Gå til innhold
 • Bli medlem

Lakselw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lakselw

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så bra turrapportert, frister å gjøre det samme.
 2. Flott turrapport og inspirerende bilder.
 3. Hei: Jeg skal melde meg på EXA 2018 og har i utgangspunktet tenkt å stille i individuell klasse, men er det noen som kanskje kan tenke seg å delta sammen med meg i klassen for lag? Jeg deltok i 2017 i individuell klasse og gikk på ca 39 timer. Det er en helt grei tid, men under samme forhold bør dette kortes ned til ca 30 timer da man hviler kun på de obligatoriske tidene (og stedet Viersla). Med andre ord soves det svært lite. Det er en fantastisk flott tur, særlig å gå om natten da dette er en flott naturopplevelse. Du bør være i god form dvs. ha trukket mye dekk og / eller pulk og
 4. Hei: Fint at man kan dele erfaringer for de som skal delta eller har deltatt på Expedition Amundsen. Jeg er også tatt ut til årets konkurranse i klassen individuell og gleder / gruer meg. Jeg har snakket med noen tidligere deltagere om deres erfaringer og ett av de er at det lønner seg å ha med to par ski. Det ene paret har langfeller og der andre brukes på flatene for å komme raskt frem. Da slipper man å ta av og på feller samt smøre etter forholdene med de samme skiene.
 5. Hei: Jeg skal også delta på EXA2017 for første gang. Det er viss nok ganske slitsomt løp. Jeg har fått noen tips fra en som deltok i fjor og anbefalte  å ha to par ski, det ene paret har faste lange feller som brukes i bakker (det er etter hva jeg forstår mange bakker) og på flatene brukes det andre paret som er smørt etter forholdene. Det blir mindre plunder.

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.