Gå til innhold

cthore

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cthore

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Enable?
 1. cthore

  Ideer til dansker tur.

  Siste uken i august har reinsjakta begynt. Da er det godt med folk i fjellet mange plasser. Da er det kanskje fint på Valdresflya siden det vel stort sett er tammrein område.
 2. cthore

  223 halvauto

  halvauto er vel ikke best kjent for sin strålende presisjon. Så prikkskyting på små dyr på litt avstand kan jo bli ekstra utfordrerne. Sikkert mulig å finne en presis halvauto men til prisen du antyder ville jeg ihvertfall sett etter noe brukt.
 3. cthore

  warmpeace viking 1200

  Ser ut som det er personlengde de henviser til med 195 cm. https://m.spejdersport.dk/warmpeace-viking-1200-195v-sovepose.aspx
 4. Ser ut som dere har hatt en flott tur.
 5. cthore

  Billig, Syntetisk, vindtett mellomplagg?

  https://www.magasinet.no/skogstad-vagan-primaloft-jakke-peacoat Denne ligner vel på en jeg har fra Bergans. Funker bra som vindtett isolasjon. Relativt lett og billig men mangler vel glidelås for lufting.
 6. cthore

  Er Isbjørn soveposer fortsatt å få kjøpt?

  Jeg kikket innom nettsiden nå. De skriver :På grunn av tekniske problemer på vår server, har vi ikke mottatt alle bestillinger og henvendelser fra nettsiden. Hvis du ikke mottar svar på din henvendelse innen 3 dager, må du ta kontakt pr. telefon eller e-post
 7. cthore

  Stone Glacier

  Stone Glacier sekkene virker å være populære blandt reinsjegere. Sjekk kammeret.no - http://www.kammeret.no/topic/56263-go-light/?page=2 . Har også møtt noen i fjellet i år som er veldig glad de har byttet fra Recon/powerframe.
 8. cthore

  Ett lite intimt spørsmål!

  Jeg drasser på noen kilo for mye , så det skal ikke mye til før jeg får gnagsår . Men da på grunn av gnissing mellom lår og boxser. Fikk et tips om å prøve micro-fiber boksere fra Europris , og det funker bra. Kombinert med god lufting så er det ikke ofte ubehaget melder seg. Det er dog en fordel at boxserene er relativt nye, de mister litt av spensten etter bruk.
 9. cthore

  Tips og råd om utstyr ønskes veldig

  Når det gjelder rimelige telt som ikke veier mye så kan vel kanskje Naturehike Cloud UP nevnes, finnes vel i både 1-2- og 3 person størrelse. Se Tråden :
 10. cthore

  DIY Packraft!

  Ser de kommer med 1 ventil, består båten av kun et kammer ? Vil ikke det være litt risky ved punktering ? Jeg har forøvrig ikke noen tidligere erfaring med Packraft , så godt mulig dette ikke er et problem. Jeg har en gammel bellyboat (guidline drifter), man kan kanskje gjennbruke potongene til å lage en liten packraft.
 11. cthore

  Eggenudler - er det noe til mat

  Nudler, en dose vann og tom-yum paste(fra asia butikken)og tørkede grønnsaker om en har. Et lite oppkok så har man suppe som varmer. Smaker ennå bedre med selvfanget fisk i.
 12. cthore

  Vandretur sist i maj

  Følg med på webkamera http://visitskrim.no/index.php/vaeret/webkamera.
×