Jump to content

Holmen

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Holmen

 • Birthday 01/04/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  LIER

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Holmen's Achievements

 1. Jeg har forespurt Troms politidistrikt om å dele rapporten
 2. Her ser det jo ut som explosjon har skjedd inne i flasken og pumpen har blitt skutt ut. Eller ville nok ikke slukking skjedd med flaske og pumpe separert? Her bør vi jobbe for å finne informasjon på hva som faktisk har forårsaket dette og dele informasjon for å forhindre samme hendelse skjer igjen.
 3. Har en stund vært på jakt etter en sekk for enkel turbruk på ca 50liter. Når jeg nå skulle ha med datteren min med pulk fra Finse i påsken ønsket jeg å øke volumet jeg kan frakte. Mest til enkle ting Som dunjakker, matpakker og litt extra. Bestemte meg derfor for å gå til innkjøp. Gå for en ren pulksekk var ikke noe alternativ siden jeg normalt sett har plass til det jeg bruker i pulk og bedding. Ble da obs på helium v55 mye grunnet den lave vekten, men også siden den reklameres med mulighet for feste av pulk. Etter å ha lest den tråden og undersøkt sekken nærmere konkluderte jeg med at det ikke var et alternativ å trekke med denne sekken. Siden hoftebeltet kan tas av og vekten jeg skulle bære var lav tenkte jeg likevel dette var en god sekk ovenpå trekkselen. Fikk en ide om å teste integrasjon med hoftebeltet til fjellpulken sin expedisjonssele. Trakk en fjellpulken expedition 154 med taudrag på litt over 50kg. Gikk kun 22km og 10km, men til denne bruken funket dette over all forventning.
 4. Takk for gjennomgang. Hadde bestemt meg for å kjøpe Marmot Angle Fire til kona, men dette med halskragen var en detalje jeg ikke hadde fått med meg. Antakelig ikke like kritisk på en 3 sessongspose som en vinterpose, men likte det ikke. @ubernoob Noen mer felt erfaring og tanker rundt denne kragen siden du laget denne posten? Eventuelt andre her inne? Her burde marmot hatt 2 dragere på den korte glidlåsen og 3 dragere på den lange slik at man kunne lukket glidlåsen helt og deretter åpnet hull til å stikke ut armene for å stramme fra utsiden. Helsport har løst dette fint på innerposen til spitsbergen posen.
 5. Ja. Teste dette en gang, men da med blekkskriver. Ble noe uklare veivalg når det kom fuktighet på den 😅
 6. Hei forum. Planlegger en 5 dagers på Hardangervidda med ski og pulk. Må da utvide kartbeholdningen noe. Ser både nordeca sin Topo 3000 og nordeca DNT turkartserie dekker disse områdene jeg planlegger for. Jeg har selv begge seriene men veldig forskjellige områder. Hvem kartserie kjøper dere og hvorfor?
 7. Takk. Glemte selvfølgelig å skrive at det var til en omnifuel. Basert på post over, ser det ut som det skal gå fint.
 8. Gammel post, men prøver meg. Noen som kan linke til et sted som selger trangia adapter av den «kuleformede» typen og faktisk har den på lager? Ser ut til å være tomt overalt..
 9. Som @BackO skriver så nærmer vinteren seg. Tenkte derfor jeg kunne skrive et førsteinntrykk av vottene som jeg ende med å kjøpe. Ingen felt test altså, men noen betraktninger før vinteren kommer. Første jeg reagert på er størrelse valget. Innervotten til M/L var ganske tight til meg. Neste størrelse er XL/XXL som var gigantiske. I tillegg til å være litt trang, er den også veldig kort og vil gi lite varme rund håndledd og pulsåre. Selv liker jeg ikke bruke håndleddvarmere fra ulltrøye inne i votter. Mulig jeg må øve litt på å bli vandt til dette. Disse kommer jeg nok til å bytte ut med mor sine tovede ullvotter. De er også mer riktig størrelse for meg, samtidig som det fortsatt er god plass til disse inne i skallvotten. Skallvotten virket som god kvalitet, men jeg ble litt overrasket over strammingen på overarmen. Den tradisjonelle snøringen er byttet med en borrelås flapp. Når jeg skal stramme disse ender jeg bare med å dra votten rundt armen og det er umulig å få den tett. Kanskje det ikke er behov for å ha det helt tet her og det er en fordel med lufting den veien. Jeg er uansett ikke overbevist før jeg får teste dette skikkelig. Funksjon for stramming vist under: God åpning om man vil ha de trukket over boblejakke: Dette er det maksimale jeg klarer å få til med stramming over min skalljakke: Merk også at votten kommer uten stropp til å feste rundt håndleddet. Dette må eventuelt kjøpe i tillegg.
 10. Veldig likt som jeg hadde som utgangspunkt👍🏻 Med litt bedre filtrering enn første forsøk klarte jeg å finne denne posten🙌🏻 Liker tanken din her. Og som du sier, viktig at mottagere av meldingene er godt informert rundt komunikasjon. Med tanke på at jeg har valgt den kjipeste betalingsplan vil jeg ha tre gjennomtenkte meldinger jeg kan sende ubegrenset.
 11. Sitter å konfigurerer min inreach mini. Tenkte det var interresant å høre hva turfolket velger å kunne kommunisere på på de forhåndsdefinerte meldingene.
 12. Holmen

  Holmen

 13. Våre barn sov lenge på enkle skumunderlag ala Bamse. Disse vil ligge godt inntil ditt oppblåsbare underlag uten å flytte seg. Etter en stund fikset vi slik at vi har to 3 sessongs underlag og 2 litt tyngre vinterunderlag. Da har vi en fleksibel variasjon av underlag som vil funke fint også når barna blir store. Jeg har vurdert å koble disse to og to med tilsvarende produkt som vist under, men det har aldri blitt et stort behov. Nå er de 5 og 8 og trives godt med egne underlag. De havner fortsatt utenfor underlagen sine fra tid til annen. Det går helt fint så lenge vi ikke er på vintercamp. [Hidden Content]
 14. Min mor sine tovede ulvotter er definitivt med som en del av trelagsystemet og uslålig når det er fuktig. Trenger alikevel et godt skall utenpå disse som stopper vinden fra å blåse gjennom ulla og hindrer snøen fra å klumpe seg.. Jeg betrakter denne som det du definerer som vindvott. Er det informasjon jeg har oversett her siden du mener den bør brukes sammen med en vindvott? Innervotten som følger med blir absolutt erstattet med tovede ullvotter levert av min mor. Eventuelt tynne ull vanter innenfor det igjen på de virkelig kalde dagene.. Her bør man kanskje snakke ned kvaliteten for å sikre seg et par Har også erfaring med diverse skallvotter som blir for stivt når det blir fuktig og fryser over natta, men vet ikke nok om dette stoffet til å kunne vurdere. Enig i det med design på andre plagg. Tenkte mer at eventuelt erfaring med kvalitet fra andre produkter kan sees i sammenheng med kvaliteten på vottene.
 15. Hei forum. Er på jakt etter skallvotter som ytterste lag i treslag-system. Bruk er flere dagers turer med fjellski og pulk på fjellet og i marka gjennom hele vinteren. Har egentlig siktet meg inn på brynje sine expedition mittens, men ser nå via DnB sin rabatt at Lars Monsen sin Alta vott vil få en veldig hyggelig pris med allerede nedsatt pris i nettbutikken. Har noen erfaring med disse? Kvalitet, passform, vindtetthet, grep, generell brukeropplevelse, flere dagers bruk når de blir fuktig og fryser? Eventuelt erfaring med annet Lars Monsen yttertøy?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy