Gå til innhold
 • Bli medlem

QueenVinter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om QueenVinter

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen(!!!!) takk for tipset! Vi gjorde som du sa og hadde en _fantastisk_ tur
 2. Takk! Det hørtes ut som en god ide. Vet du om det koster noe å sende sekkene våre med båten? Og det er ikke noe stor sannsynlighet for at folk kommer til å ta ting? Jeg er litt stressa for det, hehe
 3. Hei, vi planlegger å gå besseggen neste uke, og vil gjerne telte/sove i hengekøye. Vi skal ta båt fra Gjendesheim, og trenger et sted å sette opp teltet i nærheten - tenkte å høre om noen hadde noen anbefalinger? Gjerne ikke midt opp i parkeringsplassen, da vi ønsker å låse teltet/la det stå når vi skal gå tur:)
 4. Hei! Jeg og samboer er såvidt turvant (vi gikk Gaustadtoppen og noe på Hardangervidda i fjor sommer), har telt og hengekøyer. Vi ønsker å gå tur i sommer, som må være tilgjengelig fra Oslo med kollektivtransport (tog/buss), og gjerne over 4-5 dager. Vi får gått en del km hver dag så lenge terrenget ikke er for tøft. Jeg fryser veldig lett og hadde satt pris på sannsynlighet for plussgrader (i fjor snødde det en natt), samt litt variert terreng. Er det noen som har gode tips? Jeg setter stor pris på alt, da ut.no er en stor jungel å lete seg frem i!
 5. Tusen takk for svar! Vi ser over det og bestemmer oss i morgen:)
 6. Hei, jeg og samboer har planlagt 61km lang tur v. jotunheimen neste uke, men det ser ut som om været blir dårlig og dette kan da utgå. Vi vurderer å dra til Rjukan, og gå Gaustatoppen, hoppe i strikk og samtidig gå en tur i området - har noen tips? Eventuelt andre steder som ikke er overskyet/regn i neste uke? Tenker å gå 2-4 dager:) Vi har ikke bil, så er avhengig av kollektiv-transport til og fra Oslo.
 7. Tusen takk for fine svar! Vi skal sette oss ned og se på det til helgen
 8. Hei! Jeg har omtrent null erfaring med turer i fjellet men regner meg selv som over middels godt trent. Kjæresten har noe mer erfaring enn meg. Vi tenker på en hytte til hytte / telttur i sommer, på omtrent 4 dager (en dag ekstra er ikke noe problem). Vi tenker telt for å være mer økonomiske, men jeg vil gjerne være litt i nærheten av hytter i tilfelle noe skal skje (jeg er, som dere skjønner, den mest bekymrede av oss). Jeg er litt forelsket i Jotunheimen, men er veldig åpen for forslag, og lurer derfor på om det er noen som har anbefalinger for hvor vi kan gå? Vi er forresten
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.