Gå til innhold
 • Bli medlem

Sterkur Meningson

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sterkur Meningson

Profile Information

 • Sted
  Norge

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Planen er å fiske, så jeg er litt bekymra med tanke på islagte vann. Noen som har vært en tur nå i helga?
 2. Tur til Trillemarka i starten av mai. Kjører fra Vestfold og har tenkt å sikte på Rollag. Har dere tps til parkering? Tar gjerne i mot tips til rute eller vann som bør besøkes. Jeg har 3-4 dager til rådighet. Er det noen sjans for at det fortsatt ligger snø/is? 1. -5. mai.
 3. Vi endte med parkering på Jonasvollen og båttaxi derfra til Storvika. Femund II fra Røa tilbake. Super service og hyggelige folk på Jonasvollen 👍 Storvika var et flott sted å starte.
 4. Jeg lurer på hvilke alternativer man har for utgangspunkt inn i Femundsmarka. Det mest interessante er å komme kjappest mulig inn mot Røa og/eller Grøtådalen. Ikke turforslag, bare utgangspunkt. Skriv parkeringsmuligheter, muligheter for transport over Femund (taxi, eller II) og annet du tror kan være nyttig. Jeg kjører fra Osloområdet, men skriv gjerne forslag som passer andre startsted også. Sikkert flere som lurer. Alternativer jeg har sett på: Kjøre til Synnervika dagen før eller på natta og ta Fæmund II til Røsanden dagen etter. Kjøre til Jonasvollen og ta båt
 5. Det høres bra ut. Så da er det helst områdene før Roasten som er tett befolka? På kartet ser det i hvert fall veldig spennende ut i området Roasten - Rogen. Jeg regner med at det går sti langs nordsida av Roasten? Planen er å kjøre til Synnervika og ligge over der for så å ta båten til Røsanden og så bruke 6-8 dager der inne. Det er jo litt kjedelig om det er fullt av folk hele veien til enden av Roasten. Hvis det er det, så kanskje vi tar den første dagen til å bare komme oss et godt stykke inn. Jeg har ikke noe i mot å møte på turfolk, men er absolutt ikke interessert i campingtilstander. Vi
 6. Jeg driver å planlegger ukestur til Turistmarka. Skal dra i slutten av juli. Denne tråden gjorde at jeg ble i tvil. Er det virkelig så ille? Planen var i utgangspunktet å følge Røa til Rogen og derfra nedover igjen mot Røsanden litt lenger nord for Røa. Er det kanskje mindre folk hvis man går direkte fra nord for Synnervika og følger Mugga? Var der i 2005,men husker ikke spesielt mye om mengder med folk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.