Jump to content

SGM

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About SGM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SGM's Achievements

 1. Vurderer å gå inn ved Dagali / Ossjøen. Har markert opp en rød strek. Noen innspill på det området? Prøvde også å finne fram til fiskekort for området, men det klarte jeg faktisk ikke å finne.. Sjekket opp Mårbu, men går ikke båt på torsdager i perioden vi skal dra.
 2. Hei! Planlegger en tur til Hardangervidda for første gang og tar gjerne noen innspill på rute. Har lest en del tråder her inne allerede, men ikke klart å konkludere noe enda. Vi drar ettermiddag 17 september og hjem igjen 20 september, 3 overnattinger. Jeg har litt problemer med ryggen så bør helst ikke gå mer enn 2-3 timer per dag. Hovedformålet er fiske Gjerne slå camp ett sted også kortere dagsturer til forskjellige vann. Noen som har forslag til en førstereis på vidda?
 3. Hei! Tenkte å ta med de minste barna på 5 og 6 år på en liten teltur et par dager. De er godt vandt til å være i skogen og sove i telt Ryggen min er dessverre ikke helt på topp om dagen og det er jeg som må bære det meste. Leter derfor etter et vann som er i maks 30min gå avstand fra parkering. Eller opp til 1 times gå avstand så lenge det er grusvei hvor jeg kan bruke sykkelvogn/tralle for baggasje. Noen her inne som har tips til et sted i Drammen/Lier/Sande f.eks? Jeg har Røysjømarka som nærmeste "nabo", men der er det veldig strengt med teltplass grunnet drikkevann, hvis ikke hadde det vært helt perfekt mtp gåavstand og grusveier
 4. Takk Jeg begynner å ane en rute. Skal ta en runde med junior i morgen kveld så han kan bli med å planlegge sammen å se på kartet. Litt av morroa er også planleggingen
 5. I områdene jeg har merket var tanken camp og gå litt rundt til vannene, så Abbortjerna er på listen. Hvor lang tid estimerer du ca fra Røa til Abbortjerna i rolig tempo? Ut fra det jeg har regnet rundt 4 timer, men jeg kjenner som nevnt ikke terrenget.
 6. Tenker også at vi ikke klarer alle områdene, så tar med meg innspillet ditt, takk for det :)
 7. Hei Holder på å planlegge en tur til Femundsmarka med junior på 12 år. Tenker å dra siste del av juni og ser nå på forskjellige alternativer for ruter. Regner med å komme fram til Elgå rundt 20-tiden 24 juni og prøver kanskje å finne noen enkel overnatting i område (tips?). Hjemreise 29 juni hvor vi også må beregne en kjøretur på 4,5 timer for å komme helt hjem. Totalt 4 overnattinger i marka. For at junior skal få en fin opplevelse på hans premisser vil jeg prøve å legge opp til maks 2-3 timer mellom hvert sted, i tillegg hadde han ønske om en lengre pause på samme sted med 2 overnattinger. Har googlet en del og markert noen områder, men ser at det kan bli vanskelig mtp ønske om kortere avstand + 2 overnattinger på samme sted. Lurer på om noen her har tips til hva jeg bør prioritere, om det eventuelt er noen andre ok ørretvann eller forslag til rute?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy