Gå til innhold

ThorHelge

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThorHelge

 • Bursdag 09. mars 1988

Nylige profilbesøk

441 profilvisninger
 1. ThorHelge

  Stellar Equipment, erfaringer?

  Høres bra ut det ja, gjenstår å se hva som kommer.
 2. ThorHelge

  Stellar Equipment, erfaringer?

  Foreløpig har de kun ett showroom i Åre hvor de også har utsalg. Blir nok så jeg handler en ny skallbukse fra de selv når den tid kommer så er spent på hva de kommer med nå.
 3. ThorHelge

  Stellar Equipment, erfaringer?

  Jeg kjøpte den første jakken de kom med, jeg var veldig fornøyd med denne, holdt meg tørr og god samt tok liten plass i sekken. Etter ett års hardt bruk løsnet stremmerne på strikken til hetten, jeg tok den med til butikken i Åre hvor jeg kjøpte den og de tok den inn på garanti og ga meg pengene tilbake uten noe styr på det, helst ville jeg ha valgt ny jakke men de var utsolgt for størrelsen min akuratt da så valgte pengene. Dette var visst en ganske vanlig feil på den første utgaven og er utbedret på dagens modell. Eller så savnet jeg en strikkløsning rund håndleddet på den jeg hadde, usikker på hvordan det er på dagens utgave. Mvh Thor Rønning
 4. ThorHelge

  Nikkers 2017

  Har sett litt på Amundsen Sports sin Peak nikkers selv og vurderer å kjøpe en slik for å teste. Er det noen som har efaringer med denne, eller Amundsen Sports sine produkter?
 5. ThorHelge

  Kjøpe teltstenger

  Om du vet lengden på stengene du skal ha er det bare å bestille via nettbutikken på Helsport.no
 6. ThorHelge

  Erfaring med disse teltene?

  Jeg har selv Bergans Trollhetta 3 og det er ett relativt stort telt som har greit med plass til 3 personer, liker også att det har et stort fortelt med plass til mye bagasje og rom for matlaging. Men dette teltet er best til 3 sesongs bruk siden hele siden som åpningen er på har en 3-5 cm stor åpning mellom duken og bakken som gjør at snøen kommer inn om det blåser dersom du ikke bygger opp med snø rundt. Elllers er det lett og sette opp og har gode DAC stenger og solid duk, men hos meg har noen av bardunfestene blitt revet av når jeg brukte det i sterk vind. Alt i alt så vil jeg si at man får mye telt for pengene, men nå er jeg selv på utkikk etter ett telt som er bedre egnet til helårsbruk enn dette, også får du lettere telt enn dette om du er villig til å gå litt opp i pris, veide mitt til totalt 3,5kg med de pluggene som følger med. Mvh Thor Helge
 7. Her står det litt om Lignostone for de som lurer på hva det er. https://snl.no/lignostone
 8. ThorHelge

  Ull eller annen lue?

  Aclima sin WW JIB lue er laget i ull, denne har woolnet på innsiden og er overraskende varm i forhold til tykkelse, Brynje har også en lignende lue som føles litt varmere men den har netting av syntetisk stoff så da utgår nok den for din del. Har forøvrig begge disse selv.
 9. ThorHelge

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Startet fra Krogstadsætrin oppi Skaun, fulgte ruten som ligger på UT.NO, men gikk det korteste alternativet begge veier.
 10. https://www.stoffogstil.no selger mye forskjellig metervare, deriblant bevernylon. Har selv handlet på butikken utenfor Trondheim i forbindelse med noen prosjekter.
 11. ThorHelge

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tok meg en tur opp til Elgshøgda like utenfor Trondheim for å teste nye ski. Var hardt og isete føre men var snø og preppet løype helt til topps. Fikk med meg en fin solnedgang på turen opp og en stjerneklar himmel på tur tilbake.
 12. ThorHelge

  Aclima Anarjohkka

  Jeg har kun jakken og man kan nok sammenligne den med en tynn ullgenser som f,eks forsvarets ullfrotte o,l. når det kommer til varme, men siden stoffet i jakken er ganske tett gir det litt mer beskyttelse for vind så føles litt varmere når det blåser litt. Min erfaring er at om det er minusgrader ut passer den fint med kun varmt superundertøy under når jeg er aktiv men det hender jeg må kle på meg ett ekstra lag når jeg tar pauser. Ellers er den veldig god og behagelig i bruk, samt passformen passer meg veldig bra og siden den er glatt på utsiden er den mye lettere å holde ren når man er på tur enn en ullgenser. Om den er verdt prisen kan nok diskuteres, du får nok mange plagg som fungerer like bra til en mye lavere pris, du sparer også 500kr om du går for utgaven som ikke er profilert av Monsen, men da mangler noen av detaljene, også har den hette.
 13. ThorHelge

  Erfaringer med MILRAB Patrulje 40L ?

  Jeg har Eberlestock sin utgave som denne sekken er laget fra. http://www.armygear.com/eberlestock-halftrack-pack.html Har vært på flere 4 dagers turer med denne og har fungert fint for meg, eneste minuset er at sovepose, jervenduk og liggeunderlag må festes på utsiden av sekken for å få med seg alt, kjøpte meg også en molle lomme av denne typen og festet på sekken så jeg fikk med meg litt mere, http://www.utstyrskontroll.no/products/molle-lomme-9-liter Litt usikker på om bæresystemet på Milrab sin utgave er lik den på Eberlestock men ser ganske likt ut. Jeg er 174 høy og 70kg og fikk justert sekken bra for meg , men måtte justere langt ned så passer nok for større personer også. Jeg hadde ca 25kg i sekken før jeg dro og dette fungerte greit for min del, men siden jeg hadde pakket så mye på utsiden av sekken så blir den ikke like stabil som en større sekk pakket skikkelig. Hoftebeltet hadde også en tendens til å skli nedover slik at man måtte justere dette litt underveis. Jeg er ihvertfall fornøyd med denne sekken, men endte opp med å skaffe meg en større da jeg liker å ha alt på innsiden av sekken så nå brukes den kun på kortere turer. Mvh Thor Helge Rønning
 14. ThorHelge

  ThorHelge

 15. ThorHelge

  Billig vintersovepose med komfort på rundt -20.

  Hva med å teste en av disse? Til prisen er det sikkert verdt å prøve http://olavteigen.mamutweb.com/Shop/List/Soveposer/334/1
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.