Gå til innhold
  • Bli medlem

Karl Hikes

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Karl Hikes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei flotte fjellfolk, er det noen her som er intressert i å gå sammen for å bestille materialer til Norge fra f.eks. ripstop by the roll? Jeg har lyst å bestille DCF, x-pac, Ultra 200 og/eller Ultra 400, for å sy sekk, ditty bags, rumpetaske, pakke poser og lignende, men tollgebyr (og moms) er litt styvt for å importere alene. Dette er på sikt, og ikke akkurat her og nå. Send en mail eller pm til meg hvis du har lyst å gå sammen. Jeg bor i Oslo. karl.michelson[at]gmail.com
  2. Hei, prøver å finne ut hvor mye snø det er stien fra Turtagrø - Skogadalsbøen - Vetti. Har planert en tur nå neste helg, men hvis det er mye snø utsetter jeg. Noen her som vet om værforholdene i området?
  3. 28g mot 120g... 92 gram mer är ok. Det går att köpa karbonrör på CdOn och med en 1'5/2mm elastisk snor så blir det nog lättare.
  4. Jag tänkte på det, men valde den här lösning av två grunder: 1) Rädd för att stången ska splittras när jag börjar såga. 2) Om jag säljer tältet vill jag kunna sälja det med originaldelarna. Kolfiberstängerna väger 7g De hemmagjorda 30g. Så markant tyngre.
  5. Då har jag modifierat Notchen. Alla delar är köpt på Addn*ture för några 100-lappar. 2 x CAMPZ teltstolpe i aluminium med 8,5 mm ermet sett 4 x CAMPZ endestykker av aluminium for Arch Poles 8,5mm sett med 2 Först mätte jag kolfiberstången i inches (eftersom den är amerikansk). Sedan tog jag reda på hur lång änden till stoppunkten på ändefästet var. Mätte upp på aluminiumstången hur lång den behövde vara och sågade den till rätt längd. Elastisk lina genom bägge stänger och et violá! Såklart lite tyngre än originalet, men nu kan jag packa den liggandes. Den går att komprimera ännu mer än det som syns på bilden då det puffade upp sig så fort jag släppte packpåsen för att ta bild. Räknar med att det finns ännu lättare alternativ för den som är gramjägare.
  6. Kjøpte med en Tarptent Notch, og irriterer meg litt over at den ikke går ned liggendes i sekken. Derfor tenkte jeg prøve å modde den gjennom å skaffe meg noen aluminium teltstenger som jeg kaper til riktig størrelse og erstatter carbonstengene med. Ekspertene her vet hva jeg snakker om, men for dere som ikke har kjennskap til Tarptent så har de to stenger på hver kortside av telten som lager en trekant. Da blir det litt mer plass for føttene, og man kan få god lufting gjennom teltet. Dessverre pakker den da ned til ca. 10x40cm. Noe som gjør at den ikke kan pakkes liggende i noe av de mindre sekkene. Fant den her videon som mer eller mindre viser det jeg har lyst å prøve. Tarptent strut mod - YouTube Noen her inne som har testet dette? Tar gjerne noen tips på hvordan man kan feste snoren på en god måte. Noen som har noen 8mm som ligger og samles støv?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.