Gå til innhold

Trine RS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Trine RS vant dagen sist 11. april 2019

Trine RS hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Trine RS

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

2 076 profilvisninger
 1. Hvis du skal bruke klyvepartiet på Besseggen som sammenligning, er ikke dette i nærheten. Kan ikke huske at jeg syntes det var skummelt en eneste plass mellom Rondslottet , Vinjerronden og Storronden Nå synes jeg heller ikke Besseggen var skummel, men om du tålte den tåler du denne også God tur!
 2. Hvis du starter turen på Krossbu, kan du ta Store Smørstabbtind først. Deretter Fannaråken fra Turtagrø, den er uten bre. Fra Fannaråken kan du gå til Skogadalsbøen, og overnatte der. Deretter går du til Leirvassbu, og kan gå Kyrkja . Vi tok buss til Turtagrø fra Lom ( og regner med at den passerte Krossbu også ). Fra Leirvassbu haiket vi ut til veien, og haiket også derfra ned til Lom hvor bilen sto.
 3. Svarthøtta 1548 på nok en nydelig påskedag. Og når man kommer seg opp om morran, slipper man ihvertfall gjennomslagføre på vei opp
 4. Jeg har startet sjarmøretappen på opp24, og benyttet en fantastisk dag i påska skjærtorsdag til en tur til Storviglen. En drøm av en dag! Husket solkrem i fjeset, men glemte ører og armer. Så har nå et veldig snedig markert "oppbrettsskille " på ermene, og det stikker to røde ører ut fra det grå håret. Jaja, det var verdt det, så til de grader Når man står opp om morran rekker man mye: start Trondheim 0600. Var på Storviglen 1257. Nede etter totalt 6 timer. Kjørte deretter til Funesdalen, rakk systembolaget med glans. Deretter fra Funesdalen til Selbu via Stugudal. Kveldskaffe kl 2000 i Selbu, plukket opp datter og hjemme i Trondheim kl 2217. Det ble ostesmørbrød til middag kl 23
 5. Jeg er ingen ekspert på dette, men har ski med kortfeller. Jeg er ikke glad når det går fort i nedoverbakker, så jeg liker å beholde fellene på. Men de vanlige kortfellene lugger veldig, og ja- de glir ikke overvettes bra på flat mark. Jeg har ikke kjøpt meg selv enda, men det har hendt seg at jeg har lånt kjærestens mohairfeller på nedtur. De er mye bedre, både i nedoverbakke og på flat mark. I tilfelle du ikke har testet slike. Kjærest har som regel med seg et par vanlige feller, et par mohairfeller. Og bytter på de når han ikke kjører uten. Spm: vil ikke limet på fellene bli ødelagt av skismøring?
 6. Så sesong 1, fikk vite igår at sesong 2 hadde kommet. Pleier å samle opp episodene jeg, til lørdager alene hjemme hvor jeg ikke må se the voice, paradise hotel, ex on the beach eller annet
 7. Sikkert for sent svar, men du har Storhornet på Godøya , og kommunetoppen til Ålesund; punkt sørvest for Vasstrandegga. Begge to kjempefine turer.
 8. Er litt treg i avtrekkeren og får aldri lagt inn samme dag som jeg er på tur. Nå har det da vært lite turer å skrive om på noen måneder, men bestemte meg endelig for tur til Dåapma, kommunetopp i Roan lørdag. Tidlig avgang med ferga fra Flakk kl 0700. Greit å beregne god tid når man skal på tur alene! Parkerte på Momyran parkering. Hadde på forhånd ringt og hørt om det var kjørt scooterspor opp til Dåapma, som jeg hadde lest pleide å bli gjort. Fredag kveld sa den hyggelige mannen jeg var i kontakt med at det dessverre var for lite snø til at han hadde fått det til. Veldig lite snø i starten, så jeg hadde forståelse for at det ikke hadde gått. Vel over den første myra var overraskelsen stor da jeg likevel fant et scooterspor, riktignok tint opp endel- men et spor jeg kunne følge ihvertfall, så jeg slapp å ha nesa i kartet hele tiden. Veldig vekslende snøforhold, bra jeg startet tidlig så det ihvertfall var hardt det lille som var noen steder. Første kjappe stopp tok jeg ved hytta som ligger i kanten ved nyvatnet. Strålende sol, så her måtte det solkrem på. Brukte vel en time ca inn dit. Her var scootersporet fint og tydelig. Jeg gikk etter spor til en bruker på en annen nettside, og hadde sett at han gikk over de neste to vannene. Jeg er redd for mye rart, og en av tingene er å gå på is. Svigersønn hadde fortalt meg at det var 40 cm tjukk i på omtrent samme høyde i Selbu, men svigermor var fortsatt skepp. Så da jeg kom til Litlnyvatnet, og scootersporet gikk over vannet- ble jeg skeptisk. Ikke visste jeg hvor gammel sporet var, og ikke hvor tjukk isen var. Våget meg utpå, ikke noen knaking, ikke noe overvann, bare snø. Så da skyndta jeg meg over Å gå på tur alene er ikke like motiverende som sammen med noen. Turen blir både lengere og kjedeligere. Og da jeg kom til Skurvvatnet savnet jeg virkelig noen å ta avgjørelse med. Sporet på gps sa en annen vei over vannet enn scootersporet. Jeg følte scootersporet var det tryggeste, hadde vannet holdt en scooter måtte det vel holde meg også. Så skrekken ble stor da sporet svingte rundt og tilbake midt utpå vannet! Målet var i sikte,skiløperen var skrekkslagen.....men f.....heller. Redselen var nok mest at jeg var alene om noe skulle gå galt. Og isen knaka jo ikke,det var ingen tegn til at den ikke skulle bære. Så da fortsatt jeg, og gikk i kanten av vannet etter at jeg kom i land nedenfor høyde 555, før jeg kom meg inn i sporet til gps igjen. Var på toppen 1301, dønn sliten. Først skitur iår, og utrent som fy. Vurderte derfor at Finnvollheia utgikk, jeg skulle tross alt komme meg tilbake også. På retur hadde partiene med lite snø blitt enda verre, og det ble endel av med skiene innimellom. Det er bra det er meldt kald fram til påske, ellers tror jeg skiføret er over i nedre del av løypa ihvertfall til da. Tidsbruk: 6 t 57 min og 28,3 km. Konklusjon: kjedelig å gå alene men mestringsfølelse over å fullføre. Masse ny læredom i å finne fram, og det var gøy!
 9. Gratulerer !! Jeg ble for sen til å komme med innspill før avgjørelsen ble tatt Jo eldre vi blir, dess mer ser vi at livet engang tar slutt. Og hvor viktig det er å LEVE, uansett hvor flosklete det høres ut. Jobb får du deg når du er ferdig med å være på tur, og jeg kan umulig tenke meg at et år eller to gjør at du ikke har til smør på brødskiva når du blir pensjonist. Jeg har kommet dithen at jeg tenker innimellom " hvis jeg er så heldig at jeg får bli pensjonist ". Så derfor velger jeg å gjøre det jeg har lyst til stort sett, og bruke de pengene jeg har. Barna mine har fått beskjed om at jeg forhåpenligvis er blakk når jeg dør, men at de får arve en gjeldfri leilighet. Tøft og kult valg du har tatt, lykke til
 10. Trine RS

  Dåapma/ Fosen

  Lurer på om noen har vært i området i det siste og vet hvordan snøforholdene er? Og stemmer det at det kjøres scooterspor opp til Dåapma på vinteren? Stygt redd for at mildværet i det siste har gjort skiføret dårlig til lørdag....
 11. Noen som vet om veien fra Kvål og til parkeringa der du går opp til Vassfjellet er åpen og kjørbar helt opp? Og om det har vært beltebil kjørt opp til Vassfjellet eller må jeg tråkke spor i djupsnøen selv?
 12. Bare et lite spm vedr tung sekk og joggesko Funka det med 15 kg sekk og joggesko? Liker å gå i joggesko jeg, men med tung sekk har jeg alltid valgt fjellsko.
 13. Bare en enighet om søppel. Jeg gikk guida turen over breen til Galdhøpiggen med venninner i helga. På retur, hva finner vi der, stukket under to steiner ved kanten av breen? Joda, to stk god morgen youghurt av den mørke rosa typen. Halvtom og tom boks, og lokkene du river av. Åsså et ødelagt champagneglass i plast. Hva i himmelens navn tror folk? At det forsvinner av seg selv under den steinen? At det ikke gjør noe siden de er ferdige med turen og ikke kommer til å se den søpla igjen? Jeg blir så irritert! Heldigvis hadde vi med søppelpose, så dette og ei tomflaske tok vi BYJENTENE med oss ned og kasta
 14. Vil si at ved bløtt føre er normalruta mest gjørmete da den etter hengebrua går over endel myr. Men jeg var der lørdag for halvannen uke siden, og da var det knusktørt. Tror du skal streve med å gå deg bort andre veien, synes jeg så vardene først del veldig godt, og stien er markert nok til at du ikke tuller deg bort Er ganske mange som går der. Hadde en sporlogg jeg kunne sendt deg, men ser nå at jeg hadde strømsparing på, ergo har den bare rette linjer og det hjelper deg ikke så mye. Men tror dette går veldig fint Ser på kartet nå at du ikke skal bort til Rutsvaen. Rutsvaen er mye lengere til venstre på vei ned.
 15. Jeg har en dvergschnauzer. Hun er super på tur. Klarer lange turer, men er ikke glad i store steiner ( ala Snøhetta ), da blir bena litt korte og hun blir sliten. Utover det kan hun gå i mange timer. I tillegg er hun så liten og lett at jeg kan putte henne øverst i sekken min om turen blir for strabasiøs. Fin på tur, veldig fin familiehund, og lett å få veldressert. Nå er det jo mange ting å tenke på når man skal ha hund, og skal man velge en schnauzer må man huske at her er det litt ekstra med pelsstell. Men spørsmålet var turvenn og familiehund, og for oss er det ingen over og ingen ved siden av dvergschnazuer.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.