Gå til innhold

Manko

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  58
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Manko

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Enable?
 1. Manko

  Ally 16 eller 16.5?

  Ally 17 er helt problemfri å padle solo (enten sette seg litt lenger frem, eller ha sekken som motvekt i )fronten, jeg tør faktisk påstå at den er mye lettere å pade solo (på flatt vann) enn 16,5 fordi den er mye (og da mener jeg mye) mer retningsstabil. Ulempen med 17 er at den er smalere enn 16,5 og føles noe mer ustødig (men den er fortsatt veldig stabil). det kan være en fordel å prøve før du kjøper, du vil merke tydelig forskjell (fordeler og ulemper med begge typene)
 2. Manko

  Er fjellreven stubben stor nok?

  Mulig det er noe jeg misforstår, men hva er poenget med å kjøpe så lett utstyr som mulig og så velge en «knøttliten», men tung (2,2kg) sekk? Det finnes vel hundrevis av sekker som er bedre egnet til tursekker for overnatting enn denne stolsekken (som er perfekt om man driver med isfiske eller harejakt)?
 3. Manko

  100% vanntette fotposer til over kneet

  På siden av TS spørsmål, men skrekkhistoriene om vadere er vel det motsatte - altså at vaderne er fulle av luft som ikke kommer ut, slik at overkroppen/hodet havner under vannet. Ellers så tenker jeg at fotposer uten ordentlig såle både er glatt å gå med og at det fort slites hull under. Hva med Neos (de går dog ikke over kneet), de er ihverfall helt vanntette.
 4. Manko

  Primussamletråd

  Takk for info. Tanken er helt fri for inskripsjoner, hverken modell eller noe annet. Måtte testfyre, og den fungerte strålende.
 5. Manko

  Primussamletråd

  Har denne stående og støve ned i garasjen, noen som kan fortelle meg modellbetegnelse og ca hvor gammel denne er. Antar at det er tiltenkt båtbruk kanskje?
 6. Manko

  Svea 123

  150 kroner billigere her: http://www.uniflamesupply.no . Gode tips fra en meget hyggelig og kunnskapsrik primusselger får man gratis på kjøpet!
 7. Manko

  Hvilken stillegående brenner?

  Ikke for å kuppe tråden, men det sto en Explorer til salgs (i en skikkelig solbleika eske, må vel være 15 år siden disse gikk ut av produksjon?) på Sport1 gulskogen sist jeg var innom der.
 8. Manko

  hvordan smyge i skogen?

  Og vil du se dyr - gå i motvind!
 9. Manko

  Glittertind med hund?

  Gikk i sommer (og da var det kun bre de siste 50 metrene til toppen) og det er en helt uproblematisk tur for hund. Min hund er lett i kroppen og blir sjelden sårbeint, men vi gikk både til Glittertind og syklet fra Glitterheim til bommen samme dag og da ble potene litt såre (i tillegg til at det var veldig varmt).
 10. Manko

  Manko

  Helgelandskysten
 11. Manko

  God graut!

  Jeg må spørre, må vanlig havregryn koke? Jeg pleier bare å helle over varmt vann og la det stå en stund og så spe på med litt mer etter behov når jeg spiser den. Pleier å lage porsjoner hjemme med vanlig lettkokte havregryn, melkepulver, nøtter og rosiner/sukker, har aldri hatt behov for å la dette småkoke, og så slipper jeg å grise til kjelen - har jeg misforstått noe?
 12. Manko

  hilleberg staika

  Det har jo vært oppe på forumet her flere ganger, men http://www.jetcarrier.com/ løser problemet med merker butikkene i Usa ikke vil sende til Norge. Anbefales.
 13. Manko

  Bygging av kano

  Kan bare anbefale Bjørn Thomassons sider, her er det mye å hente: http://www.thomassondesign.com/. Her finnes mest om kajakker, men også kanoer og båter! Ellers så finnes det jo et vell av sider om kanobygging på nett
 14. Manko

  Nytt solotelt, redusert til 2 alternativ

  Det er mulig at dette er ufin kupping av tråden og da beklager jeg i såfall det , men prøver meg alikevel. Jeg er som trådstarter ute etter et telt som jeg kan brukes vinterstid, og som har vekt som gjør det akseptabelt å drasse med seg resten av året også. Derimot er jeg ikke villig til å ofre så veldig mye innvendig plass for å spare noen 100-gram, og har begynt å se på endukstelt (og ser at erfaringene med slike er delte, særlig med regn sommerstid). Men i denne letingen kom jeg over dette teltet, som for meg ser ut til å kombinere mye av det jeg er på jakt etter, til en særs akseptabel pris. Eller er jeg helt på jordet? http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en/equipment/tents/assault-2.html
 15. Manko

  Bomullstelt i reklamefilm

  her er teltet, det er nå veldig dårlig oppsatt, men det er komplett, dvs med trestenger og treplugger. Det er merket med Arild AS, og vil jeg anta fra 60-tallet en gang.
×