Gå til innhold

ThorHelge

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThorHelge

 • Bursdag 09. mars 1988

Nylige profilbesøk

666 profilvisninger
 1. ThorHelge

  Klinete feller. Bytte lim?

  Litt forskjellig erfaringer da altså, kan være G3 bruker annet lim som sitter bedre, fellene mine var fra Black Diamond ihvertfall. Eksperimenterte litt med varmen i starten, startet lavt for ville ikke risikere å ødelegge noe, endte vel opp med 140-150grader på smørejernet før det fungerte bra.
 2. ThorHelge

  Klinete feller. Bytte lim?

  Skraper mens limet er varmt etter å ha brukt smørejernet for å få det til å feste seg til tøyet. Brukte bare en sparkelspade av metall. Jeg brukte tube, går greit sålenge fellene ligger flatt, er litt kliss så vil tru strimmel er mindre søl men har ikke prøvd det selv enda.
 3. ThorHelge

  Klinete feller. Bytte lim?

  Når jeg fjerner gammelt lim fra fellene tar jeg ett gammelt laken eller noe annet rent bomullstøy jeg skal kaste, klipper dette opp i strimler litt bredere enn fellene og legger dette over limet. Deretter bruker jeg smørejernet for å smelte limet inn i tøyet og river av tøyet, stort sett er alt limet med men kan hende man må bruke flere strimler samme plass. Om det er nødvendig kan man evt skrape av siste rest av lim eller smuss med ei skrape. Dette har ihvertfall fungert fint med lite klin og prakk for min del.
 4. ThorHelge

  Bred sovepose

  https://isbjorn.no/skreddersydd-storrelse/
 5. Fikk samme melding selv, står på venteliste så er lov å håpe enda. Har sett litt rundt etter andre alternativ selv og det nærmeste jeg kommer i Norge må være Hardinglaup (https://www.hardinglaup.no/) men det er med ryggsekk ikke pulk så blir ikke helt det samme selv om det kunne vært interessant å prøve seg der også. Du må gjerne oppdatere her om du finner noen alternativ.
 6. ThorHelge

  Stellar Equipment, erfaringer?

  Høres bra ut det ja, gjenstår å se hva som kommer.
 7. ThorHelge

  Stellar Equipment, erfaringer?

  Foreløpig har de kun ett showroom i Åre hvor de også har utsalg. Blir nok så jeg handler en ny skallbukse fra de selv når den tid kommer så er spent på hva de kommer med nå.
 8. ThorHelge

  Stellar Equipment, erfaringer?

  Jeg kjøpte den første jakken de kom med, jeg var veldig fornøyd med denne, holdt meg tørr og god samt tok liten plass i sekken. Etter ett års hardt bruk løsnet stremmerne på strikken til hetten, jeg tok den med til butikken i Åre hvor jeg kjøpte den og de tok den inn på garanti og ga meg pengene tilbake uten noe styr på det, helst ville jeg ha valgt ny jakke men de var utsolgt for størrelsen min akuratt da så valgte pengene. Dette var visst en ganske vanlig feil på den første utgaven og er utbedret på dagens modell. Eller så savnet jeg en strikkløsning rund håndleddet på den jeg hadde, usikker på hvordan det er på dagens utgave. Mvh Thor Rønning
 9. ThorHelge

  Nikkers 2017

  Har sett litt på Amundsen Sports sin Peak nikkers selv og vurderer å kjøpe en slik for å teste. Er det noen som har efaringer med denne, eller Amundsen Sports sine produkter?
 10. ThorHelge

  Kjøpe teltstenger

  Om du vet lengden på stengene du skal ha er det bare å bestille via nettbutikken på Helsport.no
 11. ThorHelge

  Erfaring med disse teltene?

  Jeg har selv Bergans Trollhetta 3 og det er ett relativt stort telt som har greit med plass til 3 personer, liker også att det har et stort fortelt med plass til mye bagasje og rom for matlaging. Men dette teltet er best til 3 sesongs bruk siden hele siden som åpningen er på har en 3-5 cm stor åpning mellom duken og bakken som gjør at snøen kommer inn om det blåser dersom du ikke bygger opp med snø rundt. Elllers er det lett og sette opp og har gode DAC stenger og solid duk, men hos meg har noen av bardunfestene blitt revet av når jeg brukte det i sterk vind. Alt i alt så vil jeg si at man får mye telt for pengene, men nå er jeg selv på utkikk etter ett telt som er bedre egnet til helårsbruk enn dette, også får du lettere telt enn dette om du er villig til å gå litt opp i pris, veide mitt til totalt 3,5kg med de pluggene som følger med. Mvh Thor Helge
 12. Her står det litt om Lignostone for de som lurer på hva det er. https://snl.no/lignostone
 13. ThorHelge

  Ull eller annen lue?

  Aclima sin WW JIB lue er laget i ull, denne har woolnet på innsiden og er overraskende varm i forhold til tykkelse, Brynje har også en lignende lue som føles litt varmere men den har netting av syntetisk stoff så da utgår nok den for din del. Har forøvrig begge disse selv.
 14. ThorHelge

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Startet fra Krogstadsætrin oppi Skaun, fulgte ruten som ligger på UT.NO, men gikk det korteste alternativet begge veier.
 15. https://www.stoffogstil.no selger mye forskjellig metervare, deriblant bevernylon. Har selv handlet på butikken utenfor Trondheim i forbindelse med noen prosjekter.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.