tollskjemaene ut feil og e-bay refunderer da kjapt. Helt normalt og DHL har gjort det riktig.
 2. cthore

  stoffrester

  Stikk innom en bruktbutikk så finner du nok noe til lavere kostnad enn porto. 👍
 3. cthore

  stoffrester

  Jeg trodde jeg hadde noen rester etter forrige prosjekt der jeg ofra skippsekken fra marinen. Men det var bare småbiter igjen. Hva med en gammel sekkepose fra Bergans ?
 4. Gapahuk i Lordalen , plass til overnatting for 2-3 personer . WGS84 62°3'12.2"N 8°21'20.9"E
 5. [Hidden Content] har en del forskjellig stoff og utstyr. Virker som de har greie fraktpriser.
 6. I påsken lå isen på småvanna i nærheten av hytta, om det har rukket å smelte er jeg i tvil om. Hytta ligger i nærheten av vardefjell. Her er et webkamera som gir litt inntrykk av forholdene. [Hidden Content]
 7. Takk, det ble til at jeg handlet hos primusshop.no, Base-camp hadde et noe kronglete bestillingsystem (fax eller post).
 8. Jøss, det var kjapt. Takk. Hvor er det greiest å kjøpe pakninger.
 9. Jeg har to "eldre" brennere som trenger en rens og nye pakninger. For å finne manualer og pakninger trenger jeg hjelp til å finne ut hvilke modell det er. Først ut er en gassbrenner, ny i ca 2005-2006. Det står PRIMUS på den , men kan ikke se noen modell eller andre merkinger. Så er det en Multifuel fra Primus , ca 1996 -99 tror jeg . Primus denne også, men heller ikke her finner jeg noe modellnavn/nummer. Supert om noen kan hjelpe .
 10. Flotte bilder! Den Bjerka kan være klargjort for saltstein.
 11. 700 gram veid på en billig bagasjevekt. Det er da uten barduner , og mangler foreløpig noe som stiver av lufteåpningen. Det vannavstøtende YKK glidelås på ca 120cm i front som sikkert veier 100g. Sto greit i kastevind i hagen, men den helt store påkjenningen var det vel ikke.tåler også fint en halvtime under vannsprederen, selv om sømmene ikke er forseglet ennå. Skal ha på 4 bardunfester til , så totalt 8 barduner blir mulig. Innertelt med grunnflate 240*95 er under konstruksjon, men oppussing av stue kom først i køen.
 12. Jeg har både sydd og klippet i min 3f ul tarp og funnet at det er tykkere stoff der bardun festene er. Men at sømmen som sitter der er dårlig er jeg enig i. Så om du tar jobben med å sy på nye plugg/bardun fester så kan teltet sikkert holde en stund. Her er et bilde av mine 3f ul tarper som jeg har sydd om til telt.
 13. Siste uken i august har reinsjakta begynt. Da er det godt med folk i fjellet mange plasser. Da er det kanskje fint på Valdresflya siden det vel stort sett er tammrein område.
 14. cthore

  223 halvauto

  halvauto er vel ikke best kjent for sin strålende presisjon. Så prikkskyting på små dyr på litt avstand kan jo bli ekstra utfordrerne. Sikkert mulig å finne en presis halvauto men til prisen du antyder ville jeg ihvertfall sett etter noe brukt.
 15. Ser ut som det er personlengde de henviser til med 195 cm. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.