Jump to content

Trine RS

Aktiv medlem
 • Posts

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Trine RS last won the day on April 11 2019

Trine RS had the most liked content!

About Trine RS

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3,067 profile views

Trine RS's Achievements

 1. Ser jeg er for sent ute, men til en annen gang: Sjekk turrapporter på peakbook. Ofte noen som har vært der og kan fortelle om snøforhold og andre ting. Ellers bruker jeg instagram endel, # toppen du skal til og så nylige. Ofte fått god informasjon når jeg har sendt folk ei melding der.
 2. Trine RS

  Skålatårnet

  Takk. Staver og Rehband knestøtte har vært obligatorisk de siste par årene. Små skritt tror jeg skjer automatisk. Får se, om jeg prøver 🙂
 3. Trine RS

  Skålatårnet

  Noen med dårlige knær som kan fortelle meg om jeg kommer meg ned fra skålatårnet? Jeg kommer meg nok fint opp, men altså : hvor heavy er nedstigningen med alle høydemeterne for ett kne med god gammel håndball slitasje? Jeg er fjellvant og har mange høydemetere i bagasjen, men akkurat denne er jeg usikker på.
 4. Har nå brukt mine nye på to turer. Vurderte de slik at jeg egentlig går mest på tur i finvær, og blir jeg bløt i myr eller lignende får det bare være. Utrolig gode å gå i, men gidder ikke å teste hvor bløt jeg ble i myr når jeg kunne unngå det 🙂 Passform står til terningkast 6 🙂
 5. Har både fjellsko og et par joggesko fra de, gode sko, men skaftet er ikke høyt og det må jeg ha
 6. Sjekker! Elsker Altra, har 3 par joggesko fra de. Takk
 7. Hei! Noen som kan tipse meg om et alternativ til Hoka Speedgoat? Jeg trenger et par sko som skal brukes til typ kommunetoppturer, altså grus, sti, skog og litt fjell. Vil ha god demping og joggeskofølelse, samtidig som den må være høy som Speedgoat for støtte i ankelen, lite vekt på skoa og gore tex. Speedgoat hadde vært toppers den, men passer ikke foten min.
 8. Sikkert noen som savner kunnskapen på sporten på Orkanger, men så kult at noen gutser på og lever ut drømmen! Skal bli gøy å følge med, 1000 dager er maaaaange dager! Fortsatt god tur, og lykke til på ferden
 9. Har ekstra underlag, men underquilt var et godt tips! Ser de ligger i flere prisklasser, og det er jo uansett en god investering. Ble ikke noe tur før jul ( hersens corona ), men når stenginga nå er over tror jeg vi er klare.
 10. Ok, underlaget mitt er 3,5, men verdt å prøve med det da. Og tar med bamse i tillegg. Har lenge tenkt å skaffe meg en jervenduk, så det var et godt tips. Takk for utfyllende svar, eneste jeg tror jeg dropper er fleecebukse
 11. Jeg har jo aldri ligget ute om vinteren før, så jeg vet jo ikke om posen holder meg varm. Men dunposen er for varm om sommeren, og god og varm på høsten. Har ikke tenkt å ligge ute hvis det er meld mere enn 0-minus 2, og gapahuken vil jo beskytte mot evt vind. Middels frossen av meg, hvis det ikke skulle slumpe til med en hetetokt eller flere den natta
 12. Heisann. Siden det ikke er en dritt å finne på for tida, var vi 4 venninner som igår fant ut at vi vil prøve å henge ute en natt før jul. Inne i en gapahuk vel og merke. Jeg er ikke noe vintermenneske, og har aldri overnattet ute på vinteren før og er livredd for å fryse. Til dere som er gode på dette, hvor mye skal jeg ha på meg, hvor mange underlag i hengekøya, skal jeg ha dobbel sovepose eller enkel med pledd etc etc. Jeg har: Dobbelkøye fra Ticketofthemoon, dunpose fra Alfa, Bamseunderlag, Nemo insulated underlag og selvfølgelig alt av bekledning som trengs. Hilsen førstereis på å henge ute vinterstid.
 13. Noen skulle gitt den dama en skikkelig innføring i hvordan man betjener en fjernkontroll. Min er ganske enkel, jeg slår av og på med samme knapp.
 14. Jeg var der for noen år siden, med sterk vind, snø og skikkelig drittvær. Ingen utsikt, var kaldt og hele turen ble egentlig bare et slit. Dårlig valg av førstereistur for yngste dattera var det også, selv om jeg har fått gjort det godt igjen senere. Et par år etter tusla jeg opp i finvær kl 6 om morgenen. Toppen for meg selv og en fantastisk utsikt og dag. Hadde ikke gjort noe om jeg hadde droppa den første turen liksom. Men jeg er en godværsgåer. Som andre sier, mye stor ur, så man må være forsiktig om det iser til.
 15. Norgeskart appen og papir. Og så laster jeg ofte ned spor fra peakbook og legger det over i norgeskart, spesielt når jeg går alene.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy