Gå til innhold
 • Bli medlem

Holmen

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Holmen

 • Bursdag 04. jan. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  LIER

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Holmen

  Holmen

 2. Våre barn sov lenge på enkle skumunderlag ala Bamse. Disse vil ligge godt inntil ditt oppblåsbare underlag uten å flytte seg. Etter en stund fikset vi slik at vi har to 3 sessongs underlag og 2 litt tyngre vinterunderlag. Da har vi en fleksibel variasjon av underlag som vil funke fint også når barna blir store. Jeg har vurdert å koble disse to og to med tilsvarende produkt som vist under, men det har aldri blitt et stort behov. Nå er de 5 og 8 og trives godt med egne underlag. De havner fortsatt utenfor underlagen sine fra tid til annen. Det går helt fint så lenge vi ikke er på vintercamp.
 3. Min mor sine tovede ulvotter er definitivt med som en del av trelagsystemet og uslålig når det er fuktig. Trenger alikevel et godt skall utenpå disse som stopper vinden fra å blåse gjennom ulla og hindrer snøen fra å klumpe seg.. Jeg betrakter denne som det du definerer som vindvott. Er det informasjon jeg har oversett her siden du mener den bør brukes sammen med en vindvott? Innervotten som følger med blir absolutt erstattet med tovede ullvotter levert av min mor. Eventuelt tynne ull vanter innenfor det igjen på de virkelig kalde dagene.. Her bør man kanskje snakke ned kvalit
 4. Hei forum. Er på jakt etter skallvotter som ytterste lag i treslag-system. Bruk er flere dagers turer med fjellski og pulk på fjellet og i marka gjennom hele vinteren. Har egentlig siktet meg inn på brynje sine expedition mittens, men ser nå via DnB sin rabatt at Lars Monsen sin Alta vott vil få en veldig hyggelig pris med allerede nedsatt pris i nettbutikken. Har noen erfaring med disse? Kvalitet, passform, vindtetthet, grep, generell brukeropplevelse, flere dagers bruk når de blir fuktig og fryser? Eventuelt erfaring med annet Lars Monsen yttertøy?
 5. Jeg opplevde samme lekasje på ergopump som flere her har opplevd. Var nok nærmere 10år gammel. Reparerte som vist på filmen her: Ser ut til å virke fint, men har alltid med en ny pumpe. Dette ser ut til å være et større problem enn primus vil innrømme. Angrer litt på at jeg brukte penger på en ny pumpe i stede for å bytte til en mer pålitelig brenner. La oss håpe de «nye» pumpene er bedre!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.